Karatay usulü beslendim.Ama şöyle söyleyeyim, o zaman iradem resmen level anlamışti. Ekmek, hamurisleri, abur cubur, makarna, pirinç pilavı, bütün paketli gıdaları hayatımdan çıkardım. Normalde boğazına duskun biriyimdir, ama o dönem misafirliğe gittiğimde de, bize misafir geldiğinde de sofrada oturup sadece yeşil çay içtim. Hatta bana "ye lutfen" ısrarlarına rağmen hiç taviz vermedim.Mesela su an o iradeyi gosteremiyorum.Bir de akşam sekizden sonra sadece tarçınlı süt ve bitter çikolata yedim.Ah canım fizigimle hic mutlu değilim inan. Artık başarmak istiyorum pes etmemek istiyorum..
kilom az ama yag oranim fazla işte canim yaglarim yansin kaslar gelsin yerine insallaah
harikasin canim masallah :)
bir şey sorabilir miyim gecen sene 5 kilo verdigin zaman nasil beslenmistin beslenme tuyolarina cok ihtiyacim var bingıl bıngıl her yerim
Masallah canim hayran kaldim iradene :)Karatay usulü beslendim.Ama şöyle söyleyeyim, o zaman iradem resmen level anlamışti. Ekmek, hamurisleri, abur cubur, makarna, pirinç pilavı, bütün paketli gıdaları hayatımdan çıkardım. Normalde boğazına duskun biriyimdir, ama o dönem misafirliğe gittiğimde de, bize misafir geldiğinde de sofrada oturup sadece yeşil çay içtim. Hatta bana "ye lutfen" ısrarlarına rağmen hiç taviz vermedim.Mesela su an o iradeyi gosteremiyorum.Bir de akşam sekizden sonra sadece tarçınlı süt ve bitter çikolata yedim.
Biraz istemek ve irade lazım sadece.Gercekten zayıflamak istediğini bilinçaltına kabul ettirirsen zayıflama sürecin cok daha hızlı olur.
16/30 bitti arkadaslar. Malum Ramazan olunca spor epey bir geç kalıyor.Ama olsun, sahura kadar yolu var:)
Bak sana ne diyeceğim, bir mağazaya gittiğinde herhangi bir kıyafet denersin ve o beden sana küçük geldiği için mecbur bir veya iki beden büyüğünü istersin ya, cok sinir bozucu bir durumdur. Yıllarca bu sinir bozucu duyguyu yaşadım ben.Ama şimdi durumum çok farklı. İki - üç hafta önce kıyafet alış verisine gitmiştim. Üst bedenim XXL'den M'ye düşmüş. Hatta o bile neredeyse bol geliyordu.Bu alış verisimde bambaşka duygular yaşadım. Bir şey deneyip olmayınca daha küçük bedenini denemek var ya harika bir duygu:)) Sen de mutlaka bu duyguyu yaşamalısın, tavsiye ederim:))Masallah canim hayran kaldim iradene :)
Bu işin bilinçaltinda bittigini gerçekten daha iyi anladim artik. O yüzden internetten bilincalti zayiflama telkini dinlemeye basladim bugün 4. günüm olacak.Insallah etkisini görürüm
Canim benim ya yürekten sevindim adına maşallah sanaBak sana ne diyeceğim, bir mağazaya gittiğinde herhangi bir kıyafet denersin ve o beden sana küçük geldiği için mecbur bir veya iki beden büyüğünü istersin ya, cok sinir bozucu bir durumdur. Yıllarca bu sinir bozucu duyguyu yaşadım ben.Ama şimdi durumum çok farklı. İki - üç hafta önce kıyafet alış verisine gitmiştim. Üst bedenim XXL'den M'ye düşmüş. Hatta o bile neredeyse bol geliyordu.Bu alış verisimde bambaşka duygular yaşadım. Bir şey deneyip olmayınca daha küçük bedenini denemek var ya harika bir duygu:)) Sen de mutlaka bu duyguyu yaşamalısın, tavsiye ederim:))
amin amin amin insallah canim pes etmedigin sürece neden olmasinn
Allah'a şükür istikrar konusunda gerçekten iyiyimdir:)
Arkadasa yazdığın mesajda 77 kilo olduğunu ve ilk hedefinin 60 olduğunu söylemişsin.Sana tavsiyem daha kısa hedefler koymandır.Cunku 17 kilo vermeyi hedeflemen farkında olmadan seni yildirabilir.Onun yerine 3-4 kilo halinde hedefler koyup o hedef ulaşmak daha şevk verici olur ve asıl hedefine daha kolay ulasirsin bence, hem bilincaltinda kilo verdiğini kabullenir.
