- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
8/30 tamamdir. Kizlar bende ara vermiyecegim. Ilk 7 gün bacak kaslarim fena sisti tabi gecici olan sislik biraktigin an iniyor, squatta da öyle olmustum. Fakat bu sabah cok ferah uyandimBacaklarim dinlenmisti sporu cok rahat yaptim kaslarim acilmis resmen. Bacak incelmesi bundan sonra baslar tahminim. Eger ara verirsem yine basa dönerim, pek incelme olcagini sanmiyorum üst bacaklarda öyle. Hazir kaslar acilmisken 30a kadar devam
Tabi her vücud farkli tepki verebilir, kendiniz daha iyi bilirsiniz.
ne zor geldi mi canim?Sana da zor geldi mi başlangıçta
hangi marka cay o canım?Bugün birde baslamadan önce zencefilli limon kabuklu bitki cayi ictim, fena terletti.
Zencefilinde yag yakiminda yardimci oldugunu okumustum. Ise yarasin bi zahmet :)
aynen en etkilisi 2 oluyormus cok heyecanliyim :)Aynen katılıyorum
Bacağımı havaya kaldırdığımda kaslar kasılıyor ve sert yani hissediyorum
Karnım baya içe doğru geriledi
En çok 2 ve 3te inceleceğimizi düşünüyorum
1le kasları açtık, kas dokusunu ortaya çıkardık
hangi marka cay o canım?
vaaay kimin bu sonuclar cok iyi incelmis yaa ben de Ripped yapcam canim onda da beraberiz desene :)Just ben bu arada ripped in icin su asagidaki ölcüleri görünce yaparim diye karar verdiydim. Benim bacak takintim var ripped in'le kilo pek gitmemis fakat bacaklar güzel incelmis. Sonuclar genel olarak güzel geldi.
başlangıç / 30 day shred sonrası / ripped in 30 sonrası
kilo: 60.3 / 57.7 / 56.6
üst kol: 27 / 26/ 25.5
bel: 74 / 70 / 68.5
göbek: 86 / 80 / 76
kalça: 95.5 / 92.5 /90
üst bacak: 59 / 57.5 / 55
aynen canim yapariz beraber :) olmadi sonrasinda tekrar shred'e baslariz belli mi olurvaaay kimin bu sonuclar cok iyi incelmis yaa ben de Ripped yapcam canim onda da beraberiz desene :)
böyle sonuclar beni cok gaza getiriyor arada paylasacagim ben de alinti yapip :)aynen canim yapariz beraber :) olmadi sonrasinda tekrar shred'e baslariz belli mi olur
Bu sonuclari önceki bi konuda paylasmisti birisi, tam olarak kimin bilmiyorum.
ne zor geldi mi canim?
hangi marka cay o canım?
aynen en etkilisi 2 oluyormus cok heyecanliyim :)
Bugun alisverise ciktim posturum duzeliyor cok sukur yavas yavas baya mutlu oldum olacak bu iş :)
tabi ki zorlandim,içimden cigliklar atip birakip kacmak geldi :)) ama sizdeki bu azmi görünce birakamadim :))Jilliana başlayınca yani zorlandın mı ilk
tabi ki zorlandim,içimden cigliklar atip birakip kacmak geldi :)) ama sizdeki bu azmi görünce birakamadim :))
ve ayrica ben daha once level2 9a kadar yapmistim şimdi direk level2den baslarim diye düşünmüstum ama oyle olmuyormus iste level1 i zor yaptim.O yuzden biz elimizden geldigince birakmamaya ara vermemeye calisalim. Vucut alisinca da cerez gibi gelecek eminim.
Sen şimdi nasilsin rahat yapiyoe musun?ben pancara dönüyorum bitince
Hahaha ben de
Ne bileyim herkes yaptım ettim yazıyor ama sanki kimse zorlanmamış gibi gelmişti
Ben hala yoruluyorum tabii ki
Nefes nefese kalıyorum ama olayı bu galiba zaten
İkinci tura kesin alışır mıyız ya
Harikasinn :))Bu arada 8/30 tamam
Ooo iki de karın daha şekilleniyorsa sevindim, göbeğim çok var benim bacaklarda çok bi sıkıntım yok selülit ve iç bacak dışında.Aynen buraya yazmak kolay amaa oluyoruz terden cok emek ediyoruz insallah karşılığıni aliriz :)
Iki birden zor ama bana daha eglenceli gelmişti hem de karni acayip sekillendiriyor :)
Harikasinn :))
Aynen canım ikiden sonra ölçü bildirenler en fazla gobekten incelmisler darisi basimiza :)Ooo iki de karın daha şekilleniyorsa sevindim, göbeğim çok var benim bacaklarda çok bi sıkıntım yok selülit ve iç bacak dışında.
Bugün yine önce Leslie 1 mil yaptım sonra Jillian. Pazartesi yüzmeye tekrar başlayacağım. Bakalım ne olacak o zaman.
3/30 bitti.
Aynen buraya yazıcam diye ekstradan bi görev bilinci oluştu bende, yarın dışarıda olucam bütün gün onun için sabah erken kalkıp yapmayı planlıyorum.Aynen canım ikiden sonra ölçü bildirenler en fazla gobekten incelmisler darisi basimiza :)
harikasin canım sporu yapınca insan görevini tamamlamis gibi huzur doluyor :) yüzme de bütün kaslari calistiriyormus epey sıkılasicaksin bence
Aynen buraya yazmak kolay amaa oluyoruz terden cok emek ediyoruz insallah karşılığıni aliriz :)
Iki birden zor ama bana daha eglenceli gelmişti hem de karni acayip sekillendiriyor :)
Harikasinn :))
Aynen buraya yazıcam diye ekstradan bi görev bilinci oluştu bende, yarın dışarıda olucam bütün gün onun için sabah erken kalkıp yapmayı planlıyorum.