JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Yediklerime de dikkat ediyorum canım. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum çoğunlukla. Her gün mutlaka kendi mayaladığım yoğurdumu yiyorum, göbek bölgemde problem var çünkü. Kilom 58 ama 55 olmak istiyorum, öncelik sıkılaşmak:spor:
Canım bu programı yaptıktan sonra yine bu kadının göbek için 6 week six pack programı varmış onu da uygula istersen.benimde tek göbek bölgem sorunlu bende yapacam umarım faydasını görürüz.

canlarim topigimi devam ettirmeniz cok hosuma gidiyor sporu asla birakmayin ben suan sehirdisindayim dönünce tabiki de devam edicem her gün 10bin adim atmaya dikkat ediyorum simdilik bu yaza artik fit gitmek istiyorum.
sizler nasilsiniz neler yapıyorsunuz
süpersin bende diyorum nerelerde diye bizde spora devam gelecek yas hep beraber fit gir ceviz inşalllah

Canım bu programı yaptıktan sonra yine bu kadının göbek için 6 week six pack programı varmış onu da uygula istersen.benimde tek göbek bölgem sorunlu bende yapacam umarım faydasını görürüz.

O programı geçen sene uyguladım fakat shred kadar etkisini göremedim... O yüzden shred bitince bir de killer abs videosu var onu denemeyi düşünüyorum okuldan fırsat kalırsa:işsiz:

26 Eylül Spor Listesi

1. Sekerportakalımm Shred 8/30
2. pearlweed ; shred 11/30

Ps: level2'den sonra yine pestilim çıktı, kesin bilgi :KK17: geçen sefer shrede başladığımda yine level 2de dizimi sakatlayıp pes etmiştim.. umarım bu sefer sağlıklı şekilde tamamlarım....:KK6:

26 Eylül Spor Listesi

1. Sekerportakalımm Shred 8/30
2. pearlweed ; shred 11/30

Ps: level2'den sonra yine pestilim çıktı, kesin bilgi :KK17: geçen sefer shrede başladığımda yine level 2de dizimi sakatlayıp pes etmiştim.. umarım bu sefer sağlıklı şekilde tamamlarım....:KK6:
İbşallah canım ama gittikçe zorlaşıyor sende çok zorlama kendini açığında bekle

İyi akşamlar kızlar. Bende Jillian 30 day shred yapmak istiyorum ama bulamadım. Siz nerden yapıyorsunuz. Youtube da varmı link

X