JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Diyetisyene gidiyorum ben.

ya o kadar ter döküyoruz gerçekten beslenmemize dikkat edelim de degsin yani. Canim ben dünden beri karatay usulu beslenmeye calisiyorum yasak psikolojisine girmemek icin de haftada 1 serbest öğün yapmaya karar verdim hem motivasyon olur.Benimle beraber uygulamaya ne dersin?

Dengeli yani her şey var diyetimde 2 haftada 1 gidiyorum benim kilom fazla 85 kiloyum 1.70 boyum var. Bi ekmeği çok sınırlı veriyor haftada 1 -2 dilim gibi. Kahvaltıda ekmek yememeye alıştım. Öğlen akşam bi tabak sebze yemeği yoğurt, bakliyat, et, tavuk birini koyuyor. Pilav makarna kesinlikle yok. Bulgur pilavı veriyor bazen tek başına öğün olarak. Yemeklerimi normal herzaman yaptığım gibi yağını kısmadan yapıyorum. Ara öğünüm yok çünkü o zaman aklım hep orda oluyor. Diyetisyenim de ara öğünsüz daha iyi diyor zaten.

Evet hem kalori sayıyorum hem de protein ağırlıklı besleniyorum
Tam tahıllı ekmek, kepekli makarna, bulgur pilavı falan tüketiyorum.
Normal pilav yok
Hamur işi zaten yok
3 ara 3 ana öğün yapıyorum
Sıkılaşmak istiyorsan yağ, şeker kombinasyonlarından ziyade protein ve faydalı yağ tüketmeni tavsiye ederim mihicim

Ilk gun icin sabah kahvaltisinda peynirli sandwich yedim. Oglen yemegimde nesfit konflex var. Aksamda egezsize basliyacagim bakalim :))

Tatli yemedim hala ama catliycam sanirim

Tatlı yemek istersen bitter çikolata ye ama bütün değil birkaç parça
Veya bir kaşık bal, reçel olabilir

zaten sadece bitter yerim çukulu. ama 1 parçayla duramayacağımı bildiğimden hiç bulaşmıyorum

C cranial
2/30 bitti

Yine öncesinde 1 mil Leslie yaptım. Bugün hareketleri daha doğru yaptığımı düşünüyorum.
Sabah kalktığımda üst bacak ve kollarımda ince bir sızı vardı. Yarın daha çok ağrıycak sanki ama sonraki gün geçer artık.
Dün yaptıktan sonra duş alıp selülit kremimi yatarak sürmüştüm halim kalmadığı için bugün ayakta sürebildim. Yine çok terledim, ben terden sıçana dönüyorum videodaki kızlar gayet muntazam ilk başladıkları güzellikleriyle duruyorlar

Olur canım ama öyle gramlı programlı kibrit kutulu yapmayacağız değil mi öyle olursa kesin uymam ben beslenme tarzını düzenleme diyelim adına, mesela akşam iftara köfte patates yapacaktım sadece köfte ve salata yapacağım. Ekmek zaten az yerim ben. Bunun gibi şeylere dikkat edersek beslenmeyi de halletmiş oluruz. Velvette dediği gibi kaliteli beslenelim yani çok sevdiğim hamur işini bayaa azaltmak lazım

O değil de yarın psıhalıve yapayım diyordum yaw yarın benim free günüm olsun bi çeşit çerkes mantısı diyelim

bende şeker problemi var. tarçınlı sütü denedim. felaket baş dönmesi yaptı diyetisyeminde onu önermişti çünkü

Bak işte çikolata yememen için bir sebep daha
Doğru yerden al şekeri

Patates de yiyebilirsin sıkıntı yok
Ama nişasta yani karbonhidrat çok tok tutmaz
Ekmek de yiyebilirsin abartmadıkça
Tanesi 68 kalori falan
Tam tahıllılar besleyici oluyor hem

Yapma bunu işte : (
Anneannem afar hamuru yollamıştı zaten arasına dolduracaksın sütlü pirinç tavuk of
Hele piçekler olacak kıymalı salça soslu gel yapayım diyor ne zamandır
Ağlatacaksın şimdi beni

Bizde hamur işleri çok ya mihicim ondan da gidiyor göbekler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…