JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

canlarim hepinizi cok ozledim
ve tabi spor yapmayı da
Velvette Velvette hoşgeldin canimm cok mutlu oldum seni gördüğüme :)
@Beyaz Hatun canım ben de tatilden dönünce ebru salli 2 haftada 2 beden incel videosunu yapmayi düşünüyorum arkadasin kac gun yapmis da 40dan 38 bedene düşmüş?

Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz da hosgeldi ben de tatilden dönünce aranızdayim inşallah :)
iyi tatiller canım:) nasıl gidiyor? dikkat edebiliyormusun yemene içmene? nezaman dönüyorsun kısmetse. hadi artık dönde kaldıgın yerden devam:))

woowww bitmiş bilee.:skandal: sonuçlar nasıl acaba? bende biran önce gelsem şu 25 lere. darası başımıza.5 gün sonra fotograf bekliyoruz canıımm:KK73:
Beş gün sonra göreceğiz bakalım. :KK49:
Göz açıp kapayıncaya kadar geçti valla, sen de iyi gidiyorsun. Seni de merak ediyorum, 30 günün sonundaki değişim çok bariz olacaktır eminim

Beş gün sonra göreceğiz bakalım. :KK49:
Göz açıp kapayıncaya kadar geçti valla, sen de iyi gidiyorsun. Seni de merak ediyorum, 30 günün sonundaki değişim çok bariz olacaktır eminim
bitince ne yapsam die düşünüyorum kara kara. sıkılaşmam gerek haala jöle kıvamındayım. kilolar yapıştı resmen. zayıfken daha zor kilo gidio. salata sebzeden başka bişi yemiorm haala 58 lerdeyim. 59.5 tum.55 e fln düşsem daha kolay sıkılaşcam. sende iyi gittin valla. merakla bekliorum ölçülerini fotoraflarını.

Bugün bir ilke imza attım, sabah 6:30da kalkıp spor yaptım işe öyle gittim :halay:Akşam gelince çok yorgun oluyorum, hayret ramazanda daha az yemek ve daha az uyku ile daha zindeydim, 23:30da spor yapıyordum :110:
Çalışırken ben de çoğunlukla öyle yapıyordum, daha güzel oluyor bence iş dönüşü yapmaktansa. Tebrik ederim canım :KK5:

Yapabilirsin tabi, Jillian 150 kiloluk insanlara yaptırıyor bu sporu. Hiç korkma, kilolar senden korksun :KK49:

Evet canım, demiştik ya beraber yapalım diye. Natalie gibi yapana kadar pes etmek yok :KK71:

Evet ama Natalie gibi kısmını hatırlamıyorum valla çok da zor gelmedi ikinci turda ya ilkinden tecrübeli olacağız ya kolay alışırız :KK52:

canlarim hepinizi cok ozledim
ve tabi spor yapmayı da
Velvette Velvette hoşgeldin canimm cok mutlu oldum seni gördüğüme :)
@Beyaz Hatun canım ben de tatilden dönünce ebru salli 2 haftada 2 beden incel videosunu yapmayi düşünüyorum arkadasin kac gun yapmis da 40dan 38 bedene düşmüş?

Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz da hosgeldi ben de tatilden dönünce aranızdayim inşallah :)

Hoşbuldum canım tatilinde iyi eğlenceler benim de gözlerim seni aradı nerede diye :KK60:

Hadı yaa çok geçmiş olsun Velvette Velvette spordan dolayı mı çatladı? şimdi iyi misin geçti mi tamamen ?

Sağol canım evet
Bir ara artık olayın suyunu çıkartmıştım hem Jillian hem koşu falan yapıyordum
O da zararlıymış fazla üzerine yüklenince stres kırığı yaparmış ay ne ağlandım günlerce süründüm :KK70:
Şimdi çok zorlayınca da sızlıyor biraz açıkçası ama sadece Jillian yapıyorum sonra dinleniyorum artık akıllandım :KK45:

Shredin son 5 günü kaldıı :halay:

Ne çabuk geçti gitti be :rolleyes:

Evet ama Natalie gibi kısmını hatırlamıyorum valla çok da zor gelmedi ikinci turda ya ilkinden tecrübeli olacağız ya kolay alışırız :KK52:

Hoşbuldum canım tatilinde iyi eğlenceler benim de gözlerim seni aradı nerede diye :KK60:

Sağol canım evet
Bir ara artık olayın suyunu çıkartmıştım hem Jillian hem koşu falan yapıyordum
O da zararlıymış fazla üzerine yüklenince stres kırığı yaparmış ay ne ağlandım günlerce süründüm :KK70:
Şimdi çok zorlayınca da sızlıyor biraz açıkçası ama sadece Jillian yapıyorum sonra dinleniyorum artık akıllandım :KK45:

Ne çabuk geçti gitti be :rolleyes:
Valla çabuk geçti gerçekten. İkinci turu heyecanla bekler oldum :halay:
Bu seviyeyi yaparken kara kara düşünüyorum zor versiyonunu nasıl yapacağım diye :KK48: dediğin gibi alışmış oluruz herhalde

10 Agustos Spor Listesi

1. Aquarius: Leslie 3 mil + Callanetics 10/15
2. Frifri: Shred 25/30
3. Mihail Zoscenko: Callanetics 38/100
4. Arwinn Shred 18/30
5. Vanillav: Shred 4/30

Valla çabuk geçti gerçekten. İkinci turu heyecanla bekler oldum :halay:
Bu seviyeyi yaparken kara kara düşünüyorum zor versiyonunu nasıl yapacağım diye :KK48: dediğin gibi alışmış oluruz herhalde

İlk günü midem bulandı açıkçası yaptıktan sonra
Çünkü özellikle şınav falan karın kaslarımı çok sıkıştırdı
Level 2 ve 3te cardioların ağırlığı Nataliede artıyor o yüzden daha da zorlayabilir ama dayanacağım ya
Altı üstü günlük 30 dk rahatsızlık yaşayacağım yani :KK53:

X