JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

4 Ekim Spor Listesi

1. kızgınım: shred 10/30
Level 1 bitti yarın ilk işim ölçüm olacak:)) değişiklik hissediyorum hadi bakalım

Kızlar kasıklarımda çok ağrı var ya :KK35:kollarımı yukarı kaldırırken bile acıyor ve aşağı eğilemiyorum. Karnımda da şişlik var hala. Noldu, niye oldu ben anlamadım... Dönemimin başlamasına 4gün var, ondan mı oldu acaba... Dün sabah iyi hissediyordum, pazara gittim geldim peşine çok şiddetlendi sporu yapamadım.

4 Ekim Spor Listesi

2.pearlweed; shred 16/30

Kızlar dün okuldan geç geldim üstüne bi de yorgundum bildirim yapmayı unutmusum. Yatmadan önce 15.gunumu tamamladim, bugün de okula gitmeden 16'yı :)

4 Ekim spor listesi
2.pearlweed; shred 16/30

Kızlar dün okuldan geç geldim üstüne bi de yorgundum bildirim yapmayı unutmusum. Yatmadan önce 15.gunumu tamamladim, bugün de okula gitmeden 16'yı :)

Kızlar kasıklarımda çok ağrı var ya :KK35:kollarımı yukarı kaldırırken bile acıyor ve aşağı eğilemiyorum. Karnımda da şişlik var hala. Noldu, niye oldu ben anlamadım... Dönemimin başlamasına 4gün var, ondan mı oldu acaba... Dün sabah iyi hissediyordum, pazara gittim geldim peşine çok şiddetlendi sporu yapamadım.
Geçmiş olsun canım ağrın varsa zorlama zaten tatlım dinlen.döneminden de kaynaklanıyor olabilir veya soğuk almışsanda olur canım .

soğuk felan aldıysan öncesinde agrı yapar canım havalardaki soğudu ihmal etme kendini bence dinlen biraz

4 Ekim spor listesi
2.pearlweed; shred 16/30

Maşallah Çalışkan öğrenci :)) güzel sonuçlar seni bekliyor

4 Ekim Spor Listesi

Level 1 bitti yarın ilk işim ölçüm olacak:)) değişiklik hissediyorum hadi bakalım
Güzel sonuçlar olacak ölçü alınca daha güzel oluyor rakamlar doğruyu gösteriyor :)

4 Ekim Spor Listesi

2.pearlweed; shred 16/30
3. Sekerportakalımm Shred 14/30

5 Ekim Spor Listesi

1. kızgınım: shred 11/30

Kızlar ölçümü aldım
Göğüs:KK43:daha önce bunu yanlış ölçmüş ablam 83 olarak bugün ölçtüm 88 :) )
Bel:74-72
Göbek:84-82
Kalça:95-94
Bacak:52-51
Kol:26-26
Böyle çıktı kızlar inşallah ensonu daha iyi çıkar

5 Ekim Spor Listesi

Kızlar ölçümü aldım

Göbek, bel, kalça hepsinden ikişer ikişer gitmiş canım maşallah :KK73::KK73:

5 Ekim Spor Listesi

Kızlar ölçümü aldım
on gün için çok iyi sonuç bence bir ay sonunda sen düşün durmak yok spora devam :))

X