- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
Dyet yaparak bir ayda çok rahat verebilirsinKizlar bi bes kilo fazlam var bunu yaparak ne kadar surede verebilirim sizce tavsiye edermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dyet yaparak bir ayda çok rahat verebilirsinKizlar bi bes kilo fazlam var bunu yaparak ne kadar surede verebilirim sizce tavsiye edermisiniz
Süpersin canım yaa13 nisan spor listesi
1- womennn shred 21/30
Teşekkürler canım Ay bugün yapamadım ya yarın devam amaSüpersin canım yaa
Ara vermen çok iyi kasların dinleniyor ve üzüyor bu süreçte panik yapmaTeşekkürler canım Ay bugün yapamadım ya yarın devam ama
Tamam o zaman sakinimAra vermen çok iyi kasların dinleniyor ve üzüyor bu süreçte panik yapma
Woow bitiyor ikinci turda nasıl baya değişim var mı canım17 nisan spor listesi
1-womennn shred 23/30
Evet canım çok az kaldı var canım yine sıkılaşma, karnımda da kasları hissediyorum alttan alttan. Kollarım toparladı bu turu agırlıkla çalıştım fark etti baya.Woow bitiyor ikinci turda nasıl baya değişim var mı canım
Süper taş gibi fıstık olucakssın inşallahEvet canım çok az kaldı var canım yine sıkılaşma, karnımda da kasları hissediyorum alttan alttan. Kollarım toparladı bu turu agırlıkla çalıştım fark etti baya.
İnşallah canım öpüyorum seni desteğin için sağolSüper taş gibi fıstık olucakssın inşallah
22 nisan spor listesi
1- womennn shred 25/30
Hadi bismillah inşallah tamamlar istediğin ölçüye gelirsin :)Tekrar başladım bugun 2. gunum bi sorun çıkmasında tamamlayayım artık ya
1 mayıs spor listesi
busekarakan98 shred 2/30
Hadi bismillah inşallah tamamlar istediğin ölçüye gelirsin :)