Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir vücuda sahip olmak için baya bir spor şart zaten korkma bir ayda öyle olmasınKizlar bende başladım bu spora. Bugun 3. Gunum olucak. 56 kiloyum ust bacaklarim biraz kalın ve bingil bingil et bir de malum selülit görüntüsü. Ama alt bacaklarimda hafiften kas var. Belim ince ama basenlerim genis yani kum saati tipinde vücudum. Korkum şu ki aman aman bi kas olusurmu ? Yani sadece sıkılaşmasıni istiyorum.
Boyle sporcular gibi kas yapmak istemiyorum. Sizce uygun mudur ? Sadece inceliyor muyuz ? Bir ayda kas kutlesine donmyiz demi ??
Öyle bir vücuda sahip olmak için baya bir spor şart zaten korkma bir ayda öyle olmasın[/QUOTE
Ya peki bir ayda gozle görülür bi etki yapar mi ? Kilo falan verirmiyim
Shred mı yapıyorsun bir ay sonunda dışardan biri sendeki değişimi çok rahat görecek benim öyle oldu
13. gündeyim
4 kilo gitti bile
Canım ben döndüm bugün. Bir haftalık ara vermiştim, şimdi spora devam. İlk levelda ara vermeden yaptım ama gerisinde hastalık, sakatlık çok ara verdim... Bir daha shred yapacağım o yüzden bitince...Günaydın kızlar
Herkes spor kaçamadı öı yapıyor siz gidince kimseler kalmadı
Ühüühüh dönün nerdesiniz
hoşgeldin yaa en az giren güya bendim topice baktım bir ben kalmışım korktum beni tel bırakmayınCanım ben döndüm bugün. Bir haftalık ara vermiştim, şimdi spora devam. İlk levelda ara vermeden yaptım ama gerisinde hastalık, sakatlık çok ara verdim... Bir daha shred yapacağım o yüzden bitince...
Bırakmam bırakmammmhoşgeldin yaa en az giren güya bendim topice baktım bir ben kalmışım korktum beni tel bırakmayın
mantıklı zaten bayram bir boşluk olacak galiba hepimizde fırsat buldukça yaparsın sendeKızlar bu haftasonun kadar level 3ü bitireyim diyorum. Önümüzdeki hafta ve bayramda eşim izinli, evde olacak. O evdeyken biraz zor spor yapıyorum. Yapabilirsem level 3ü birkaç gün fazla yaparım dedim
Bayramdan sonra da direkt shredin ikinci turuna başlayacağım inşallah
süpersin az kaldı sonuca22 Ağustos Spor Listesi
1. Frifri: Shred 28/30
Bugün liste açılışı benden
İyi yapmışsın canım. Rippedda 5 gün spor 2 gün dinleme veya 6 gün spor 1 gün dinlenme mi oluyordu canım?süpersin az kaldı sonuca
Günaydın sabah erken kalktım burda yağmur başlayacak diye hemen bebeği hazırladım Aşı ya gitti oda bana yürüyüş oldu artık kaldı akşama beni
Evet öyle yapıyorum ben 5 gün yapıyorum hafta sonu elim evde oluyor birde uzun ripped shred daha çok terletiyor beni ama iyiki bu jillianla tanışmışım baya faydasını görüyorum yaaİyi yapmışsın canım. Rippedda 5 gün spor 2 gün dinleme veya 6 gün spor 1 gün dinlenme mi oluyordu canım?