JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Aynen katılıyorum

Bacağımı havaya kaldırdığımda kaslar kasılıyor ve sert yani hissediyorum

Karnım baya içe doğru geriledi

En çok 2 ve 3te inceleceğimizi düşünüyorum

1le kasları açtık, kas dokusunu ortaya çıkardık

Sana da zor geldi mi başlangıçta
ne zor geldi mi canim?

Bugün birde baslamadan önce zencefilli limon kabuklu bitki cayi ictim, fena terletti.
Zencefilinde yag yakiminda yardimci oldugunu okumustum. Ise yarasin bi zahmet :)
hangi marka cay o canım?

aynen en etkilisi 2 oluyormus cok heyecanliyim :)

Bugun alisverise ciktim posturum duzeliyor cok sukur yavas yavas baya mutlu oldum olacak bu iş :)

Just ben bu arada ripped in icin su asagidaki ölcüleri görünce yaparim diye karar verdiydim. Benim bacak takintim var ripped in'le kilo pek gitmemis fakat bacaklar güzel incelmis. Sonuclar genel olarak güzel geldi.

başlangıç / 30 day shred sonrası / ripped in 30 sonrası
kilo
: 60.3 / 57.7 / 56.6
üst kol: 27 / 26/ 25.5
bel: 74 / 70 / 68.5
göbek: 86 / 80 / 76
kalça: 95.5 / 92.5 /90
üst bacak: 59 / 57.5 / 55

vaaay kimin bu sonuclar cok iyi incelmis yaa ben de Ripped yapcam canim onda da beraberiz desene :)

aynen canim yapariz beraber :) olmadi sonrasinda tekrar shred'e baslariz belli mi olur

Bu sonuclari önceki bi konuda paylasmisti birisi, tam olarak kimin bilmiyorum.
böyle sonuclar beni cok gaza getiriyor arada paylasacagim ben de alinti yapip :)

aynrn shred de olabilir ya da yine bacaklara yonelik jillian killer buns var onu da yapabiliriz secenek cok yeterki pes etmeyelim :)

ve masallah cok güzel bir grup olduk insan koyveremiyor bakiyosun o gün herkes yapmis sen de marş marş spora gidiyosun :))

Jilliana başlayınca yani zorlandın mı ilk
tabi ki zorlandim,içimden cigliklar atip birakip kacmak geldi :)) ama sizdeki bu azmi görünce birakamadim :))

ve ayrica ben daha once level2 9a kadar yapmistim şimdi direk level2den baslarim diye düşünmüstum ama oyle olmuyormus iste level1 i zor yaptim.O yuzden biz elimizden geldigince birakmamaya ara vermemeye calisalim. Vucut alisinca da cerez gibi gelecek eminim.

Sen şimdi nasilsin rahat yapiyoe musun?ben pancara dönüyorum bitince

Hahaha ben de

Ne bileyim herkes yaptım ettim yazıyor ama sanki kimse zorlanmamış gibi gelmişti

Ben hala yoruluyorum tabii ki

Nefes nefese kalıyorum ama olayı bu galiba zaten

İkinci tura kesin alışır mıyız ya

Aynen buraya yazmak kolay amaa oluyoruz terden cok emek ediyoruz insallah karşılığıni aliriz :)

Iki birden zor ama bana daha eglenceli gelmişti hem de karni acayip sekillendiriyor :)

Bu arada 8/30 tamam
Harikasinn :))

Aynen buraya yazmak kolay amaa oluyoruz terden cok emek ediyoruz insallah karşılığıni aliriz :)

Iki birden zor ama bana daha eglenceli gelmişti hem de karni acayip sekillendiriyor :)

Ooo iki de karın daha şekilleniyorsa sevindim, göbeğim çok var benim bacaklarda çok bi sıkıntım yok selülit ve iç bacak dışında.
Bugün yine önce Leslie 1 mil yaptım sonra Jillian. Pazartesi yüzmeye tekrar başlayacağım. Bakalım ne olacak o zaman.

3/30 bitti.

Aynen canım ikiden sonra ölçü bildirenler en fazla gobekten incelmisler darisi basimiza :)

harikasin canım sporu yapınca insan görevini tamamlamis gibi huzur doluyor :) yüzme de bütün kaslari calistiriyormus epey sıkılasicaksin bence

Aynen buraya yazıcam diye ekstradan bi görev bilinci oluştu bende, yarın dışarıda olucam bütün gün onun için sabah erken kalkıp yapmayı planlıyorum.

Umarım bu şekil olarak iyi gitse de şu an reglden dolayı şiştim

Regl bitince birden gidiyormuş o şişkinlik ve tutulan su bakalım

Aynen buraya yazıcam diye ekstradan bi görev bilinci oluştu bende, yarın dışarıda olucam bütün gün onun için sabah erken kalkıp yapmayı planlıyorum.

Dimi ben de şimdi yapmazsam topice ne yazarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…