JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

15 Ağustos Spor Listesi

1. Vanillav: Shred 9/30
2. Asimeleksi: ripped 2/7
3. Weisseat: 10/100 callanetics

Ne yazık ki shredi bırakmak zorunda kaldım. Dizlerimde ağrıya sebep oldu. Callanetics ile yola devam ediyorum
Olsun kendine dikkat et sakatlanmada callantics devam et onun faydasını görürsün belki

15 Ağustos Spor Listesi

4. Busekarakan98: 4/30 shred

Dun diyetisyen kontrolum vardı tatile gitmeme rağmen 900 gr vermişim ben kilo almışımdır diyodum kendi kendime :KK48:

15 Ağustos Spor Listesi

Dun diyetisyen kontrolum vardı tatile gitmeme rağmen 900 gr vermişim ben kilo almışımdır diyodum kendi kendime :KK48:
Süpersin :spor::sampiyon:

15 Ağustos Spor Listesi

5. Mihail Zoscenko: Callanetics 40/100

Yok arkadaş sabah erken spor mpor yapılmıyor ohh ya gece yaptım güzel güzel esnedim yeminle yıhyıh

Günaydın kızlar :KK54:

16 Ağustos Spor Listesi

1. Asimeleksi: ripped 3/7

Bende sabah bebeğim uyuyorken ancak yapabiliyorum yoksa kalır gün içinde öyle çok uyumuyor şekerleme ancak yapıyor. Sırf spor yapacağım diye erken kalkıyorum sıcacık yatağı bırakıp inşallah sonucunu alacağım ama :spor:

Günaydın kızlar :KK54:

16 Ağustos Spor Listesi

Bende sabah bebeğim uyuyorken ancak yapabiliyorum yoksa kalır gün içinde öyle çok uyumuyor şekerleme ancak yapıyor. Sırf spor yapacağım diye erken kalkıyorum sıcacık yatağı bırakıp inşallah sonucunu alacağım ama :spor:
Verilen emeğin sonucunu er yada geç alırsın canım hiç merak etme. Bebeğin sana iyi gelecek ve güç verecek emin ol

Verilen emeğin sonucunu er yada geç alırsın canım hiç merak etme. Bebeğin sana iyi gelecek ve güç verecek emin ol
İnşallah hep beraber bu kadar emek verip sonucunu güzel alırız Doğum sonrası vücûd eski formunu kaybediyor en azından kalıcı olmasın bu değişim. İnşallah sabredip sonuca ulaşırız

Geri gelip zarar veriyormuş canım, yemek borusunda ülsere sebep olabiliyormuş. Ben de çok şaşırdım ilacın kutusunun üstünde sembol ve uyarı var :confused:
İlk içtiğim günler yaptım aslında ama hem ağrısı arttı hem de gece uyuyamayınca kaç gündür, gündüz de sersem gibiyim, yapamadım. Olsun ama geç olsun güç olmasın.

Bu arada aynanın önünden geçerken bi baktım sırtıma da bu benim sırtım mı dedim :skandal:

Uykusuzluk da mı yapıyor ilaç?
Benim de uyku düzenim bozuktu baya sabaha karşı ve hatta sabah saatleri uykuya dalıyordum ama kötü oluyordu şimdi erken uyuyorum bakalım alışsam iyi olacak okul açılmadan
Bugün nasıl daha iyi mi?

Harikasın ya, fotoğraf bekliyorum :rolleyes:

Bu kez en son yaparım herhalde ama 2-3 gitmiş hepsinden
:KK48:

16 Ağustos Spor Listesi

2. Weisseat: 11/100 cal. 6 km yürüyüş
3. Vanillav: Shred 10/30
4. Arwiinn: Shred 21/30

Sınunda level 3 e geçebildim. yine iki gündür dünyaları yedim. göbeyim direk fırladı. off salataylada hayatmı geçer canım:sinirli:

Uykusuzluk da mı yapıyor ilaç?
Benim de uyku düzenim bozuktu baya sabaha karşı ve hatta sabah saatleri uykuya dalıyordum ama kötü oluyordu şimdi erken uyuyorum bakalım alışsam iyi olacak okul açılmadan
Bugün nasıl daha iyi mi?

Bu kez en son yaparım herhalde ama 2-3 gitmiş hepsinden
:KK48:
Karın ağrısından ağlaya ağlaya sabah ettim canım. Ondan uyuyamadım. Bugün daha iyiydim ama yapmadım bilerek. Hem birikmiş ev işlerim vardı onları yaptım, hem de çok yüklenmek istemedim.
Yarın tam gaz devam inşallah :KK49:

İkişer üçer olsun, bizim olsun. :halay:

16 Ağustos Spor Listesi

2. Weisseat: 11/100 cal. 6 km yürüyüş
3. Vanillav: Shred 10/30
4. Arwiinn: Shred 21/30

Sınunda level 3 e geçebildim. yine iki gündür dünyaları yedim. göbeyim direk fırladı. off salataylada hayatmı geçer canım:sinirli:
Afiyet olsun, arada kaçaklar da olacak tabi, kızma kendine :rolleyes:
Level 3 nasılmış? Yorumlarını alalım

Afiyet olsun, arada kaçaklar da olacak tabi, kızma kendine :rolleyes:
Level 3 nasılmış? Yorumlarını alalım
geçmiş olsun sanada. dinlenmissindir umarım. valla bana daha kolay geldi hareketler. acaba tam yapamadım ondanmı ki?:) level 1 ve 2 de ki gibi nefes nefese kalmadım. bide vantilatörü açmıcam artık. sanki onsuz daha çok terliyince daha iyi oluyormuş gibi gelio. sauna etkisi:))

Şekerim ikimiz kalacağız sanırım bu kadar azmedip baseni eritemeyen :KK70:
Nası gidiyor tatil
ah ah ne cektik be ne ugrastik..
sogudum valla artik basenler bacak icin ebru Şallı pilates yapin diyolar ay nasil useniyorum oysa jilliani nasil keyifli yapiyodum valla ne yapcami sasirdim..
tatil iyi canim bikac güne aranizdayim ama ne spor yapacagim hakkinda baya kararsizim

kızlar gece gece yine vücudumla kafayı bozdum:) eylül 11 inde tatile gidebilirim. o tarihe kadar istedigim ölçülere gelmek istiyorum shred in yanında callanetics te yapsammı? ama bulamadım videosunu birsürü var hangisi acaba yapanlar link atabilir mi özelden?

X