JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

bende diyet yapıyorum. karbonitrat yok. ekmek falan yemiyorum. her sabah mutlaka 2 yumurta. snr salata sebze falan işte. buara bozdum biraz hemen göbek geri hortladı ne güzel içine çekilmişti. mutlaka yeşil çay ve rezene için kızlar bayaa yardımcı oluyor yakımda.

O kadar kısmana gerek yok aslında
Yani tam tahıllı ekmek ve karbonhidrat alımı da önemli
Özellikle biz spor yapan insanlarız yağ-karbonhidrat-protein dengemiz önemli :KK16:
Bir de okuduğum kadarıyla sen karbonhidratı kessen de vücut onu dengeleyebilmek için proteinleri dönüştürüyormuş
Günlük sınıra yaklaş bence yani tabi sen bilirsin :KK31:

ben bir bucuk ay kadar profesyonel personel traningle agır agırlık çalıştım. bundan 3 4 ay önce kadar.
ordaki diyetisyen kiloo vermek istiyorum deyince 3 hafta karbonitrat ve şekeri kesti. meyve bile yedirmiyodu. kıyamet kopardım yanlış bu yaptıgınız diye. bukadar agır spora karbonitrat kesilmez. zaten kesilse bile vücut ihtiyaç duyucak ve saldırıcak birsüre sonra.
birşeyler anlattı falan lafını dinleyim bakalım nolucak dedim. gerçekten o ara kesmeseymişim kas yapıp kalınlaşırmışım. 2 3 hafta kestirdi zaten sonra ekliyor diyet listesine. bende şimdi 3 hafta kestim. haftaya başlıyorum. haklısın karbonitratsız olmaz ama yedigin karbonitratın türü ve miktarı önemli tabiki.

17 Ağustos Spor Listesi

1. Asimeleksi: ripped 4/7
2. Vanillav: Shred 11/30
3. Arwinn: shred 22/30
4. Weisseat: 12 cal. 6 km yürüyüş
5. Mihail Zoscenko: Callanetics 42/100

Yeni ölçülerimi yazıyorum

Başlangıç - Level 1 - Fark

Göğüs: 90 - 90 - 0

Bel: 73 - 71 - -2

Kalça: 100 - 96 - -4

Göbek: 88 - 85 - -3

Tokken aldım ölçüleri ama amaan işte incelmiş :halay::KK45:
masallah sana ya azim budur irade budur ben seni yarismanin birincisi ilan ediyorum valla kendimi de sonuncusu :))
o kadar spor yapip incelemeyen tek insan

Kızlar ya ben jillian level 1'i bi kaç hafta önce 9 gün yapıp bıraktıgım ıcın tekrar bastan basladım ama cok sıkılıyorum yaparken kolumu kaldırasım gelmiyo level 2ye başlasam olur mu acaba sizce?

Kızlar ya ben jillian level 1'i bi kaç hafta önce 9 gün yapıp bıraktıgım ıcın tekrar bastan basladım ama cok sıkılıyorum yaparken kolumu kaldırasım gelmiyo level 2ye başlasam olur mu acaba sizce?
Sıkılıp bırakacağına ikincisinden başla canım bence zaten en zor ve sıkıcı olanı level 1 diğerleri daha çabuk geçiyor

ben bir bucuk ay kadar profesyonel personel traningle agır agırlık çalıştım. bundan 3 4 ay önce kadar.
ordaki diyetisyen kiloo vermek istiyorum deyince 3 hafta karbonitrat ve şekeri kesti. meyve bile yedirmiyodu. kıyamet kopardım yanlış bu yaptıgınız diye. bukadar agır spora karbonitrat kesilmez. zaten kesilse bile vücut ihtiyaç duyucak ve saldırıcak birsüre sonra.
birşeyler anlattı falan lafını dinleyim bakalım nolucak dedim. gerçekten o ara kesmeseymişim kas yapıp kalınlaşırmışım. 2 3 hafta kestirdi zaten sonra ekliyor diyet listesine. bende şimdi 3 hafta kestim. haftaya başlıyorum. haklısın karbonitratsız olmaz ama yedigin karbonitratın türü ve miktarı önemli tabiki.
canim sana nasil bir beslenme onerdiler benim bir beslenme programina ihtiyacım var da o zamanlar nasil besleniyordun işe yaramis miydi

Kızlar hepinizi takip ediyorum yazdıklarınızı da okuyorum sizi bıraktım zannetmeyin bırakmaammmm :63: ama benim bu ara modum düştü kaç gündür 3 farklı şehir değiştirmekten ne ben benimm ne vücudum benim vücudum. Yazlık diye homini gırtlak yedimm. Deniz havuz acıktırıyor dye yedim içtim. E 2 hafta sonrada bayram malumunuz tatilde uzatıldı ve yine şehir dışına gidicez benim iş ancak bayramdan sonraya kaldı ama ağır diyetle geliyorum kızlar bilginize :kk77:

canim sana nasil bir beslenme onerdiler benim bir beslenme programina ihtiyacım var da o zamanlar nasil besleniyordun işe yaramis miydi
sabah 2 yumurta zeytin peynir salatalık dometes falan. ekmek yok. öglen ve aksam salata hasşlanmış sebze ve tavuk balık veya et. aralardada 2 defa 7 tane çig badem 2 tane ceviz. 2 3 hafta böyle beslendim. sonra hafif karbonitrat meyve bakliyat eklendi. önce mızmızlanmıştım ama zorlanmadan yaptım.
saglıklı hissediyorsun gün geçtikçe kendini alışıyorsun zaten. ben sonuç almıştım. şuan da uygulamaya çalışıyorum. 11 eylülde tatile gidecegim için acele ediyorum biraz. tatilden sonra daha gevşeticem. tabiki miktarlar herkesin metabozlizmasına ve kilosuna göre degişiklik gösterebilir. deneyebilirsin bence canım.

sabah 2 yumurta zeytin peynir salatalık dometes falan. ekmek yok. öglen ve aksam salata hasşlanmış sebze ve tavuk balık veya et. aralardada 2 defa 7 tane çig badem 2 tane ceviz. 2 3 hafta böyle beslendim. sonra hafif karbonitrat meyve bakliyat eklendi. önce mızmızlanmıştım ama zorlanmadan yaptım.
saglıklı hissediyorsun gün geçtikçe kendini alışıyorsun zaten. ben sonuç almıştım. şuan da uygulamaya çalışıyorum. 11 eylülde tatile gidecegim için acele ediyorum biraz. tatilden sonra daha gevşeticem. tabiki miktarlar herkesin metabozlizmasına ve kilosuna göre degişiklik gösterebilir. deneyebilirsin bence canım.
tesekkur ederim canim ayrintilo yazdigin icin. kac kilo vermiştin o dönem

kilodan çok sıkılaşmıştım 3 kilo verdim 6 kilo gibi görünüodu. ama haftanın 4 günü 1 saat agırlık çalışıyodum. 45 dakkada cardio. yagdan vermiştim kiloları 3 kilo yagdan gidip sıkılaşınca zaten 6 kilo gibi duruyodu

Kızlar iyi akşamlar :KK54:
Bildiğimiz gibi ben zalımın kızının ripped programını yapıyorum 5 gün yaptım iki dinlensem olur dimi daha önce programı yapmış arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim birse kadın videolarda İng. Konuşuyor benim pek yokta:KK53:

X