Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru söylüyorsun canım, daha bilmiyorum tabi ben ya diyorum işte bir şeylerSen kendin için hamileyken vücûd ısın artıyor o yüzden kış daha güzel baharda doğarsa kışa kadar ele gelir canım yazın gergin yıkıcan bebişi en güzeli heryer sıcak Artık yaa
Bebeğin kaç aylık sezeryanla mı Doğum yaptınBen ilk defa duydum yarin başlayacağım. Dogum sonrasi toplanmak icin yapanlardan biraz yorum alabilir miyimm
Olsun güel seyler insanın umudu olmalı hayata dair yoksa yaşanmazDoğru söylüyorsun canım, daha bilmiyorum tabi ben ya diyorum işte bir şeyler
Olsun güel seyler insanın umudu olmalı hayata dair yoksa yaşanmaz
4 bitiyor evet sezaryenleBebeğin kaç aylık sezeryanla mı Doğum yaptın
Canım bende 4 başında başladım Bebeğim şimdi altı aylık ikinci tur Shred yaptım ve çok faydasını gördüm4 bitiyor evet sezaryenle
Ben de bugün birinci levelden basladim 10 gun yapicam sonra ikinci levele gecicem cok fena terletiyor yarim saatlik saglikli işkence gibi hareketleri cok guzel dolu dolu geciyor dus aldim smdi kafam rahat 1. Gun bitti insallah sonuna kadar giderimmCanım bende 4 başında başladım Bebeğim şimdi altı aylık ikinci tur Shred yaptım ve çok faydasını gördüm
Ölçü almayı unutma en güzel farkı onlar veriyorBen de bugün birinci levelden basladim 10 gun yapicam sonra ikinci levele gecicem cok fena terletiyor yarim saatlik saglikli işkence gibi hareketleri cok guzel dolu dolu geciyor dus aldim smdi kafam rahat 1. Gun bitti insallah sonuna kadar giderimm
Ben de katilabilir miymm bugün 30/1 yaptim motive olurum hem sonuna kadar giderim
ismini listeye ekleyip güncelleYa gunde iki defa yapsam nolur hemen yarin olsun da yapayim istiyorum :)))
Heyecanla peşpeşe yapmak istesen de çok zorlarsan kendini erken pes edersin. Önemli olan düzenli yapmakYa gunde iki defa yapsam nolur hemen yarin olsun da yapayim istiyorum :)))
Yaaa ben de oyle yapiyorum ahahah :))ismini listeye ekleyip güncelle
Bir spora başlayınca öyle oluyor ama zaman gerekiyor gergin düzenli yapmak önemli olan iki defa yapıp karnına çok yüklenme ben hala zıplamazlarsa bir elimle gögüslerimi turuyorum yoksa canım açıyor :)
Olmuş Olmuş çok güzel olmuş hadi bakalım hayırlı olsun16 Ekim Spor Listesi
1. Sekerportakalımm Shred 21/30
2. cranial : 10 bin adım
3.favelayn shred 1/30
Deneme amacli dunun listesinde yaptim daha yeni öğreniyorum da :))
Tesekkur ederimmOlmuş Olmuş çok güzel olmuş hadi bakalım hayırlı olsun