- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
İnşallah kalp atılışını dinlediğin günü anlatırsın bize bence en güzel ses onun kalbini duyabilmekbence sen muhteşem bir anne olacaksın
Canım kendini yorma ve ağır yaşıma özellikle bu sürecte yükseklere uzanma psikolojik olarakta stresten uzak dur ceviz et balık folik asit yüksek gıdalar ye bolbol ve kemdin mutlu ve huzurlu ol ki bebeğinde oyle olsunçok mutlu oldum canım ya çok teşekkür ederim
Hayali bile güzel ya... Esas muhteşem sensin canım, hazır bilgilerin tazeyken tavsiyelerini bekliyorum
Canım kendini yorma ve ağır yaşıma özellikle bu sürecte yükseklere uzanma psikolojik olarakta stresten uzak dur ceviz et balık folik asit yüksek gıdalar ye bolbol ve kemdin mutlu ve huzurlu ol ki bebeğinde oyle olsun
Etkisi nasıl diye soruyorsan çok iyi kesinlikle yapmalısınNerdeyse bir ayı tamamlamışsın, nasıl değişim?zezeozge
Kaç kg kaç cm fark etti?Etkisi nasıl diye soruyorsan çok iyi kesinlikle yapmalısın
Ben yeni bitirdim şimdi tekrardan başladım. Kilo kaybım olmadı diyet yapmadım fazla kilom olmadığı için. İncelmem toplam 15 cm oldu.Kaç kg kaç cm fark etti?
Canım su anda ben diyet yapıyorum bir ay oldu 3 kilo verdim. Ama shred toparlanmak içim çok iyi bir programKaç kg kaç cm fark etti?
Yani kilo vermeden yapsak hepsi kasa dönüşür de veremez miyiz diye çok düşündürüyor beniCanım su anda ben diyet yapıyorum bir ay oldu 3 kilo verdim. Ama shred toparlanmak içim çok iyi bir program
Bir aylık bir dene öncesinde ölçü al sonda ki ay tekrar yapar diyette eklersin bu seferYani kilo vermeden yapsak hepsi kasa dönüşür de veremez miyiz diye çok düşündürüyor beni
Hayır bi de öylesine bi program da değil; sağlam yani