Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ripped shred zor ve daha çok kas çalıştırıyor yani benim saçımdan su akıyor ripped te daha fazla zorlanıyorumkızlar callentics yapmayı denedim 15 dak yaptım çok sıkıldım. ripped deniycem şimdide. ne yapıcamı seçemiyoru birtürlü
shred 2 levelden tekrarmı başlasam. off çok kararsızım. gidip yemek yiyesim geliyorRipped shred zor ve daha çok kas çalıştırıyor yani benim saçımdan su akıyor ripped te daha fazla zorlanıyorum
10km mi yürüdün]22 Ağustos Spor Listesi
1. Frifri: Shred 28/30
2. Weisseat: 16/100 call. 10 km yürüyüş
Sabah 6 akşam 410km mi yürüdün
SüpersinSabah 6 akşam 4
shred 2 levelden tekrarmı başlasam. off çok kararsızım. gidip yemek yiyesim geliyor
Sakın bu kadar yaptığın emek var git aç bir jillian yap hemen moda girersin bak maşallah 10 km yürüyor yakamozbilge maşallah]22 Ağustos Spor Listesi
1. Frifri: Shred 28/30
2. Weisseat: 16/100 call. 10 km yürüyüş
Kız sen shredi yarıda mı bıraktınshred 2 levelden tekrarmı başlasam. off çok kararsızım. gidip yemek yiyesim geliyor
evet yaa mootivasyonum düştü. evde yapamıyorum artık spor salonundan devam edicem. bakalım gidebilcekmiyim.Kız sen shredi yarıda mı bıraktın
Öyle yapabiliyorsannöyle yap bayram öncesi toparlarsın hem hayırlı olsun canımevet yaa mootivasyonum düştü. evde yapamıyorum artık spor salonundan devam edicem. bakalım gidebilcekmiyim.
Niye düştü motivasyonun, hayırdır?evet yaa mootivasyonum düştü. evde yapamıyorum artık spor salonundan devam edicem. bakalım gidebilcekmiyim.
saol canım. evet denicem bakalım. 11 ine kadar hergün gitmeyi düşünüyoorum gelişmeleri yazarım buraya. sizi bırakıyorum sanmayın:) sizinde güzel haberlerinizi bekliormÖyle yapabiliyorsannöyle yap bayram öncesi toparlarsın hem hayırlı olsun canım
Niye düştü motivasyonun, hayırdır?
Level 2 den geri başla hadi kalk sporunu ihmal etme
Hadi inşallah öyle canlanırsın ama bildirim yap buradan yine desaol canım. evet denicem bakalım. 11 ine kadar hergün gitmeyi düşünüyoorum gelişmeleri yazarım buraya. sizi bırakıyorum sanmayın:) sizinde güzel haberlerinizi bekliorm
valla bilmiyorum ki iştahım arttı birden. evde yapasım kalmadı falan. ama spor salonuna para bayılınca yapıcam artık zorla. grup dersleri var pilates vs. onlarada gidicem. hani senin fotoların. nezaman paylaşıcaksın?
bu mu canım?Kızlar biri yardım etsin bana yaa bu ripped videolarını kaldırmışlar bulamıyorum biri bana yardım edebilir mi
Süpersin ben de hissediyorum göğüslerimde toparlanma ya, aslında ölçüm büyük değil benim ama 20 kilo verince olumsuz yönde bir değişim olmuştu. Jillianla baya toparlandıİyi geceler herkesee :)
Bugün 3. seviyeye başladım ve bu seviyenin bana rahatsızlık veren iç bacaklarıma da etki edeceğini hissettim sanki şimdiden. Kesinlikle diğerlerine göre dayanıklılık/güç egzesizleri daha zor. Ben genelde egzersizlerin kolaylaştırılmış hallerini yapmamaya özen gösteriyorum.
Güzel bi gelişmeyi paylaşayım sizinle :) Birkaç gündür özellikle sol göğsümde bi dirilik hissediyorum sanki. Yani olduysa her ikisinde de olmuştur ama benim sol göğsüm sağa göre daha büyük o yüzden onda daha .ok fark ediyorum diğeri biraz küçük kalıyo maalesef.. Cidden dirileşmiş gibi hissettim bu güzel bi şey. Onun dışında bacaklarımda cm olarak çok fazla bi fark olmasa da sanki şekillenmeye başladılar. Ya da bana psikolojik olaak öyle geliyor bilmiyorum. Bir de bugün videoda Jillan "Eğer bu egzesizleri yapıp verdiğim beslenme programını uyguladıysanız şimdi şimdi karnınızda baklavaları görmeye başlayabilirsiniz" dedi. Gelin görün ki bende bunun bi ibaresi dahi yok çünkğ beslenmeme hiç dikkat etmiyorum
Neyse önümüzdeki yaz kismetse düğünüm olacak inşallah o zamana kadar fipfit olabilirsem sorun yok