JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Harikasın canım ya, ne kadar ananas yeniyor? Ben de yapsam mı diye düşünmeye başladım :KK48:
Canim 1 kiloya kadar müsade var yaziyor ama ben o kadar yiyemedim acikcasi. Lif orani yüksek hemen tokluk hissi veriyor zaten. Sabah 2 dilim öglen 3 dilim aksamda yogurtla karisik icecek olarak ictim.
Aralarda cay olarakta tüketilebiliyor.

Ananas yag yakiminda gercekten faydali. Aksama dogru bi halsizlik hissetmeye basladim aclik hissetmeme ragmen, bunu durduk yere yaktigim yaglara bagladim :KK45:
Normalde 2 gün yapiliyor. Bu 2 günde 4 kilo verenler bile olmus. Vücuttan ödemleride atiyor.
2 günden fazla yapilmasini önermiyolar. Ayda 2 3 kez tekrarliyabilirsiniz yazmislar.
Bazilari sabah birde aksam ananasin yaninda 1 tanede yumurta eklemis.

Denemekte fayda var kesinlikle:)

Canim 1 kiloya kadar müsade var yaziyor ama ben o kadar yiyemedim acikcasi. Lif orani yüksek hemen tokluk hissi veriyor zaten. Sabah 2 dilim öglen 3 dilim aksamda yogurtla karisik icecek olarak ictim.
Aralarda cay olarakta tüketilebiliyor.

Ananas yag yakiminda gercekten faydali. Aksama dogru bi halsizlik hissetmeye basladim aclik hissetmeme ragmen, bunu durduk yere yaktigim yaglara bagladim :KK45:
Normalde 2 gün yapiliyor. Bu 2 günde 4 kilo verenler bile olmus. Vücuttan ödemleride atiyor.
2 günden fazla yapilmasini önermiyolar. Ayda 2 3 kez tekrarliyabilirsiniz yazmislar.
Bazilari sabah birde aksam ananasin yaninda 1 tanede yumurta eklemis.

Denemekte fayda var kesinlikle:)
Ben bu detoksu çok sevdim ya mutlaka denemem lazım :rolleyes:

neden dün yoksa yemeği mi çok yedin
yok canim yemekle ilgili degil, esimle sorunlarimiz var onu görünce bi agirlik cöküyo bana -.- bu sitede ögrendim o da vücudun strese girme sekliymis. Habire uyutuyor beni, ara ara oluyor sirf. Elimi kolumu kaldirasim gelmiyor.

Bugün daha iyiyim o yüzden leslie de yaptim dün spor yapmadigim icin.

X