JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Yok yemem zaten bi tabağı bile fazla fazla doyuruyor :stop:

Bi de akşamları ağır yiyince çok rahatsız oluyorum uykuya falan dalamıyorum bu ramazanı hafif geçirme niyetindeyim nasip kısmet olursa :KK53:

Anlaştık o zaman

Ben de düzgün yemeye başladığımdan beri geceleri deliksiz uyuyorum

Önceden gecede birkaç kez uyanırdım

Ve tıkınırdım :olamaz:

Callanetics 5/30 tamam kızlar, şunu fark ettim her bir hareketi yapa yapa öğreniyorsunuz aslında başta yanlış yaptığınızı fark ediyosunuz
kesinlikle katiliyorum canim callanetics yaparken ben de farketmistim onu.Sen insallah iyi sonuclar alirsin da bana da motivasyon olur cunki jilliandan sonra callanetics de yapmayi düşünüyorum :)

Kızlar siz haftada 1 gün dinlenme yapacak mısınız? Bazı yerlerde haftada 1 gün kasların dinlenmesi gerekiyor yazmışlar.

8/30 tamamdir. Kizlar bende ara vermiyecegim. Ilk 7 gün bacak kaslarim fena sisti tabi gecici olan sislik biraktigin an iniyor, squatta da öyle olmustum. Fakat bu sabah cok ferah uyandim :KK70: Bacaklarim dinlenmisti sporu cok rahat yaptim kaslarim acilmis resmen. Bacak incelmesi bundan sonra baslar tahminim. Eger ara verirsem yine basa dönerim, pek incelme olcagini sanmiyorum üst bacaklarda öyle. Hazir kaslar acilmisken 30a kadar devam:KK71:

Tabi her vücud farkli tepki verebilir, kendiniz daha iyi bilirsiniz.

X