gecmis olsun canim gezi spor yerine gecmistir zaten :)Ben bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun canim gezi spor yerine gecmistir zaten :)Ben bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.
Geçmiş olsun baya gezmişsiniz zatenBen bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.
geçmiş olsun canım.. Gezerken baya kalori harcamışsındır :)))Ben bugün yapamadım malesef... Sabah Üsküdar, Karaköy, Tophane filan gezdik 4 saat ama dönünce çok fibromiyaljiden kaynaklı ağrılarım oldu... Yarın devam inşallah.
inşallah harika sonuclar alirsin canim :)23 Temmuz Listesi
1. Asimeleksi shred 20/30
İkinci level bitiş yarın bir güzel ölçüm yapacağım gelsin Yen'i leveller
24 Temmuz Listesi
1. Asimeleksi shred 21/30
Bu levelda iç bacak baya çalışıyor yaa tam 2 tam yapmaya başladım bitti. Hala bacaklarım ağrıyor. Carsiolar bir ve ikinin kombini gibi olmuş bunda dambıl ile çalıştırıyor zalımın kızı İç bacak için bende küçük pilates topum var onunla biraz çalışsam mı acaba benim iç bacak çok gevşekYorum alalım nasılmış level 3 :)
aquarius24 canım insstada bi kiz her gün 250 cember hareketi yaparak bacaklarini epey inceltmis. ne dersin baslayalim mi biz de ?
Hiç kondisyonun varmı istersen callantics başla jillian baya zorlu yaa ama güzel yaniKızlar bende baslayacağım jillian'a mı başlasam ilk yoksa callanetics mi sizce?