Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bismillah sıkılıp bırakma sakın tam gaz devam12 Ağustos Spor Listesi
1. Busekarakan98: 1/30 shred
Tatilden döndüm kızlar bi haftaya yakın spora ara verdiğim için baştan başladım
Sağolasın canım şükür korktum biraz açıkçası alacam diye yemek konusunda bira fazla yedim Pazartesi baştan ölçü ve foto çekip başlayacağım bu ripped video ları nette vardır dimihoşgeldiinnn iyi kil9 almaman. evet bencede ripped la devam et. bitince karar veririz neye başlıyıcagına hep beraber:)
regl öncesini yoksa o dönem farklı oluyor yarın son. Sonra ölçü alırsın canımkızlar bugün spor yapmadım. kıtlıktan çıkmış gibide yemeklere saldırdım. ne bulursam yedim. az kalsın buzdolabını tümden mideye indirecektim:) çok vicdan azabı çekiyorum bugun erken uyuyup yarın bomba gibi uyanıp daha ist,krarlı bi şekilde devam edicem inşalaa. tamda bugün 20 yi bitiricektim shredta. yanlış zamanlama oldu. yarın sizinde desteginizle devammm
herkesin bünyesi farklı canım. günün hangi saatinde daha verimli geliyorsa o saatte yapmak gerek ben öglen 3 4 gibi yapıyorum.Günaydınn kızlar iyi pazarlar herkese!
Sabah erken spor işine son verdim çünkü gerçekten verimli olmuyor bedenim hazır değilim diye bağırıyor resmen :) akşam ağırlık çökmeden yapmak en iyisi sanırım.
Bir de başka bişey soracağım Velvette just sen toefl nasıl çalışmıştın evde mi kursta mı? Kaynak tavsiye eder misin bana?
Günaydın kızlaar 6 gündür yapamıyorum ve bi 3 gün daha yapamicam ne yazıkki. Ama olsun bende 15-20 gün kadar uzatıcam level 3 ü ve ardından baştan shred turu yapabilirim. Ama arada kaldım yada birazda pilatese mi şans versem diye düşündüm hiç duyan yapan etkisini bilen var mıdır pilatesinn
Tamam tatlım öyle yapayım o zaman özellikle kalçamı şekillendirmem lazım fazla düzler ve de belimi kıvrımlaştırıp göbişi dümdüz yapmalıyım offfff çok iş varshred ı bitir canım fotoları yolla ona göre karar verelim ne yapmalısın. kilomu vermelisin yoksa sıkılaşmalı mısın? bende bitince ne yapacagıma karar vermedim daha. fotolarıma göre konuşuruz :)
Günaydınn kızlar iyi pazarlar herkese!
Sabah erken spor işine son verdim çünkü gerçekten verimli olmuyor bedenim hazır değilim diye bağırıyor resmen :) akşam ağırlık çökmeden yapmak en iyisi sanırım.
Bir de başka bişey soracağım Velvette just sen toefl nasıl çalışmıştın evde mi kursta mı? Kaynak tavsiye eder misin bana?
Bugün bi yazı okudum, bedenin spora en verimli hale geldiği saat öğleden sonra 4müş :)herkesin bünyesi farklı canım. günün hangi saatinde daha verimli geliyorsa o saatte yapmak gerek ben öglen 3 4 gibi yapıyorum.
Saolasın çok, ben de evden çalışmaya niyetliyim kolaylıklar dile bana :))Vanillav de artık kız, değişti ya
Evet evde çalıştım, bir tane deneme şeklinde almıştım pcde uygulaması vardı çünkü nasıl olduğunu görmek istedim uygulamanın.
Arkadaşım Google drivedan dosyalarını paylaşmıştı.
Notefull kullanmıştım youtubedan
Bir de kelime ezberlemek için Toefl kelimelerini ezberlemiştim
İnternete İngilizce yazınca çıkar mutlaka
Appler var kelime kartları gibi çalışan
Mesela Quizlet
Böyle şimdilik
Saolasın çok, ben de evden çalışmaya niyetliyim kolaylıklar dile bana :))
Benim hala just diyesim geliyor yaw, bi de vanillav sanki ranillavmış da rleri söyleyemiyormuş gibi oluyorum
Selam arkadaslar ben tatile cikiyorum haber vereyim dedim :) gelince devam
kimse biryere kaybolmasin ona göre bekleyin beniii
sıra sende bolbol dinlen tadını çıkarSelam arkadaslar ben tatile cikiyorum haber vereyim dedim :) gelince devam
kimse biryere kaybolmasin ona göre bekleyin beniii
r olayına çok güldümSaolasın çok, ben de evden çalışmaya niyetliyim kolaylıklar dile bana :))
Benim hala just diyesim geliyor yaw, bi de vanillav sanki ranillavmış da rleri söyleyemiyormuş gibi oluyorum
sende hoşgeldin canımm kaçta bırakmıştın ki gittiginde ?