Jillianın ripped diye programından bahsetti ya arkadaş ona geçerim diyorum tabii bu bi aylık süreci yapabilirsem :))) istersen sende katılırsın bize
6/30 tamamdır
Yine sırılsıklam terledim
Bugün yaparken bir noktada sağ el bileğim
Diğerinde sağ ayak bileğim acıdı
Ama durmadım, devam ettim
Bugün de hiç tıkanmadan, ara vermeden hepsini birebir yaptım
Süpersin canım inan sizlerin msjlarını okuyunca gaza geliyorum bende insanı motive ediyorsunuz
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim?
32 yaşındayım,boyum 1,70 85,4 kiloyum şu an 100 kilodan düştüm bu kiloya biraz uzun bi süreç oldu ama al ver al ver az da olsa yolu yarıladım. Sizi ilk yazdığınız günden beri okuyorum ilk gün yapabilirsem yazarım buraya diye kendime söz verdim ve yazıyorum.
Ben yanlız Jillian yapmayacağım yüzme+Jillian havuza gidemediğim günler Leslie 1 mile +Jillian yapmayı düşünüyorum.
Bugün ısınmak için önce Leslie 1 mile yaptım hemen ardından Jillian a başladım ve tamamladım. Terden öldüm, çok ağrım olmaz heralde çünkü yaklaşık 6 aydır yüzme ve zumba yapıyorum.
Ölçülerim hiç karnımı içime çekmeden yaptığım şekli ile
Göğüs:115
Bel:93
Göbek:109
Basen:112
Kol:32
Bacak:64
canım eger agri olursa aman cok zorlama daha kötü olmasin ziplamalari filan hafif hafif yap6/30 tamamdır
Yine sırılsıklam terledim
Bugün yaparken bir noktada sağ el bileğim
Diğerinde sağ ayak bileğim acıdı
Ama durmadım, devam ettim
Bugün de hiç tıkanmadan, ara vermeden hepsini birebir yaptım
tabi canim koyuyum ilk sayfayaMerhaba
Program 30 günlük ve 3 leveldan oluşuyor
Her levelı 10 gün yapıyoruz
Videoları da paylaşayım
Hatta C cranial bu videoları ilk sayfaya mı koysak yeni gelenler de kolay bulur
Sen bilirsin tabi canım
Level 1 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
Level 2 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-2/7259970
Level 3 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991
Bugün 5.yi yapacagim insallah canim..Sen?Harika olur canım sen 30 ds kaçıncı günündesin ?
canim yapanlar ripped daha kolay diyorBen bugün izledim biraz onu
Neden olmasın ki
Hangisi daha zor acaba
Bununla ilgili bir araştırma yapayım
Bir de level 2yi izledim
Unutmuştum biraz
Daha az zıplama hareketleri var gibi
Kardiyo yorucu olmasın da şınav, mekik hepsini çekerim ya
Tabiki de katilabilirsin hosgeldiinn :))Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim?
32 yaşındayım,boyum 1,70 85,4 kiloyum şu an 100 kilodan düştüm bu kiloya biraz uzun bi süreç oldu ama al ver al ver az da olsa yolu yarıladım. Sizi ilk yazdığınız günden beri okuyorum ilk gün yapabilirsem yazarım buraya diye kendime söz verdim ve yazıyorum.
Ben yanlız Jillian yapmayacağım yüzme+Jillian havuza gidemediğim günler Leslie 1 mile +Jillian yapmayı düşünüyorum.
Bugün ısınmak için önce Leslie 1 mile yaptım hemen ardından Jillian a başladım ve tamamladım. Terden öldüm, çok ağrım olmaz heralde çünkü yaklaşık 6 aydır yüzme ve zumba yapıyorum.
