Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim canım ya, gerçekten çok büyük başarıGöbeğim düzleşti
Mutluyum
İlk geldiğimdeki o deli salmışlık, şişlik yok
Ripped geçip geçmemekte kararsızum canım sence yapmalımıyım
Tebrik ederim canım ya, gerçekten çok büyük başarı
Ab crackler ne durumda
Benim normal karına da çok yolum var ya. Zaten önümüzdeki ay yine hormon tedavisine başlayacağız, bi 3 ay daha hormonlarla ne hale gelirim bilmiyorumCanım vaktin varsa yap
Neden olmasın
Ab crackim yok daha
İşte normal insan göbeği gibi oldu o kadar
Daha ab crackine çok yolumuz var çipetpet
Belkim yaza artık?
Canım masalllahin var.Ben neden çok inceleniyor ya kafayı yiyen en son shred de 3-5cm incelediğimde kaldım killer ABS level2 deyim canım çıkıyor yaparken ama incelme yok diyetle mı bu kadar inceledim yoksa spor mu sadeceBaşlangıç - Level 1 Sonu - Level 2 Sonu
Göğüs 95 - 90 - 90
Bel 77 - 75 - 73
Kalça 104 - 100 - 98
Göbek 92 - 90 - 88
Alt kol 22 - 22 - 22
Üst kol 32 - 30 - 30
Üst bacak 53 - 51 - 50
Alt bacak 33 - 33 - 33
Vay be
Başlangıçta belim 88di benim
Nereden nereye
Hiç mi incelme olmadı canım ya, ölçüm yapıyorsun değil mi?Canım masalllahin var.Ben neden çok inceleniyor ya kafayı yiyen en son shred de 3-5cm incelediğimde kaldım killer ABS level2 deyim canım çıkıyor yaparken ama incelme yok diyetle mı bu kadar inceledim yoksa spor mu sadece
Hiç mi incelme olmadı canım ya, ölçüm yapıyorsun değil mi?
Umarım istediğin incelme olur canım...Shredden sonra hiç incelmedim malesef ölçüler aynı tamam diyet falan yapmıyorum ama yine de abartmiyorum yani niye böyle oluyor anlamadım 15 tatilde ara vereceğim dönüşte tekrar shred yapmayi düşünüyorum bakalım ne olacak
canım sen ne ara başladın dr izin vermedi mi16 Ocak Spor Listesi
1. LezzetliCipetpet: Shred 12/30
Kızlar birkaç gündür yazamıyorum, level 2ye geçtim dün. Toplamda 14cm incelme olmuş Ben de hissedebiliyorum incelmeyi ama, çok şükür. Bugün de ikinci günündeyim
Siz ne durumdasınız? Çok sessiz kalmış konumuz.
zezeozge Canım nasılsın? Misafirin gelecekti en son, iyisindir inşallah. Özlettin kendini
Mesajını şimdi gördüm canım. Baya uzun kaldılar galiba kayınvalidenler. İyi anlaşıyorsunuzdur inşallah, bebek de var, yardımcı oluyordur umarım :)canım sen ne ara başladın dr izin vermedi mi
Benim kayınvalideler bende bir süre daha buradalar onlar gidince başlayacağım inşallah