- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah canım, son bir haftan20 Ekim Spor Listesi
1. LezzetliCipetpet: Shred 15/30
2. Sekerportakalımm Shred 23/30
Öylede bir hafta ara verecem büyük ihtimal bir hafta izne çıktı azim bizde gezelim diyoruzMaşallah canım, son bir haftan
Gezin gezin, gezmeden güzel spor mu olurÖylede bir hafta ara verecem büyük ihtimal bir hafta izne çıktı azim bizde gezelim diyoruz
Bizim gezi işi iptal oldu bende bebekte bir güzel hasta olduk evde yatıyoruzGezin gezin, gezmeden güzel spor mu olur
Tatil bitişi kaldığın yerden devam edersin
Ayy canım kıyamam, çok geçmiş olsun...Bizim gezi işi iptal oldu bende bebekte bir güzel hasta olduk evde yatıyoruz
Sağolasın senden sonra ben oldum galiba salgın mı var anlamadımAyy canım kıyamam, çok geçmiş olsun...
Çok hasta var kuzum gerçekten ya... TühSağolasın senden sonra ben oldum galiba salgın mı var anlamadım
Geçiş mevsimi işte bizde kaptık şifayı bebeği iyileşsinde ben önemli değilim ona içim üzülüyor vallaÇok hasta var kuzum gerçekten ya... Tüh
Allah şifalar versin ikinize de canım ya. O da iyi olsun, sen de iyi ol da onunla ilgilen, kendine de dikkat et çok..Geçiş mevsimi işte bizde kaptık şifayı bebeği iyileşsinde ben önemli değilim ona içim üzülüyor valla
Sağolasın canım herşeyin başı sağlık insan onu anlıyor. Rahat nefes almak kadar güzel birşey yokAllah şifalar versin ikinize de canım ya. O da iyi olsun, sen de iyi ol da onunla ilgilen, kendine de dikkat et çok..
Evet canım. İnşallah çok çabuk atlatırsınız yaSağolasın canım herşeyin başı sağlık insan onu anlıyor. Rahat nefes almak kadar güzel birşey yok
Olsun tatillerde olur öyle hoşgeldin canımSelam kızlaarrrr
Dün akşam Bursadan döndüm
Çok güzel ve yorucu bir çalışmaydı gerçekten havanın mükemmelliği de cabası.
Biraz yorgunluğumu atlatınca devam edicem shrede. Çünkü orda yediklerimi çalışmalarda yakmış gibi olsam da epeyce fazla kaçırdım...
Hoşgeldin aramızaBugun ben de basliyorum.
165 boy 61.5 kilo
Gogus 90
Bel 68
Kalca 100
Ust bacak 59
Alt bacak 40
Evet. İlk on gün level 1, ikinci on gün level 2 ve üçüncü on gün level 3 videosunu yapıyoruz.İlk mesajdaki videoları yapıyoruz dimi kızlar. Ben de bugün videolari indirip yarın başlamayı düşünüyorum.
Bir de ölçülerimiz ilk mesaja eklenecek mi acaba?