Ah canım fizigimle hic mutlu değilim inan. Artık başarmak istiyorum pes etmemek istiyorum..
kilom az ama yag oranim fazla işte canim yaglarim yansin kaslar gelsin yerine insallaah
harikasin canim masallah :)
bir şey sorabilir miyim gecen sene 5 kilo verdigin zaman nasil beslenmistin beslenme tuyolarina cok ihtiyacim var bingıl bıngıl her yerim
ahahah evet yokmus tüm instagramini kurcaladimTotosu yok bunun ya
Sen istiyosan amin diyorum allah gönlüne göre versin inşallah ama bu kadar tahta gibi fit olmak da çekici değil bana göre, ben kıvrımlı hatun severim :)
ahahah evet yokmus tüm instagramini kurcaladimAma olsun biz türklerde o istemesekte kalan bisey Biz bu kadar incelsek bile toto el sallar
Sen istiyosan amin diyorum allah gönlüne göre versin inşallah ama bu kadar tahta gibi fit olmak da çekici değil bana göre, ben kıvrımlı hatun severim :)
vaaay tebriklerr harikasinnBu arada pazartesi sabahından bildiriyorum
5 günlük Jillian sonunda 2.2 kilo gitti toplamda
Süpersin canimm insan bir huzur duyuyor sporu tamamlayinca degil mi bi de bi mutluluk geliyor6/30 tamamlandibugün niyetli degilim erkenden yaptim sporumu
En son cuma tartıldım 77ydi
Boyum da 1.61
He geçeceğiz onları zaten yarış değil mi bu
En çok biz zayıf olacağız
Aynı şeyi düşünüyorum
İlk hedef 60
Çünkü o zaman en azından birçok kıyafetimin içine girebiliyorum
Ve daha çok insana benziyorum
Sonra 52yi hedefliyorum onu zamana yaysam da olur
En çok göbekte toplandı benim
Senin?
Ay hiç önemli değil
Yeter ki o günkünü yap
Azim işte budur
canım benim de basenlerim üst vucuduma göre büyük. Ben 30 gün bitince yine jillianin 30 günlük programi var ripped diye daha cok bacak inceltiyormus ondan devam etmeyi düşünüyorumSende benim gibisin desene :) valla kuzum benim göbek hafiften gidiyor gibi ama basenler çok fena ne yapayım şu basenleri bilemedim alt bedenim üst bedenime göre daha büyük
Sen 30 günü bitirdikten sonra ne yapmayı düşünüyorsun canım yine bu topikte mi devam edeceksiniz yoksa başka sporlara geçiş yapmayı düşünüyor musunuz
canım benim de basenlerim üst vucuduma göre büyük. Ben 30 gün bitince yine jillianin 30 günlük programi var ripped diye daha cok bacak inceltiyormus ondan devam etmeyi düşünüyorum
Bu arada pazartesi sabahından bildiriyorum
5 günlük Jillian sonunda 2.2 kilo gitti toplamda
6/30 tamamlandibugün niyetli degilim erkenden yaptim sporumu
vaaay tebriklerr harikasinn
Süpersin canimm insan bir huzur duyuyor sporu tamamlayinca degil mi bi de bi mutluluk geliyor
Sende benim gibisin desene :) valla kuzum benim göbek hafiften gidiyor gibi ama basenler çok fena ne yapayım şu basenleri bilemedim alt bedenim üst bedenime göre daha büyük
Sen 30 günü bitirdikten sonra ne yapmayı düşünüyorsun canım yine bu topikte mi devam edeceksiniz yoksa başka sporlara geçiş yapmayı düşünüyor musunuz