JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

izlesene.com da o da var sanirim canim yapanlar shredden daha kolay oldugunu söylüyor 30 day shredi bitirelim ona başlarız beraber harika olur :)

Bugün başlasam ne yapmam lazım,ben de katilayim hazır kilo vermişken yağlar da gitsin

Merhaba
Program 30 günlük ve 3 leveldan oluşuyor
Her levelı 10 gün yapıyoruz

Videoları da paylaşayım
Hatta C cranial bu videoları ilk sayfaya mı koysak yeni gelenler de kolay bulur
Sen bilirsin tabi canım

Level 1 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997

Level 2 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-2/7259970

Level 3 (10 gün) - https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-3/7259991

bende başlayacağım yarın

bende başlayacağım yarın

Çok çok sevindim! Gerçekten :)

Hatta kendi fotonu çek en son 30 gün sonunda bakıp mutlu olacaksın :)

Ölçülerini de al istersen, ben geçen baktım incelmişim

Ama level 1 sonuna kadar söylemeyeceğim

Topicinize de uğrayacağım ama kendime gelince falan

Kendi bedenimden çıkmış gibi yanıyorum sarhoşmuşum gibi

Oksijen çok gitmedi bugün yaparken herhalde

Ben başlıyorum bugün
Olculerim
Beden 93
Bel 83
Kalça 99 bacak 59

Bu arada ölçümü alırken fark ettim mı bacaklatimda çatlaklar var onlara ne yapayim

Daha önce yapmış mıydın anneyim83

O problem bende de var

Sporun sıkılaştıracağını düşünüyorum

Onun dışında at kılı fırçası öneriyorlar

Üşenmesem her gün ben de yapacağım

gider kız derin derin nefes al :) alacağım zaten ölçüleri :) resim aklıma gelemdi ama onuda yaparım :) şuanda boy 1,80 kilo 83

Daha önce düzenli spor hiç yapmadım.son doğumdan sonra 1 yılda 15 kilo verdim karnımda hiç yok ama bacaklatimda zaten vardı daha da arttı. Yosun özü losyonu varmış ise yarar mı acaba

gider kız derin derin nefes al :) alacağım zaten ölçüleri :) resim aklıma gelemdi ama onuda yaparım :) şuanda boy 1,80 kilo 83

Alıyorum da oksijensiz kaldım

Bu oksijensizlik bir harika dostum

Kafa yapıyor

Ben de 1.61 e 79 başladım

Şu an 77 işte

Daha önce düzenli spor hiç yapmadım.son doğumdan sonra 1 yılda 15 kilo verdim karnımda hiç yok ama bacaklatimda zaten vardı daha da arttı. Yosun özü losyonu varmış ise yarar mı acaba

Onu hiç denemedim

At kılı fırçasını çok övdüler dediğim gibi

Yosun özü elinde varsa dene hatta bize de söyle işe yarıyor mu

Ama sıkılaştıkça iyi geleceğine eminim ki sıkılaşmaya yönelik bir program

Biraz zor gelebilir ilk defa yapıyorsan

Bana geldi de

Ama pes etme

Çok zorlanırsan durdurup 5 sn soluklan devam et

Yıldırmasın seni yani

Çünkü karşındakiler fitness hocası sonuçta ondan yapıyorlar

Bir de ben 5. günde anca durdurmadan yapabilir oldum

Denedim ve durdum, gerçekten zor hareketler, kollarım cokk güçsüz bir kez daha fark ettim bunu

Denedim ve durdum, gerçekten zor hareketler, kollarım cokk güçsüz bir kez daha fark ettim bunu

Benimkiler de öyleydi merak etme

Eminim topicteki kızlar da zorlandığını söyler sana gelince

Ama işte hem günün kısa bir bölümünü alıp hem de çabuk sonuç veren bir program isteyince

Böyle bir sonuç çıkartmışlar ortaya :)

Jillianın ripped diye programından bahsetti ya arkadaş ona geçerim diyorum tabii bu bi aylık süreci yapabilirsem :))) istersen sende katılırsın bize

Jillianın ripped diye programından bahsetti ya arkadaş ona geçerim diyorum tabii bu bi aylık süreci yapabilirsem :))) istersen sende katılırsın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…