JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

kızlar selam,
ben bi tatile gittim geldim sonra spora da ara gibi oldu, pazartesi tekrar basladım, size de motivasyon olsun diye paylaşayım hemen dedim.

25 Şubat Spor Listesi

1. Shred level 2 14/30

Merhaba, bugün tekrar başladım level 1 den.
Yapmayı düşünen veya devam etmekte olan var mı?
Yapabilirsem leslie falan da yapacağım ek olark.

1 temmuz 2019 listesi
Natsume shred level 1 1/30

Merhaba, bugün tekrar başladım level 1 den.
Yapmayı düşünen veya devam etmekte olan var mı?
Yapabilirsem leslie falan da yapacağım ek olark.

1 temmuz 2019 listesi
Natsume shred level 1 1/30
Merhaba aynı gün başlamışız beraber devam edelimmi

Benim karatay devam jillan akşam yapacam kınaya gidecez bugün bol bol oynarım diyorum hareket olur hem
Oo acayip kalori yaktırır
Intermittent Fasting açılımı, aralıklı oruç diyorlar. Bir nevi oruç gibi ama yeme içme aralıklarını kişi kendisi belirliyor, kalorisiz sıvılar (su, şekersiz çaylar, kahve, maden suyu vb) serbest. Yeme içme aralığında yine sağlıklı beslenmek gerekiyor.
16 saat açlık 8 saat serbest zaman uygulamaya çalışıyorum. Yerken de karataya yakın tüketiyorum sanırum ben. Karbonhidrat minimumda, yıllardır ekmek ve şeker kullanmıyoruz vs
Küçük bebeğim var gün içinde onunlayken zaten doğru düzgün bir şey yiyemiyorum diye başlamaya karar verdim ben de.
Daha detaylı bilgi forumda vardı bir de internette google taramasından çok detaylı açıklayan bir blog görmüştüm ama link vermek uasak olabilir diye atamıyorum. Dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…