Evet level 1 den sonra paylasalim. Bu arada bendende kilolar gitmeye basladi. ilk 3 gün aldim 60.1 e kadar ciktim. Simdi adetimde gelince birden gitti kilocuklar 58i gördüm yine
Evet kesinlikle az gidiyor. Adet bittigi zaman birden gidiyor kilolar.Ben de tam onu soracaktım regl dönemi kilo alınması normal mi
Kilo almadım ama az gitmiş 2 günde daha çok giderdi normalde de ondan soruyorum
HoşbuldukYeni arkadaşlar ojgeldiniz
İftarı sindirmeye çalışıyorum geleceğim aranıza birazdan :)
Ya ben şimdi tezcanlı pimpirikli sabırsız biriyim 3 gündür yapıyorum sporu neden 3 cm incelmedim diye üzülüyorum şu an
ay sorma yaptigim hicbir sporda incelemedim ben heralde sporu yiyecekle telafi ettigimden oluyor öyle. Ama bugunden itibaren karatayimsi beslenmeye basladim olacak insallah :)Yeni arkadaşlar ojgeldiniz
İftarı sindirmeye çalışıyorum geleceğim aranıza birazdan :)
Ya ben şimdi tezcanlı pimpirikli sabırsız biriyim 3 gündür yapıyorum sporu neden 3 cm incelmedim diye üzülüyorum şu an
canim bencegerek yok onun yerine kabak lifi al güzelce kesele bacaklarini ben öyle yapıyorumYa aklıma şu an geldi krauterhofun selülit jeli vardı ondan da mı alsam. Spor öncesi sürmenin faydası olabilir çünkü sürülen bölgeyi feci ısıtıyor hatta yakıyordu. Bir de cildi pürüzsüz yapıyordu öyle bi yan faydası da vardı :)
Belki bu şekilde günde 1 cm incelebiliriz
oo harikkaa ben de sonuclari heyecanla bekliyorummOooOooOoo ne kadar cok kisi olmusuz harika
Ben meraktan catladim biraz belimi ucundan azcik ölctüm
Fayda ediyo ediyotam gaz devaam
süpersiiin :))Evet level 1 den sonra paylasalim. Bu arada bendende kilolar gitmeye basladi. ilk 3 gün aldim 60.1 e kadar ciktim. Simdi adetimde gelince birden gitti kilocuklar 58i gördüm yine
Bu arada 5/30 tamamdirr :))
Yogurt kurumu de yedim. Ohh pes etmek yok insallah :)
aynen canim o kür daha 5. günüm 14 gün yapin diyolar bakalim :)Pulbiberli limonlu kür mü o dediğin ? Bende onu yapmayı düşünüyorum bi faydasını gördün mü
Canim sen olculerini yazmis miydin listeye eklememisim seni yaz da ekliyim30 ds 4/30 bitti kızlar
aynen canim o kür daha 5. günüm 14 gün yapin diyolar bakalim :)
Canim sen olculerini yazmis miydin listeye eklememisim seni yaz da ekliyim
aynen kalp kalbe karşıymis canim :)) ekliyorum hemenBende tam onu yazmıştım kalp kalbe karşıymış :))) canım bende mezura yok kilomu yazdım olur mu
Harikasin :)17/30 bitti.
Görev tamamdır:)
Ekledim canım :)1/30 yapıldı ölçülerim ilk mesajımda
Bak iyi hatırlattın bi kabak lifi alayım aktara uğradığımda. Uzun zaman kabak lifi kullandım ama niyeyse son bir yıldır naylon liflerden kullanıyorum ama sevmiyorum da aslında. Kabak lifi çok iyi temizliyor üstelik, ölü deri namına bişey bırakmıyor vücutta, kan akışını hızlandırıyordur tabi.canim bencegerek yok onun yerine kabak lifi al güzelce kesele bacaklarini ben öyle yapıyorum