- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.657
Ben uyuyamadım sabah 6da yaptım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel daha ne olsun canımmm bol bol eksiler olur inşallahBen uyuyamadım sabah 6da yaptım bugün
Ne güzel daha ne olsun canımmm bol bol eksiler olur inşallah
Dün hiç bozmadım önümde hindiler yedilet çerezleri götürdület daha büssürü şey sanki ben yemişim gibi şişkinlik var üstümde ellerim şiş tartı da fazla çıkıyorum yaHerkese mutlu yıllar kızlar
Yeni yılın ilk listesini açıyorum
1 Ocak 2018
Vanillav - 30 Days Shred Level 2 3/10
Canım ben eliptik yapmaya başlayınca basenlerim toplanmaya başladıKiloda pek eksi yok ama cmler gidiyor bende de
Görüntü daha önemli aslındaCanım ben eliptik yapmaya başlayınca basenlerim toplanmaya başladı
Canım ben eliptik yapmaya başlayınca basenlerim toplanmaya başladı
Görüntü daha önemli aslında
Bende 2 senedir var canım arada yapıyodym şimdi 1 haftadır takmış durumdayım yapabilirsen durumun müsaitse sende al canım ben satıp tekrar almıitım 2. El aldım bu sefer 300 tl çok para vermeye gerek yok uyguna alsanda işe yarıyor 1 1 bucuktan bahsediyorlarBu eliptik baya iyi bir şey herhalde bu aralar çok moda çok kişiden duydum
Yine de istiyorum ki 55 kiloyum diyebileyim
Bende 2 senedir var canım arada yapıyodym şimdi 1 haftadır takmış durumdayım yapabilirsen durumun müsaitse sende al canım ben satıp tekrar almıitım 2. El aldım bu sefer 300 tl çok para vermeye gerek yok uyguna alsanda işe yarıyor 1 1 bucuktan bahsediyorlar
Nerdee bende istiyorum ama daha çok yolum var sanki bu sefer olucak gibi çok imtihandan geçtim başarıcam gibi helvalar lokumlar börekler tatlılar tuzlular yapıp nefsimi ölçüyorum eşime zorla yediriyorum valla bunu aşmam lazımBu eliptik baya iyi bir şey herhalde bu aralar çok moda çok kişiden duydum
Yine de istiyorum ki 55 kiloyum diyebileyim
Nerdee bende istiyorum ama daha çok yolum var sanki bu sefer olucak gibi çok imtihandan geçtim başarıcam gibi helvalar lokumlar börekler tatlılar tuzlular yapıp nefsimi ölçüyorum eşime zorla yediriyorum valla bunu aşmam lazım
Ciddiyim canım instagramda çok reklam yapılıyo fiyatlar o civardaOeh 1-1,5 a spor salonu kapatırız
Uyanık canım yemiyo ki yarısı çöpeAdamı mı şişmanlatacaksın bu kez canım
Uyanık canım yemiyo ki yarısı çöpe
Canım valla bana ne olduysa doğumda başladı nasul olsa kilo veririm mantıgıyla 35 kilo aldım son 5 ayında süt verirken çikolataları ve helvaları gömmeme ragmrn ayda 2 kilo giidiyor 7 aylıkken diyete başlafı 1 yaşına girince 63 kiloya indim sonra al ver al ver sonuç buİşte biz de böyle olabileydik zamanında, şu an böyle uğraşmazdık
Bilmiyorum ki canım.sen nasıl besleniyorsun acaba örnek günlük menünü yazabilir misin acaba.Ben ayrıca başka spor yapmıyorum canım şu an
Acaba proteini yeterli almıyor olabilir misin?