JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

İyi geceler herkesee :)
Bugün 3. seviyeye başladım ve bu seviyenin bana rahatsızlık veren iç bacaklarıma da etki edeceğini hissettim sanki şimdiden. Kesinlikle diğerlerine göre dayanıklılık/güç egzesizleri daha zor. Ben genelde egzersizlerin kolaylaştırılmış hallerini yapmamaya özen gösteriyorum.
Güzel bi gelişmeyi paylaşayım sizinle :) Birkaç gündür özellikle sol göğsümde bi dirilik hissediyorum sanki. Yani olduysa her ikisinde de olmuştur ama benim sol göğsüm sağa göre daha büyük o yüzden onda daha .ok fark ediyorum diğeri biraz küçük kalıyo maalesef.. Cidden dirileşmiş gibi hissettim bu güzel bi şey. Onun dışında bacaklarımda cm olarak çok fazla bi fark olmasa da sanki şekillenmeye başladılar. Ya da bana psikolojik olaak öyle geliyor bilmiyorum. Bir de bugün videoda Jillan "Eğer bu egzesizleri yapıp verdiğim beslenme programını uyguladıysanız şimdi şimdi karnınızda baklavaları görmeye başlayabilirsiniz" dedi:oha:. Gelin görün ki bende bunun bi ibaresi dahi yok çünkğ beslenmeme hiç dikkat etmiyorum:silah:
Neyse önümüzdeki yaz kismetse düğünüm olacak inşallah o zamana kadar fipfit olabilirsem sorun yok:anneadayı:
merhabaa :) bende seninle aynıyım. Ama ne yazıkki level 3 de 1 gün yapıp bırakmak durumunda kaldım nişanlımla çok şehir dışı olayımız olduğu için. Ama bayramdan sonra tekrar yürüyüş + shred yapıcam bu arada benimde önümüzdeki yıl düğünüm olacak o sebeple daşşş gibi olmalıyım ki balayında kuğu gibi süzüleyim :KK45:

merhabaa :) bende seninle aynıyım. Ama ne yazıkki level 3 de 1 gün yapıp bırakmak durumunda kaldım nişanlımla çok şehir dışı olayımız olduğu için. Ama bayramdan sonra tekrar yürüyüş + shred yapıcam bu arada benimde önümüzdeki yıl düğünüm olacak o sebeple daşşş gibi olmalıyım ki balayında kuğu gibi süzüleyim :KK45:
Kız sana diyorum ben evlendiğimde 70kilo Adana Limanına benziyordum, eşim bana Ariana Lima'dan bin kat daha güzelmişim gibi davranıyordu :KK8:
Sizin aranızdaki aşk, sevgi, huzur, mutluluk baki olsun da gerisi hiiiiç önemli değil. Tabi kendin için yine de taş gibi ol inşallah :KK8:

Haha aynen öyle canım. Daha bi senemiz var o zamana biz wuhuu:KK8: oluruz:KK76:

24 Ağustos Spor Listesi

1. Frifri: Shred 29/30
2. Weisseat: 18/100 callanetics, 13 km yürüyüş
3. Asimeleksi: ripped level 2 3/7

Selaam Kizlaar ben döndüm tatilden :KK8:

Azcik kafami toparliyim kendime spor düzeni kurup hemen basliyacagim.

Ilk düsüncem tekrar shredle baslamak ama yaninda acaba 6w6p demi yapsam? en az 1 saat spor yapmak istiyorum. Kafami toparladiktan sonra azcikta dagitmaya ihtiyacim var:KK51:

Ilk düsüncem tekrar shredle baslamak ama yaninda acaba 6w6p demi yapsam? en az 1 saat spor yapmak istiyorum. Kafami toparladiktan sonra azcikta dagitmaya ihtiyacim var:KK51:
Hoşgeldin canım :KK74:
İkisini birden yapabilirsen harika olur

Başlangıç - Level1 - Level2 - Level3
Göğüs: 98 - 98 - 97 - 97
Bel: 79 - 79 - 77 - 74
Kalça: 108 - 106 - 106 - 106
Göbek: 100 - 96 - 95 - 93
Boyun: 32 - 31 - 30 - 30
Sol Bacak: 60 - 60 - 60 - 60
Sağ Bacak: 62 - 62 - 62 - 61
Sol Kol: 32 - 32 - 20 - 29
Sağ Kol: 34 - 32 - 31 - 30

Kızlar ölçülerim böyle :KK73: Başladığımdan beri toplam 25 cm gitmiş. Mucize gibi bir şey bu Jillian :KK68:

hoşgeldin bol enerji başlarsın hem :KK25: tekrar hoş geldin

:KK19:
Başlangıç - Level1 - Level2 - Level3
Göğüs: 98 - 98 - 97 - 97
Bel: 79 - 79 - 77 - 74
Kalça: 108 - 106 - 106 - 106
Göbek: 100 - 96 - 95 - 93
Boyun: 32 - 31 - 30 - 30
Sol Bacak: 60 - 60 - 60 - 60
Sağ Bacak: 62 - 62 - 62 - 61
Sol Kol: 32 - 32 - 20 - 29
Sağ Kol: 34 - 32 - 31 - 30

Kızlar ölçülerim böyle :KK73: Başladığımdan beri toplam 25 cm gitmiş. Mucize gibi bir şey bu Jillian :KK68:
Gerçekten Harika :KK76:ölçü almasan inanmayan ama bak sonuç muhteşem:KK37: belin baya incelmiş kollar felan eşitlenmiş :KK68: gerçekten muhteşemsin

X