Maşallah canım ikinci turun da 18.gününe gelmişsin, bitireceksin neredeyse :)10 nisan spor listesi
1- womennn shred 18/30
Evet canım sonucu görünce bir tur daha devam edeyim dedimMaşallah canım ikinci turun da 18.gününe gelmişsin, bitireceksin neredeyse :)
Çok iyi yapmışsın canım, süpersinEvet canım sonucu görünce bir tur daha devam edeyim dedimsen nasılsın? Bebiş nası?
İyiyim ben de canım. Gözün aydın canım maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahÇok iyi yapmışsın canım, süpersin
Ben de iyiyim çok şükür, sen nasılsın? Bebişimizin kesesini gördük bugün elhamdulillah
Amin canım çok teşekkür ederimİyiyim ben de canım. Gözün aydın canım maşallah allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ay ne güzel heyecanlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim için en güzel şey kalp sesini duymaktıÇok iyi yapmışsın canım, süpersin
Ben de iyiyim çok şükür, sen nasılsın? Bebişimizin kesesini gördük bugün elhamdulillah
Bu sefer taş olacaksın galiba11 nisan spor listesi
1- womennn shred 19/30
Olsam keşke ya nerdeeBu sefer taş olacaksın galiba
Amin canım.. Keseyi görünce bile gözlerim yaşardı, duygulandım. Kalbini duyunca ne yapacağım bilmiyorumAy ne güzel heyecanlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim için en güzel şey kalp sesini duymaktı
Şekerli gudaları bırakınca oda toparlanmaya başlar birazcık beslenmeni düzenlemen lazımOlsam keşke ya nerdeegöbüşüm duruyo şu ıvır zıvır yemeyi bir türlü kesemedim ama sıkılaşma açısından gayet iyi durum
Ay inşallah ağla tabii en doğal hakkınAmin canım.. Keseyi görünce bile gözlerim yaşardı, duygulandım. Kalbini duyunca ne yapacağım bilmiyorum