- 1 Mayıs 2015
- 61
- 94
Bende dışarı çıkmadan yapayım dedim yoksa tembellik yapıyorum :)Sabahtan beri dışardayım eve gidince bende geleceğim :) inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende dışarı çıkmadan yapayım dedim yoksa tembellik yapıyorum :)Sabahtan beri dışardayım eve gidince bende geleceğim :) inşallah
Günaydın hoşgeldin canım25 Eylül Spor Listesi
1. LezzetliCipetpet: Shred 6/30
dün geç gelince bebekle uğraşınca kaldı birde bamya almıştım kurutmak için onları yapayım derken. Saat oldu bir tabi bende bittim ve kaldıBende dışarı çıkmadan yapayım dedim yoksa tembellik yapıyorum :)
Hadi bakalım hoş geldinKızlar bugün başlayacam demiştim ve başladım shreed 1. Günğm tamam dır :)
Ben ne zaman fırsat bulabilirsem o zaman yapıyorum. Özel bir vakti yokBişi daha soracam sporu hangi zaman aralığında yapıyonuz
Bende ne Zaman fırsat bulursamBen ne zaman fırsat bulabilirsem o zaman yapıyorum. Özel bir vakti yok
Hımmm bende sabah 6 bucukta yaptım daha sonra fırsat bulamam bide hava sıcak oluyor diye :)Bende ne Zaman fırsat bulursam
Bir levelde bubkadar fark varsa 3 sonunu düşünemiyorum süpersin fotoğraftaki gibi olacaksın nerdeyse kilon kaç zayıfsın anladım kadarıyla25 Eylül Spor Listesi
2. pearlweed; shred 10/30
Kızlar bugün level 1 bitti ve güncel ölçülerimi aldım. Başlangıç ve level1 sonu olarak yazıyorum
Göğüs : 89 ..... 89
Bel : 70.......69
Göbek : 82.......79
Kalça :98.......97
Sağ/Sol Bacak :60/60.....59/59
Sağ/Sol Kol :29/28.....29/28
Sağ/Sol Diz :37/36.....36/35
Toplamda 9cm incelme ile level2'ye başlıyorum
Bir levelde bubkadar fark varsa 3 sonunu düşünemiyorum süpersin fotoğraftaki gibi olacaksın nerdeyse kilon kaç zayıfsın anladım kadarıyla
çok güzel yoğurtta ben çok açılınca ondan yiyorum afe b kendin mayalıyorsan çok fazlan yokmuş 3 kilo bir ay sonunda ona ulaşırsın rahat shred ile baya fark eder zatenYediklerime de dikkat ediyorum canım. Protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum çoğunlukla. Her gün mutlaka kendi mayaladığım yoğurdumu yiyorum, göbek bölgemde problem var çünkü. Kilom 58 ama 55 olmak istiyorum, öncelik sıkılaşmak
çok güzel yoğurtta ben çok açılınca ondan yiyorum afe b kendin mayalıyorsan çok fazlan yokmuş 3 kilo bir ay sonunda ona ulaşırsın rahat shred ile baya fark eder zaten
Düğünde bakanlar bir daha bakacak bence :)Inşallah bakalım. Yapmaya devam edicem 20 gün sonra kuzenimin nişanı var. Eksiksiz yaparsam o güne kadar shredi tamamlayabileceğim. Daha fit olmam lazım
Biz de bıraktığın gibiyiz canım, seni özledikcanlarim topigimi devam ettirmeniz cok hosuma gidiyor sporu asla birakmayin ben suan sehirdisindayim dönünce tabiki de devam edicem her gün 10bin adim atmaya dikkat ediyorum simdilik bu yaza artik fit gitmek istiyorum.
sizler nasilsiniz neler yapıyorsunuz
Tebrikler darısı bana inşallah25 Eylül Spor Listesi
2. pearlweed; shred 10/30
Kızlar bugün level 1 bitti ve güncel ölçülerimi aldım. Başlangıç ve level1 sonu olarak yazıyorum
Göğüs : 89 ..... 89
Bel : 70.......69
Göbek : 82.......79
Kalça :98.......97
Sağ/Sol Bacak :60/60.....59/59
Sağ/Sol Kol :29/28.....29/28
Sağ/Sol Diz :37/36.....36/35
Toplamda 9cm incelme ile level2'ye başlıyorum