JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Kızlar selam
Kaç gündür spor yapamıyorum kuzenimin nişan telaşı ardından benim bir haftalık teknik gezi hazırlıklarım derken işler sarpa sarıyor ve hiçbir şeye yetişemiyorum bu aralar... doğum günüm ve nişanın denk gelmesi de bu sorunlardan biri... Yarın nişan var ve maalesef nişana kadar shredi tamamlama hedefimi gerçekleştiremedim. Pazartesi de okulum gereği bir hafta Bursa'ya gidiyorum... Baya bir ara vermiş olacağım anlayacağınız...
Gelince devam etme ümidiyle...

Olsun canım arada böyle ihtimaller denk geliyor senin yapabileceğin birşey yok canım bolbol tadını çıkar bu arada nice mutlu senelere:))

Bazen olabiliyor canım böyle, sıkma canını, mesela dönüşte tekrar devam edebilmek. Doğum günün kutlu olsun bu arada, çok öpüyorum

Sen ne yaptın canım, nasılsın?
Hamdolsun canım gelecek hafta izin almış eşim tatile çıkıcaz bu hafta yediklerime pek dikkat etmedim bende bebek biraz huysuzdu misafir felan y geldi. Ama yinede Shred yapabildiğim kadar yaptım hiçbirşey yapmamaktan inidir diye yarın hamama gidicem valla bir güzel masaj yaptırmayı düşünüyorum:)

Ohhh yaptır valla masajını, misss gibi
Boşver biraz da istediğini ye, tatil de çok iyi gelecektir

Ohhh yaptır valla masajını, misss gibi
Boşver biraz da istediğini ye, tatil de çok iyi gelecektir
uzun zamandır istiyordum bebekten sonra iyi olacak valla :)) kendime hiç zaman ayıramıyorum bu ilk olacak bakalım nasıl geçecek babası bakacak bebişe :)) tatil aile kavramı için oluyor beraber zaman geçirince daha güzel oluyor

Bazı tatlı yorgunlukları olabilir tabi bebek olduğu için ama eminim harika geçecektir. Tatiller bence de çok iyi geliyor, hem bireye hem aileye..

Bazı tatlı yorgunlukları olabilir tabi bebek olduğu için ama eminim harika geçecektir. Tatiller bence de çok iyi geliyor, hem bireye hem aileye..
Aynen öyle canım valla belli zamanlarda şart yani insana iyi geliyor paylaşımlar artıyor çalışınca sürekli iş modu oluyor

Merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl bende iki günlük ara verdim bu akşam yapabilir miyim bilmiyorum ama yarın 3 level san Shred devam inşallah bu sefer yediklerimede dikkat edeyim diyorum edebildiğim kadar en azından gece yemelerini kesmek istiyorum

Gece yemeği kesmek gerçekten çok farkettiriyor canım, emzirmeni zora sokmayacaksa yavaş yavaş kesmeye çalışü. Ben tok yatarsam aç, aç yatarsam tok uyanırım Zaten insan gece yemediğinde rahat uyuduğu için üç dört günde alışıyor. Senin hala çok küçük bebişin, çok sıkma kedini.

Maşallah sen bana bir level fark attın ben ara verdim diye level 2yi baştan yapacağım inşallah.

Ben de daha iyiyim çok şükür. Yarından itibaren spora devam edeceğim ben de. Bu ay kasık batması oldu, üstüne de gecikmem oldu derken biraz gebelik var mıdır diye heveslenmiştim ama kan testi negatif çıktı malesef. Gecikme olunca da karnım kocaman şişti doktora gideceğim yarın randevum var, kesin söktürücü verir bi rahatlarım ben de

Evet bende yavaş yavaş İşte kendimi alıştırayım diyorum artık 6 ayını doldurdu kızım yavaş yavaş ek gıdaya da başladık canım
Bizd haftaya tatile gideceğiz o zaman denk geliriz nasıl olsa yapamayacağım

Canım sen bebek düşünüyorsan bu kadar ağır spor yapma bence bolbol folikasit olan yiyecekler ye ceviz ye mesela tam mevsimi canım :)
Dr git takibini iyi yaptır canım aman ihmale gelmez bu konular canım Doğumdan sonra daha adet olmadım karnımı sen düşünhormonlar çabası

Senin maşallahın var kuzum ya erittin tüm göbeği, fıstık anne seni süpersin süper

Yiyeyim inşallah Folik asit de alıyorum zaten aylardır, devamlı da doktordayım polikistik overden dolayı biraz zor oluyor malesef bakalım, yumurta geliştirici bir tedaviye başlayacağız bu ay. Rabbim en güzel zamanda nasip etsin her isteyene

sağolasın canım
En iyisini yapıyorsun bu konularda kesinlikle dr gitmek lazım inşallah kalırsın kuş hamileliği geçirirsin en rahatı yazın sıcaklardan Afakanlar basar valla

sağolasın canım
En iyisini yapıyorsun bu konularda kesinlikle dr gitmek lazım inşallah kalırsın kuş hamileliği geçirirsin en rahatı yazın sıcaklardan Afakanlar basar valla
Hayırlısıyla inşallah canım, bizim ev yazın nefes alınmıyor ya gerçekten, bebek yazın doğarsa pişik olur her yeri, kıyamam

Hayırlısıyla inşallah canım, bizim ev yazın nefes alınmıyor ya gerçekten, bebek yazın doğarsa pişik olur her yeri, kıyamam
Sen kendin için hamileyken vücûd ısın artıyor o yüzden kış daha güzel baharda doğarsa kışa kadar ele gelir canım yazın gergin yıkıcan bebişi en güzeli heryer sıcak Artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…