- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın canım ya, ne kadar ananas yeniyor? Ben de yapsam mı diye düşünmeye başladımPastaya ragmen 600 gram gitmis
Canim 1 kiloya kadar müsade var yaziyor ama ben o kadar yiyemedim acikcasi. Lif orani yüksek hemen tokluk hissi veriyor zaten. Sabah 2 dilim öglen 3 dilim aksamda yogurtla karisik icecek olarak ictim.Harikasın canım ya, ne kadar ananas yeniyor? Ben de yapsam mı diye düşünmeye başladım
ooo bir taşla iki kuş yani süpersinPastaya ragmen 600 gram gitmis
ben yapmadim :/Kimse spor yapmadı mı bugün
ben de yapmadimben yapmadim :/
Ben bu detoksu çok sevdim ya mutlaka denemem lazımCanim 1 kiloya kadar müsade var yaziyor ama ben o kadar yiyemedim acikcasi. Lif orani yüksek hemen tokluk hissi veriyor zaten. Sabah 2 dilim öglen 3 dilim aksamda yogurtla karisik icecek olarak ictim.
Aralarda cay olarakta tüketilebiliyor.
Ananas yag yakiminda gercekten faydali. Aksama dogru bi halsizlik hissetmeye basladim aclik hissetmeme ragmen, bunu durduk yere yaktigim yaglara bagladim
Normalde 2 gün yapiliyor. Bu 2 günde 4 kilo verenler bile olmus. Vücuttan ödemleride atiyor.
2 günden fazla yapilmasini önermiyolar. Ayda 2 3 kez tekrarliyabilirsiniz yazmislar.
Bazilari sabah birde aksam ananasin yaninda 1 tanede yumurta eklemis.
Denemekte fayda var kesinlikle:)
canım listenin altına adını yaz yapıncaYaptım.level 2 de 4.günüm:)
ben yapmadim :/
neden ki sizden motive oluyoruz biz amaben de yapmadim
aynen canim denersen bizede haber ver sonucu:)Ben bu detoksu çok sevdim ya mutlaka denemem lazım
Tamam inşallah eve döneyim, ananas alır denerim. Hala annemdeyim :) spora tatil verince çok abarttım, yeğenlerimle çikolata cips yedim filan. Bi detoks şart :)aynen canim denersen bizede haber ver sonucu:)
Canim dün canim sıkkındı, tüm gün bi agirlik vardi üstümde habire yattim.neden ki sizden motive oluyoruz biz ama
biliyorum sıkıcı ama basladik bitirelim:) 1 günden birsey olmaz bugün devam edersin.ben de yapmadim
neden dün yoksa yemeği mi çok yedinCanim dün canim sıkkındı, tüm gün bi agirlik vardi üstümde habire yattim.
Bugün yaptim ama pismanliktan
yok canim yemekle ilgili degil, esimle sorunlarimiz var onu görünce bi agirlik cöküyo bana -.- bu sitede ögrendim o da vücudun strese girme sekliymis. Habire uyutuyor beni, ara ara oluyor sirf. Elimi kolumu kaldirasim gelmiyor.neden dün yoksa yemeği mi çok yedin