- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 31
Kız sen adını mı değiştirdin bende diyorum yahuu frifri nerede çook sevindim adına canım before afterını bekleriiiz24 Ağustos Spor Listesi
1. Frifri: Shred 29/30
Kızlar yarın son günümmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız sen adını mı değiştirdin bende diyorum yahuu frifri nerede çook sevindim adına canım before afterını bekleriiiz24 Ağustos Spor Listesi
Kızlar yarın son günümmm
merhabaa :) bende seninle aynıyım. Ama ne yazıkki level 3 de 1 gün yapıp bırakmak durumunda kaldım nişanlımla çok şehir dışı olayımız olduğu için. Ama bayramdan sonra tekrar yürüyüş + shred yapıcam bu arada benimde önümüzdeki yıl düğünüm olacak o sebeple daşşş gibi olmalıyım ki balayında kuğu gibi süzüleyimİyi geceler herkesee :)
Bugün 3. seviyeye başladım ve bu seviyenin bana rahatsızlık veren iç bacaklarıma da etki edeceğini hissettim sanki şimdiden. Kesinlikle diğerlerine göre dayanıklılık/güç egzesizleri daha zor. Ben genelde egzersizlerin kolaylaştırılmış hallerini yapmamaya özen gösteriyorum.
Güzel bi gelişmeyi paylaşayım sizinle :) Birkaç gündür özellikle sol göğsümde bi dirilik hissediyorum sanki. Yani olduysa her ikisinde de olmuştur ama benim sol göğsüm sağa göre daha büyük o yüzden onda daha .ok fark ediyorum diğeri biraz küçük kalıyo maalesef.. Cidden dirileşmiş gibi hissettim bu güzel bi şey. Onun dışında bacaklarımda cm olarak çok fazla bi fark olmasa da sanki şekillenmeye başladılar. Ya da bana psikolojik olaak öyle geliyor bilmiyorum. Bir de bugün videoda Jillan "Eğer bu egzesizleri yapıp verdiğim beslenme programını uyguladıysanız şimdi şimdi karnınızda baklavaları görmeye başlayabilirsiniz" dedi. Gelin görün ki bende bunun bi ibaresi dahi yok çünkğ beslenmeme hiç dikkat etmiyorum
Neyse önümüzdeki yaz kismetse düğünüm olacak inşallah o zamana kadar fipfit olabilirsem sorun yok
Evet adımı değiştim ama listeye frifri yazmışım Sen naptın, nerdesin? Cumartesi evde olmayacağım için yarın sabah çekerim ama çok fark beklemeKız sen adını mı değiştirdin bende diyorum yahuu frifri nerede çook sevindim adına canım before afterını bekleriiiz
Kız sana diyorum ben evlendiğimde 70kilo Adana Limanına benziyordum, eşim bana Ariana Lima'dan bin kat daha güzelmişim gibi davranıyordumerhabaa :) bende seninle aynıyım. Ama ne yazıkki level 3 de 1 gün yapıp bırakmak durumunda kaldım nişanlımla çok şehir dışı olayımız olduğu için. Ama bayramdan sonra tekrar yürüyüş + shred yapıcam bu arada benimde önümüzdeki yıl düğünüm olacak o sebeple daşşş gibi olmalıyım ki balayında kuğu gibi süzüleyim
Tebrikler canım ölçülerini merakla bekliyoruz24 Ağustos Spor Listesi
Kızlar yarın son günümmm
Haha aynen öyle canım. Daha bi senemiz var o zamana biz wuhuu oluruzmerhabaa :) bende seninle aynıyım. Ama ne yazıkki level 3 de 1 gün yapıp bırakmak durumunda kaldım nişanlımla çok şehir dışı olayımız olduğu için. Ama bayramdan sonra tekrar yürüyüş + shred yapıcam bu arada benimde önümüzdeki yıl düğünüm olacak o sebeple daşşş gibi olmalıyım ki balayında kuğu gibi süzüleyim
Zor olan zaten ara verdikten sonra tekrar başlamak :)Teşekkür ederim
Aslında neredeyse iki hafta önce bitmesi gerekiyordu. Ara vermek zorunda kaldım ama pes etmek yokkkk
Hoşgeldin canımSelaam Kizlaar ben döndüm tatilden
Azcik kafami toparliyim kendime spor düzeni kurup hemen basliyacagim.
Ilk düsüncem tekrar shredle baslamak ama yaninda acaba 6w6p demi yapsam? en az 1 saat spor yapmak istiyorum. Kafami toparladiktan sonra azcikta dagitmaya ihtiyacim var
hoşgeldin bol enerji başlarsın hem tekrar hoş geldinSelaam Kizlaar ben döndüm tatilden
Azcik kafami toparliyim kendime spor düzeni kurup hemen basliyacagim.
Ilk düsüncem tekrar shredle baslamak ama yaninda acaba 6w6p demi yapsam? en az 1 saat spor yapmak istiyorum. Kafami toparladiktan sonra azcikta dagitmaya ihtiyacim var
Gerçekten Harika ölçü almasan inanmayan ama bak sonuç muhteşem belin baya incelmiş kollar felan eşitlenmiş gerçekten muhteşemsinBaşlangıç - Level1 - Level2 - Level3
Göğüs: 98 - 98 - 97 - 97
Bel: 79 - 79 - 77 - 74
Kalça: 108 - 106 - 106 - 106
Göbek: 100 - 96 - 95 - 93
Boyun: 32 - 31 - 30 - 30
Sol Bacak: 60 - 60 - 60 - 60
Sağ Bacak: 62 - 62 - 62 - 61
Sol Kol: 32 - 32 - 20 - 29
Sağ Kol: 34 - 32 - 31 - 30
Kızlar ölçülerim böyle Başladığımdan beri toplam 25 cm gitmiş. Mucize gibi bir şey bu Jillian
Doğru söylüyorsun, ölçmesem inanmazdım
Gerçekten Harika ölçü almasan inanmayan ama bak sonuç muhteşem belin baya incelmiş kollar felan eşitlenmiş gerçekten muhteşemsin
Hoşgeldin inşallah canım Buda bikini şeçtiğin günleri konuşuruzben geldim cok hirsliyim
ben seneye bikini giymek istiyorum
o yuzden hic hic birakmamaliyim
bu sefer olsun nolur
her yaz ayni seyleri yasamaktan biktim
Nasil gidiyor ripped? :)25 Ağustos Spor Listesi
1. Frifri: Shred 30/30
2. Asimeleksi ripped level 2 5/7
Sonunda çok alakasız bir yerde buldum videoyu şükür baya aradım ama