JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Karatay usulü beslendim.Ama şöyle söyleyeyim, o zaman iradem resmen level anlamışti. Ekmek, hamurisleri, abur cubur, makarna, pirinç pilavı, bütün paketli gıdaları hayatımdan çıkardım. Normalde boğazına duskun biriyimdir, ama o dönem misafirliğe gittiğimde de, bize misafir geldiğinde de sofrada oturup sadece yeşil çay içtim. Hatta bana "ye lutfen" ısrarlarına rağmen hiç taviz vermedim.Mesela su an o iradeyi gosteremiyorum.Bir de akşam sekizden sonra sadece tarçınlı süt ve bitter çikolata yedim.

Biraz istemek ve irade lazım sadece.Gercekten zayıflamak istediğini bilinçaltına kabul ettirirsen zayıflama sürecin cok daha hızlı olur.

Masallah canim hayran kaldim iradene :)

Bu işin bilinçaltinda bittigini gerçekten daha iyi anladim artik. O yüzden internetten bilincalti zayiflama telkini dinlemeye basladim bugün 4. günüm olacak.Insallah etkisini görürüm

Bak sana ne diyeceğim, bir mağazaya gittiğinde herhangi bir kıyafet denersin ve o beden sana küçük geldiği için mecbur bir veya iki beden büyüğünü istersin ya, cok sinir bozucu bir durumdur. Yıllarca bu sinir bozucu duyguyu yaşadım ben.Ama şimdi durumum çok farklı. İki - üç hafta önce kıyafet alış verisine gitmiştim. Üst bedenim XXL'den M'ye düşmüş. Hatta o bile neredeyse bol geliyordu.Bu alış verisimde bambaşka duygular yaşadım. Bir şey deneyip olmayınca daha küçük bedenini denemek var ya harika bir duygu:)) Sen de mutlaka bu duyguyu yaşamalısın, tavsiye ederim:))

Canim benim ya yürekten sevindim adına maşallah sana Gerçekten istemişsin inanmis ve başarmışsın darısı benim ve butun arkadaslarimin başına insallah :)

Evet
Büyük hedefe, küçük hedefleri tek tek aşarak ulaşmak insana daha motivasyonlu hissettirir
Katılıyorum
Bu haftaki hedefim 3-4 kilo mesela

Pes ettirmeyiz biz sana merak etme
Motivasyonu düştü mü aramızdan birinin diğerleri tekrar canlandırır

Eki Görüntüle 2001386 kizlar ben böyle olmak istiyorum sagdaki..amin

Totosu yok bunun ya

ahahah evet yokmus tüm instagramini kurcaladim Ama olsun biz türklerde o istemesekte kalan bisey Biz bu kadar incelsek bile toto el sallar

Hahahaha aynen
Sallasın zaten azcık toto iyidir

Sen istiyosan amin diyorum allah gönlüne göre versin inşallah ama bu kadar tahta gibi fit olmak da çekici değil bana göre, ben kıvrımlı hatun severim :)

Katılıyorum mihicim
Ben de kum saati şeklini seviyorum
Öyle olmak istiyorum

Sende benim gibisin desene :) valla kuzum benim göbek hafiften gidiyor gibi ama basenler çok fena ne yapayım şu basenleri bilemedim alt bedenim üst bedenime göre daha büyük
Sen 30 günü bitirdikten sonra ne yapmayı düşünüyorsun canım yine bu topikte mi devam edeceksiniz yoksa başka sporlara geçiş yapmayı düşünüyor musunuz

canım benim de basenlerim üst vucuduma göre büyük. Ben 30 gün bitince yine jillianin 30 günlük programi var ripped diye daha cok bacak inceltiyormus ondan devam etmeyi düşünüyorum

canım benim de basenlerim üst vucuduma göre büyük. Ben 30 gün bitince yine jillianin 30 günlük programi var ripped diye daha cok bacak inceltiyormus ondan devam etmeyi düşünüyorum

Onu ilk defa duydum jillian ripped yazınca çıkar mı internette ? İsterse zor olsun ağlaya ağlaya yaparım yeterki gitsin bu basenler ya . Teşekkür ederim bu arada bilgilendirdiğin için bende 30 ds bitirince ona geçerim

vaaay tebriklerr harikasinn

Süpersin canimm insan bir huzur duyuyor sporu tamamlayinca degil mi bi de bi mutluluk geliyor

Yakında senden de güzel haberler bekliyorum

Benim de normalde toto büyürdü ama bu kez garip göbek büyüdü
Bir de regl olacağım şiştim resmen
Kilo gitti ama o şişlik var
Agresifim, mutsuzum

30 gün sonraki sonuca bağlı olarak düşünmeye karar vermiştim
Çünkü şu an karar veremiyorum
İkinci tura mı dönsem, başka birinin programa mı geçsem yoksa başka bir Jillian programa mı geçsem

Sen ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…