JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Cirpinsinlar bakalim yol görüyor onlara :)))
Ne kadar surede sonuc almaya baslayacagimm
İlk üç günde farkı hissetmeye başlarsın canım. Güçlenmeye başlıyor insan. Fotoğraf çekmediysen hemen ön ve yandan fotoğrafını çek ve ölçü al. Level 1 bitince ne kadar inceldiğini görürsün böylece. Her level bitince ölçüleri karşılaştırıp şaşırıyor insan.
Ben 30 günde göbeğimden 7cm incelmiştim mesela

Kızlar bu arada benim güçsüz bıngıl bıngıl sallanan kollarım, artık sıktığımda kas izi çıkarıyor Eşime gösterdim, ooo maşallah benim karıma dedi

Yaa mezura edinmem lazim hemen yarin alayim bakayım insallah darisi basıma

Nivea'nın sıkılaştırıcı vücut kremini sürüyordum, çok da memnundum ama üşendiğim için bırakmıştım kızlar ona tekrar başlamaya karar verdim. Her gün her gün çok uğraşmayı sevmiyorum ama sanki işe yarıyordu. Siz hiç kullandınız mı bu tarz kremleri?

Valla ben eringecim birde çoçukla hergün zor yani ama yapabiliyorsan baya işe yararıyorlar canım

19 Ekim Spor Listesi

1. LezzetliCipetpet: Shred 14/30
2. Sekerportakalımm Shred 22/30

Merhaba kızlar. Ben de katilmak istiyorum aranıza , mümkünse :)
Tabi buyrun gelin
Sporunuzu yapıp adınızı da o günün listesine ekleyebilirsiniz

Fakat 30günlük programa başlamadan önce fotoğrafınızı çekmenizi ve ölçü almanızı tasiye ederim. Her levelın sonunda da ölçü alırsanız ilerlemenizi görmüş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…