Ölçülerim hiç karnımı içime çekmeden yaptığım şekli ile
Göğüs:115
Bel:93
Göbek:109
Basen:112
Kol:32
Bacak:64
Stalklarken yakalanmışım deseneBunun için buradayız zaten
Birbirimizi gaza getirelim diye
Tabii ki de katılabilirsin
Hoşgeldin
Gördüm seni zaten birkaç kez aşağıda konuya bakarken
Arka arkaya leslie ve jillian mı yaptın
Nasıl o hali o ruhu yakalayabildin
Ben Jilliandan sonra seriliyorum
Gerçi bir süre sonra bir enerji de geliyor ama arka arkaya yapamam şu aşamada herhalde
Hoşbuldukcanım eger agri olursa aman cok zorlama daha kötü olmasin ziplamalari filan hafif hafif yap
tabi canim koyuyum ilk sayfaya
Bugün 5.yi yapacagim insallah canim..Sen?
canim yapanlar ripped daha kolay diyor
Tabiki de katilabilirsin hosgeldiinn :))
canım eger agri olursa aman cok zorlama daha kötü olmasin ziplamalari filan hafif hafif yap
canim yapanlar ripped daha kolay diyor
Stalklarken yakalanmışım deseneönce leslie yaptım zaten sonra duşa zor attım kendimi. İzlerken ne kadar kolay gelmişti halbuki çift ayak zıplamalarda senkronu kaybedip yerimde koşu hareketi yaptım arada.
Hemen bileğimin yönünü çevirdim öyle devam ettim şınava işe yaradı
Yine de pes etmek istemedim
Ripped daha eskiymiş bir de galiba
Daha kolaysa neden ona geçiyoruz peki daha mı etkili
Ben de bir kim ki bu diye açıp profile bakarak stalklamış olabilirim
Ben de Leslie kolay gibi düşünüyordum hep ama o da kendi çapında zor herhalde?
once shred çıkmış sonra ripped canim sanirim yabanci forumlarda filan shred yapan sonrasinda Ripped yapıyormuşHemen bileğimin yönünü çevirdim öyle devam ettim şınava işe yaradı
Yine de pes etmek istemedim
Ripped daha eskiymiş bir de galiba
Daha kolaysa neden ona geçiyoruz peki daha mı etkili
Ben de bir kim ki bu diye açıp profile bakarak stalklamış olabilirim
Ben de Leslie kolay gibi düşünüyordum hep ama o da kendi çapında zor herhalde?
1 mil yaptım 15 dk lık hiç zor değil hafif nemlendi vücudum öyle terlemedim yani ki ben çabuk terlerim.
once shred çıkmış sonra ripped canim sanirim yabanci forumlarda filan shred yapan sonrasinda Ripped yapıyormuş
Yeni arkadaşlar ojgeldiniz
İftarı sindirmeye çalışıyorum geleceğim aranıza birazdan :)
Ya ben şimdi tezcanlı pimpirikli sabırsız biriyim 3 gündür yapıyorum sporu neden 3 cm incelmedim diye üzülüyorum şu an
Ben de öyleyim
Şimdi neden 10 kilo vermedim diye düşünüyorum 5 günde
Bir de bugün üzüldüm buna
Ya aklıma şu an geldi krauterhofun selülit jeli vardı ondan da mı alsam. Spor öncesi sürmenin faydası olabilir çünkü sürülen bölgeyi feci ısıtıyor hatta yakıyordu. Bir de cildi pürüzsüz yapıyordu öyle bi yan faydası da vardı :)Ben de öyleyim
Şimdi neden 10 kilo vermedim diye düşünüyorum 5 günde
Bir de bugün üzüldüm buna
Ben dünden bugüne 200 gram vermişim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Ya aklıma şu an geldi krauterhofun selülit jeli vardı ondan da mı alsam. Spor öncesi sürmenin faydası olabilir çünkü sürülen bölgeyi feci ısıtıyor hatta yakıyordu. Bir de cildi pürüzsüz yapıyordu öyle bi yan faydası da vardı :)
Belki bu şekilde günde 1 cm incelebiliriz
OooOooOoo ne kadar cok kisi olmusuz harika
Ben meraktan catladim biraz belimi ucundan azcik ölctüm
Fayda ediyo ediyotam gaz devaam
Evet level 1 den sonra paylasalim. Bu arada bendende kilolar gitmeye basladi. ilk 3 gün aldim 60.1 e kadar ciktim. Simdi adetimde gelince birden gitti kilocuklar 58i gördüm yineAynen ben de yaptım ama söylemem level 1 bitsin öyle