JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Buarada tatile gidenler iyi eglenceler. yemege içmeye dikkat edin emi tatil diye salmak yok. bukadar emek boşa gitmesin:KK59::-)
Aynen öyle valla spor yaparken canım çıkıyor tam bu hafta shred bitiyor haftaya tatildeyim sonra damardan alırım bende ripped :kızgın:

önce sonra fotoraflarını ve ölçülerini paylaşmayı ihmal etme canım. gaza gelmem gerek iyice:halay:
Başlamadan çekmemiştim ama öyle bir fotoğraf var bu sefer çekeceğim ama İnan benim arkadaş var o gördü şok oldu çok iyi toparlanmışsın diyor iş yerine gittim hepsi şok nasıl zayıflamışsın diyorlar :21: tabii sırrımı paylaşmadım onlarla :cool:

bravo valla! hepimiz istedigimiz vücutlara kavusalım inşallah. vücudu geçtim insan kendi için birşeyler yapınca kendine saygısı artıyor, moralı yerine geliyor valla. :rapci: benim daha 20 gün var ripped e. aynı zamanda denk gelseydi, birlikte başlasaydık keşke.

bravo valla! hepimiz istedigimiz vücutlara kavusalım inşallah. vücudu geçtim insan kendi için birşeyler yapınca kendine saygısı artıyor, moralı yerine geliyor valla. :rapci: benim daha 20 gün var ripped e. aynı zamanda denk gelseydi, birlikte başlasaydık keşke.
Benim bir on onbeşgünüm var ripped videosunu indire bilsem erken başlarım ama büyük ihtimal tatilden sonra 14 gibi başlayacağım

:nazar: Maşallah canım anneni de tebrik ederim. Her gün mü yapıyor o da?
Her gün yapıypr benimle beraber canım hatta beraber şehir dışına çıkıp ara verdiğimiz için oda tekrar level 2 e başladı benimle :)) ama 3 gündür bazı sebeplerden evimiz müsait değildi ve yapamadık ama yarın yapıcaz inşallah tam gaz devam önümüzdeki pazartesi level 3 e geçmeyi planlıyorum ve 15 gün yapmayı düşünüyorum

Her gün yapıypr benimle beraber canım hatta beraber şehir dışına çıkıp ara verdiğimiz için oda tekrar level 2 e başladı benimle :)) ama 3 gündür bazı sebeplerden evimiz müsait değildi ve yapamadık ama yarın yapıcaz inşallah tam gaz devam önümüzdeki pazartesi level 3 e geçmeyi planlıyorum ve 15 gün yapmayı düşünüyorum
Bu fikrini sevdim bende tatile gidene kadar level 3 devam edeyim sonra gelince ripped geceyim ara uzamamış ve yanlamamış olurun :KK15: çok teşekkür ederim

Selam bebeklerim :deli::deli:

10 gün ara verdim vicdan azabından ölüyorum. Bugün yaptım boşa gitmemiştir değil mi şimdiye kadarki sporlarım :KK53:
İlk zamanlar gibi olmaz tabii hanlık felan olsun sen devam et ara versende vicdanın seni buraya çağırıyor dimi

1 Ağustos Spor Listesi

1. Busekarakan98: Shred 4/30
2. Asimeleksi shred 28/30
3. Arwinnn 10 / 30 lets go level 2
4. Mihail Zoscenko: Callanetics 36. gün
5. Aquarius24: Leslie 3 mil + Callanetics 5/15

C cranial

dün 13dk spor yaptım.jillian. ama çok yoruldu daha fazla yapamadım. başlangıc seviyesi için ağır sanırım jillian
evet ilk başta agır geliyor ama bir kaç gün sonra alışıyorsun. ilk başta yavaş yavaş ama programı sonuna kdr tamamlamanı öneririm. gittikçe uyum saglamaya başlıyorsun zaten.

evet ilk başta agır geliyor ama bir kaç gün sonra alışıyorsun. ilk başta yavaş yavaş ama programı sonuna kdr tamamlamanı öneririm. gittikçe uyum saglamaya başlıyorsun zaten.
çok yoruldum. direndim ama en azından yavaş yavaş kaslarım açılır. belki bir hafta sonra sonuna kadar tamamlarım

X