JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Jillianın ripped diye programından bahsetti ya arkadaş ona geçerim diyorum tabii bu bi aylık süreci yapabilirsem :))) istersen sende katılırsın bize

Ben bugün izledim biraz onu
Neden olmasın ki
Hangisi daha zor acaba
Bununla ilgili bir araştırma yapayım

Bir de level 2yi izledim
Unutmuştum biraz
Daha az zıplama hareketleri var gibi
Kardiyo yorucu olmasın da şınav, mekik hepsini çekerim ya

Süpersin canım inan sizlerin msjlarını okuyunca gaza geliyorum bende insanı motive ediyorsunuz

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim?
32 yaşındayım,boyum 1,70 85,4 kiloyum şu an 100 kilodan düştüm bu kiloya biraz uzun bi süreç oldu ama al ver al ver az da olsa yolu yarıladım. Sizi ilk yazdığınız günden beri okuyorum ilk gün yapabilirsem yazarım buraya diye kendime söz verdim ve yazıyorum.
Ben yanlız Jillian yapmayacağım yüzme+Jillian havuza gidemediğim günler Leslie 1 mile +Jillian yapmayı düşünüyorum.
Bugün ısınmak için önce Leslie 1 mile yaptım hemen ardından Jillian a başladım ve tamamladım. Terden öldüm, çok ağrım olmaz heralde çünkü yaklaşık 6 aydır yüzme ve zumba yapıyorum.
Ölçülerim hiç karnımı içime çekmeden yaptığım şekli ile
Göğüs:115
Bel:93
Göbek:109
Basen:112
Kol:32
Bacak:64

Süpersin canım inan sizlerin msjlarını okuyunca gaza geliyorum bende insanı motive ediyorsunuz

Bunun için buradayız zaten

Birbirimizi gaza getirelim diye

Tabii ki de katılabilirsin

Hoşgeldin

Gördüm seni zaten birkaç kez aşağıda konuya bakarken

Arka arkaya leslie ve jillian mı yaptın

Nasıl o hali o ruhu yakalayabildin

Ben Jilliandan sonra seriliyorum

Gerçi bir süre sonra bir enerji de geliyor ama arka arkaya yapamam şu aşamada herhalde

canım eger agri olursa aman cok zorlama daha kötü olmasin ziplamalari filan hafif hafif yap

tabi canim koyuyum ilk sayfaya

Harika olur canım sen 30 ds kaçıncı günündesin ?
Bugün 5.yi yapacagim insallah canim..Sen?
canim yapanlar ripped daha kolay diyor

Tabiki de katilabilirsin hosgeldiinn :))

Stalklarken yakalanmışım desene önce leslie yaptım zaten sonra duşa zor attım kendimi. İzlerken ne kadar kolay gelmişti halbuki çift ayak zıplamalarda senkronu kaybedip yerimde koşu hareketi yaptım arada.

Hoşbulduk

canım eger agri olursa aman cok zorlama daha kötü olmasin ziplamalari filan hafif hafif yap

canim yapanlar ripped daha kolay diyor

Hemen bileğimin yönünü çevirdim öyle devam ettim şınava işe yaradı

Yine de pes etmek istemedim

Ripped daha eskiymiş bir de galiba

Daha kolaysa neden ona geçiyoruz peki daha mı etkili

Stalklarken yakalanmışım desene önce leslie yaptım zaten sonra duşa zor attım kendimi. İzlerken ne kadar kolay gelmişti halbuki çift ayak zıplamalarda senkronu kaybedip yerimde koşu hareketi yaptım arada.

Ben de bir kim ki bu diye açıp profile bakarak stalklamış olabilirim

Ben de Leslie kolay gibi düşünüyordum hep ama o da kendi çapında zor herhalde?

1 mil yaptım 15 dk lık hiç zor değil hafif nemlendi vücudum öyle terlemedim yani ki ben çabuk terlerim.

once shred çıkmış sonra ripped canim sanirim yabanci forumlarda filan shred yapan sonrasinda Ripped yapıyormuş

1 mil yaptım 15 dk lık hiç zor değil hafif nemlendi vücudum öyle terlemedim yani ki ben çabuk terlerim.

15 dkysa kurtarılabilir de ben 1 saat önceden çok nefesimi harcayacak şeyler bile yapmıyorum yerimde dans etmek dahil nefesim tükenecek korkusu

Bugün oksijensizlikten sarhoş gibi oldum zaten

once shred çıkmış sonra ripped canim sanirim yabanci forumlarda filan shred yapan sonrasinda Ripped yapıyormuş

Ben de ripped yağ shred daha çok kas diye bir bilgi hatırlıyorum ama emin değilim

Ben de öyleyim

Şimdi neden 10 kilo vermedim diye düşünüyorum 5 günde

Bir de bugün üzüldüm buna

Ben de öyleyim

Şimdi neden 10 kilo vermedim diye düşünüyorum 5 günde

Bir de bugün üzüldüm buna
Ya aklıma şu an geldi krauterhofun selülit jeli vardı ondan da mı alsam. Spor öncesi sürmenin faydası olabilir çünkü sürülen bölgeyi feci ısıtıyor hatta yakıyordu. Bir de cildi pürüzsüz yapıyordu öyle bi yan faydası da vardı :)
Belki bu şekilde günde 1 cm incelebiliriz

Ben dünden bugüne 200 gram vermişim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

Her gün 200 versen bu çok güzel olur aslında

Aklına yatıyorsa dene bence de kremli kremli kaymaz mı bacaklar

Ya da direkt artık ocağın üstüne koyup yakalım mı napalım nasıl yakalım yani bu yağları ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…