Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallaaahhh :)3 Ekim Spor Listesi
1. kızgınım: shred 9/30
2. Sekerportakalımm Shred 14/30
kizginim güzel sonuçlar bekliyorum ben :)
biz de heyecanla bekliyoruzz :))3 Ekim Spor Listesi
1. kızgınım: shred 9/30
Lvl 1 bitecek yarın ölçümlerimi çok merak ediom :))
Tebrik ederim canım eminim sonuçlar seni çok mutlu edecektir4 Ekim Spor Listesi
1. kızgınım: shred 10/30
Level 1 bitti yarın ilk işim ölçüm olacak:)) değişiklik hissediyorum hadi bakalım
Geçmiş olsun canım ağrın varsa zorlama zaten tatlım dinlen.döneminden de kaynaklanıyor olabilir veya soğuk almışsanda olur canım .Kızlar kasıklarımda çok ağrı var ya kollarımı yukarı kaldırırken bile acıyor ve aşağı eğilemiyorum. Karnımda da şişlik var hala. Noldu, niye oldu ben anlamadım... Dönemimin başlamasına 4gün var, ondan mı oldu acaba... Dün sabah iyi hissediyordum, pazara gittim geldim peşine çok şiddetlendi sporu yapamadım.
soğuk felan aldıysan öncesinde agrı yapar canım havalardaki soğudu ihmal etme kendini bence dinlen birazKızlar kasıklarımda çok ağrı var ya kollarımı yukarı kaldırırken bile acıyor ve aşağı eğilemiyorum. Karnımda da şişlik var hala. Noldu, niye oldu ben anlamadım... Dönemimin başlamasına 4gün var, ondan mı oldu acaba... Dün sabah iyi hissediyordum, pazara gittim geldim peşine çok şiddetlendi sporu yapamadım.
Maşallah Çalışkan öğrenci :)) güzel sonuçlar seni bekliyor4 Ekim spor listesi
2.pearlweed; shred 16/30
Kızlar dün okuldan geç geldim üstüne bi de yorgundum bildirim yapmayı unutmusum. Yatmadan önce 15.gunumu tamamladim, bugün de okula gitmeden 16'yı :)
Güzel sonuçlar olacak ölçü alınca daha güzel oluyor rakamlar doğruyu gösteriyor :)4 Ekim Spor Listesi
Level 1 bitti yarın ilk işim ölçüm olacak:)) değişiklik hissediyorum hadi bakalım
5 Ekim Spor Listesi
1. kızgınım: shred 11/30
Kızlar ölçümü aldım
Göğüsdaha önce bunu yanlış ölçmüş ablam 83 olarak bugün ölçtüm 88 :) )
Bel:74-72
Göbek:84-82
Kalça:95-94
Bacak:52-51
Kol:26-26
Böyle çıktı kızlar inşallah ensonu daha iyi çıkar
Aynen canım en sonunda nasıl olacak acaba çok merak ediom.level 2 biraz zorladı beniGöbek, bel, kalça hepsinden ikişer ikişer gitmiş canım maşallah
on gün için çok iyi sonuç bence bir ay sonunda sen düşün durmak yok spora devam :))5 Ekim Spor Listesi
1. kızgınım: shred 11/30
Kızlar ölçümü aldım
Göğüsdaha önce bunu yanlış ölçmüş ablam 83 olarak bugün ölçtüm 88 :) )
Bel:74-72
Göbek:84-82
Kalça:95-94
Bacak:52-51
Kol:26-26
Böyle çıktı kızlar inşallah ensonu daha iyi çıkar
Aynen canım.ama bu aralar iştahımı kontrol edemiom ne yapacam bilmiom tavsiyemiz var mı?on gün için çok iyi sonuç bence bir ay sonunda sen düşün durmak yok spora devam :))
Mens dönemi ise normaldir canımAynen canım.ama bu aralar iştahımı kontrol edemiom ne yapacam bilmiom tavsiyemiz var mı?