JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Evet level 1 den sonra paylasalim. Bu arada bendende kilolar gitmeye basladi. ilk 3 gün aldim 60.1 e kadar ciktim. Simdi adetimde gelince birden gitti kilocuklar 58i gördüm yine:halay:

Ben de tam onu soracaktım regl dönemi kilo alınması normal mi :ruh:

Kilo almadım ama az gitmiş 2 günde daha çok giderdi normalde de ondan soruyorum :KK1:

Ben de tam onu soracaktım regl dönemi kilo alınması normal mi :ruh:

Kilo almadım ama az gitmiş 2 günde daha çok giderdi normalde de ondan soruyorum :KK1:
Evet kesinlikle az gidiyor. Adet bittigi zaman birden gidiyor kilolar.
Ben haftada 1 kiloya yakin verirken adet zamani 200 100 gram anca veriyordum ama adetim geldigi an neredeyse 2 kilo birden gidiyordu. Sendede öyle olur, fazla ödem birikiyo o dönem adet gecikince ekstra ödem bile toplanabiliyor oda kilo yapiyor.

Yeni arkadaşlar ojgeldiniz

İftarı sindirmeye çalışıyorum geleceğim aranıza birazdan :)

Ya ben şimdi tezcanlı pimpirikli sabırsız biriyim 3 gündür yapıyorum sporu neden 3 cm incelmedim diye üzülüyorum şu an :deli:
Hoşbulduk:KK54: sabredelim sonu çok güzel olacak...

Yeni arkadaşlar ojgeldiniz

İftarı sindirmeye çalışıyorum geleceğim aranıza birazdan :)

Ya ben şimdi tezcanlı pimpirikli sabırsız biriyim 3 gündür yapıyorum sporu neden 3 cm incelmedim diye üzülüyorum şu an :deli:
ay sorma yaptigim hicbir sporda incelemedim ben heralde sporu yiyecekle telafi ettigimden oluyor öyle. Ama bugunden itibaren karatayimsi beslenmeye basladim olacak insallah :)

Ya aklıma şu an geldi krauterhofun selülit jeli vardı ondan da mı alsam. Spor öncesi sürmenin faydası olabilir çünkü sürülen bölgeyi feci ısıtıyor hatta yakıyordu. Bir de cildi pürüzsüz yapıyordu öyle bi yan faydası da vardı :)
Belki bu şekilde günde 1 cm incelebiliriz :deli:
canim bencegerek yok onun yerine kabak lifi al güzelce kesele bacaklarini ben öyle yapıyorum

OooOooOoo ne kadar cok kisi olmusuz harika:KK73:

Ben meraktan catladim biraz belimi ucundan azcik ölctüm:KK48:
Fayda ediyo ediyo :rapci: tam gaz devaam :spor:
oo harikkaa ben de sonuclari heyecanla bekliyorumm

Evet level 1 den sonra paylasalim. Bu arada bendende kilolar gitmeye basladi. ilk 3 gün aldim 60.1 e kadar ciktim. Simdi adetimde gelince birden gitti kilocuklar 58i gördüm yine:halay:
süpersiiin :))

canim bencegerek yok onun yerine kabak lifi al güzelce kesele bacaklarini ben öyle yapıyorum
Bak iyi hatırlattın bi kabak lifi alayım aktara uğradığımda. Uzun zaman kabak lifi kullandım ama niyeyse son bir yıldır naylon liflerden kullanıyorum ama sevmiyorum da aslında. Kabak lifi çok iyi temizliyor üstelik, ölü deri namına bişey bırakmıyor vücutta, kan akışını hızlandırıyordur tabi.

Kızlar spor dışında beslenmenizi nası yapıyosunuz özel diyet falan uygulayan var mı? Just kalori sayıyorsun sanırım sen, ben de hazır ramazanken protein ağırlıklı beslensem mi diyorum. Yediklerime dikkat etmezsem ne kadar spor yapsam da incelmeyeceğim anlaşılan.

X