Diyetisyene gidiyorum ben.Kızlar spor dışında beslenmenizi nası yapıyosunuz özel diyet falan uygulayan var mı? Just kalori sayıyorsun sanırım sen, ben de hazır ramazanken protein ağırlıklı beslensem mi diyorum. Yediklerime dikkat etmezsem ne kadar spor yapsam da incelmeyeceğim anlaşılan.
Nasıl bir beslenme uyguluyor diyetisyen? Benim amacım aslında kilo vermekten ziyade sıkılaşmak, ama habire hamur işi yağlı yemekler falan yersem biraz zor sıkılaşırım benDiyetisyene gidiyorum ben.
ya o kadar ter döküyoruz gerçekten beslenmemize dikkat edelim de degsin yani. Canim ben dünden beri karatay usulu beslenmeye calisiyorum yasak psikolojisine girmemek icin de haftada 1 serbest öğün yapmaya karar verdim hem motivasyon olur.Benimle beraber uygulamaya ne dersin?Kızlar spor dışında beslenmenizi nası yapıyosunuz özel diyet falan uygulayan var mı? Just kalori sayıyorsun sanırım sen, ben de hazır ramazanken protein ağırlıklı beslensem mi diyorum. Yediklerime dikkat etmezsem ne kadar spor yapsam da incelmeyeceğim anlaşılan.
Dengeli yani her şey var diyetimde 2 haftada 1 gidiyorum benim kilom fazla 85 kiloyum 1.70 boyum var. Bi ekmeği çok sınırlı veriyor haftada 1 -2 dilim gibi. Kahvaltıda ekmek yememeye alıştım. Öğlen akşam bi tabak sebze yemeği yoğurt, bakliyat, et, tavuk birini koyuyor. Pilav makarna kesinlikle yok. Bulgur pilavı veriyor bazen tek başına öğün olarak. Yemeklerimi normal herzaman yaptığım gibi yağını kısmadan yapıyorum. Ara öğünüm yok çünkü o zaman aklım hep orda oluyor. Diyetisyenim de ara öğünsüz daha iyi diyor zaten.Nasıl bir beslenme uyguluyor diyetisyen? Benim amacım aslında kilo vermekten ziyade sıkılaşmak, ama habire hamur işi yağlı yemekler falan yersem biraz zor sıkılaşırım ben
O yüzden yediklerime de dikkat edeyim diyorum.
Kızlar spor dışında beslenmenizi nası yapıyosunuz özel diyet falan uygulayan var mı? Just kalori sayıyorsun sanırım sen, ben de hazır ramazanken protein ağırlıklı beslensem mi diyorum. Yediklerime dikkat etmezsem ne kadar spor yapsam da incelmeyeceğim anlaşılan.
Ilk gun icin sabah kahvaltisinda peynirli sandwich yedim. Oglen yemegimde nesfit konflex var. Aksamda egezsize basliyacagim bakalim :))
Tatli yemedim hala ama catliycam sanirim
zaten sadece bitter yerim çukulu. ama 1 parçayla duramayacağımı bildiğimden hiç bulaşmıyorumEvet hem kalori sayıyorum hem de protein ağırlıklı besleniyorum
Tam tahıllı ekmek, kepekli makarna, bulgur pilavı falan tüketiyorum.
Normal pilav yok
Hamur işi zaten yok
3 ara 3 ana öğün yapıyorum
Sıkılaşmak istiyorsan yağ, şeker kombinasyonlarından ziyade protein ve faydalı yağ tüketmeni tavsiye ederim mihicim
Tatlı yemek istersen bitter çikolata ye ama bütün değil birkaç parça
Veya bir kaşık bal, reçel olabilir
zaten sadece bitter yerim çukulu. ama 1 parçayla duramayacağımı bildiğimden hiç bulaşmıyorum
böyle güzel motivasyonu diyetisyenim yapmadı yavBen bitter hiç sevmiyorum da normalde
Ama mecbur işte
Dayanırsın
Sonrasındaki zayıflığı ortaya çıkacak düz karnı, kalkık totoyu düşün
böyle güzel motivasyonu diyetisyenim yapmadı yav
gerek kalmadı şöyle bir gözümde canlandırdım. gitti iştahmış tatlıymışBitter yiyip önünde kusayım mı
Bir daha ömrü hayatınca yiyemezsin bitter
Çok süper motive ederim
Hayat boyu keserim yemekten
gerek kalmadı şöyle bir gözümde canlandırdım. gitti iştahmış tatlıymış
bende şeker problemi var. tarçınlı sütü denedim. felaket baş dönmesi yaptıOh başardım, vazgeçirdim
Tarçınlı süt iç hem yağ yakmaya yardımcı hem de tatlı ihtiyacını keser
Olur canım ama öyle gramlı programlı kibrit kutulu yapmayacağız değil mi öyle olursa kesin uymam benya o kadar ter döküyoruz gerçekten beslenmemize dikkat edelim de degsin yani. Canim ben dünden beri karatay usulu beslenmeye calisiyorum yasak psikolojisine girmemek icin de haftada 1 serbest öğün yapmaya karar verdim hem motivasyon olur.Benimle beraber uygulamaya ne dersin?
bende şeker problemi var. tarçınlı sütü denedim. felaket baş dönmesi yaptıdiyetisyeminde onu önermişti çünkü
Olur canım ama öyle gramlı programlı kibrit kutulu yapmayacağız değil mi öyle olursa kesin uymam benbeslenme tarzını düzenleme diyelim adına, mesela akşam iftara köfte patates yapacaktım sadece köfte ve salata yapacağım. Ekmek zaten az yerim ben. Bunun gibi şeylere dikkat edersek beslenmeyi de halletmiş oluruz. Velvette dediği gibi kaliteli beslenelim yani çok sevdiğim hamur işini bayaa azaltmak lazım
O değil de yarın psıhalıve yapayım diyordum yaw yarın benim free günüm olsunbi çeşit çerkes mantısı diyelim
Bu bahsi kapatalım yoksa ben de ağlayacam just
Atın ölümü arpadan olsun günü yapacam yarın
Psıhalıve ama sadece bir tabak. Normalde 2-3 tabak yiyorumDerken? Yoksa mantı mı yiyeceksın yarın