JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Günaydın kızlar :KK76:
Herkes spor kaçamadı öı yapıyor siz gidince kimseler kalmadı
Ühüühüh dönün nerdesiniz :hasta:

Kizlar bende başladım bu spora. Bugun 3. Gunum olucak. 56 kiloyum ust bacaklarim biraz kalın ve bingil bingil et :KK48: bir de malum selülit görüntüsü. Ama alt bacaklarimda hafiften kas var. Belim ince ama basenlerim genis yani kum saati tipinde vücudum. Korkum şu ki aman aman bi kas olusurmu ? Yani sadece sıkılaşmasıni istiyorum.

Boyle sporcular gibi kas yapmak istemiyorum. Sizce uygun mudur ? Sadece inceliyor muyuz ? Bir ayda kas kutlesine donmyiz demi ?? :KK70:

Kizlar bende başladım bu spora. Bugun 3. Gunum olucak. 56 kiloyum ust bacaklarim biraz kalın ve bingil bingil et :KK48: bir de malum selülit görüntüsü. Ama alt bacaklarimda hafiften kas var. Belim ince ama basenlerim genis yani kum saati tipinde vücudum. Korkum şu ki aman aman bi kas olusurmu ? Yani sadece sıkılaşmasıni istiyorum.

Boyle sporcular gibi kas yapmak istemiyorum. Sizce uygun mudur ? Sadece inceliyor muyuz ? Bir ayda kas kutlesine donmyiz demi ?? :KK70:
Öyle bir vücuda sahip olmak için baya bir spor şart zaten korkma bir ayda öyle olmasın:KK48:

Shred mı yapıyorsun bir ay sonunda dışardan biri sendeki değişimi çok rahat görecek benim öyle oldu

Günaydın kızlar :KK76:
Herkes spor kaçamadı öı yapıyor siz gidince kimseler kalmadı
Ühüühüh dönün nerdesiniz :hasta:
Canım ben döndüm bugün. Bir haftalık ara vermiştim, şimdi spora devam. İlk levelda ara vermeden yaptım ama gerisinde hastalık, sakatlık çok ara verdim... Bir daha shred yapacağım o yüzden bitince...

21 Ağustos Spor Listesi

1. Asimeleksi: ripped level 2 1/7
2. Frifri: Shred 27/30
3. Weisseat: 15/100 callanetics

Merhaba kızlar kaç gündür giremedim yürüyüş ve callaneticse devam ediyorum. Bu gün callanetics yapabildim sadece :KK43:

Canım ben döndüm bugün. Bir haftalık ara vermiştim, şimdi spora devam. İlk levelda ara vermeden yaptım ama gerisinde hastalık, sakatlık çok ara verdim... Bir daha shred yapacağım o yüzden bitince...
hoşgeldin yaa en az giren güya bendim topice baktım bir ben kalmışım korktum :KK1: beni tel bırakmayın :KK19:

Kızlar bu haftasonun kadar level 3ü bitireyim diyorum. Önümüzdeki hafta ve bayramda eşim izinli, evde olacak. O evdeyken biraz zor spor yapıyorum. Yapabilirsem level 3ü birkaç gün fazla yaparım dedim :KK8:
Bayramdan sonra da direkt shredin ikinci turuna başlayacağım inşallah :KK49:

Kızlar bu haftasonun kadar level 3ü bitireyim diyorum. Önümüzdeki hafta ve bayramda eşim izinli, evde olacak. O evdeyken biraz zor spor yapıyorum. Yapabilirsem level 3ü birkaç gün fazla yaparım dedim :KK8:
Bayramdan sonra da direkt shredin ikinci turuna başlayacağım inşallah :KK49:
mantıklı zaten bayram bir boşluk olacak galiba hepimizde fırsat buldukça yaparsın sende

22 Ağustos Spor Listesi

1. Frifri: Shred 28/30

Bugün liste açılışı benden :KK49:
süpersin az kaldı sonuca
Günaydın sabah erken kalktım burda yağmur başlayacak diye hemen bebeği hazırladım Aşı ya gitti oda bana yürüyüş oldu artık kaldı akşama beni

İyi yapmışsın canım. Rippedda 5 gün spor 2 gün dinleme veya 6 gün spor 1 gün dinlenme mi oluyordu canım?
Evet öyle yapıyorum ben 5 gün yapıyorum hafta sonu elim evde oluyor birde uzun ripped shred daha çok terletiyor beni ama iyiki bu jillianla tanışmışım baya faydasını görüyorum yaa

merhaba kızlarr:KK31:

ben yine 3 gündür boşladım. ne spor yaptım. ne yememe dikkat ettim. bugün callenticse başlıcam inşallah. callenticle shred ti veya ripped ı karşılaştırırsanız hangisi daha etkili sıkılaşmada? 11 inde tatile gidicem 20 gün işi biraz sıkı tutmam gerek.

X