JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

o da var tabi. aslinda araya su tatilim girmese sanirim jillian ile devam edip sonradan tempomu düsürmeye baslardim, en iyisi o olurdu.

Bi yandan düsünüyorum ilk Shred+Ripped+Callanetics klasik 3ü bir seri gibi olsun sonrasinda tekrar Shred+Killer Abs+Super Callentics bir 3lü olsun diye. Haliyle yine bastan baslayip Kondisyon yükseltmis olucam.

Ya da sabah Killer abs aksam Callan mi yapsam :)

Bence sen Jillian ile devam et canim, mecburi verecegin bi aran yok zaten. Ayni hizla devam et sonra Callaneticse basla.
canim rippedden sonra 10 günlük bi zorunlu aram olacak aslinda ondan sonrasini düşünüyorum.
aslinda benim alt bölgem sorunlu callanetics ile killer buns thigh kombinlerim belki

Kızlar ben bu 30 günü bitirince nasıl yapcam bilemiyorum.. Simdi ailemin yanindayim rahatım ama dönünce cok zor olacak. Bir.kızım var ne doğru.düzgün uyur ne de kucağımdan iner :110:
Simdi yapabildiğim kadar Yapma ya çalışıyorum gidince zor olacak. o_O
Bebesi olanlar tüyo verin bana siz nasıl zaman buluyorsunuz
Bu arada sağlıklı beslenmeye dikkat eden arkadaşlar size kombu çayını onerebilirim.bir inceleyin harika bir cay. Ben.bir suredir içiyorum. Emzirdigim için az tüketiyirum yemeklerden once içiyorum ve iştah kapatıyor. Sadece iştah kapatması da değil gerçi her derde deva. Tavsiye ederim

Canim çocuğun artık küçük degil bosver aglasa da alışır eninde sonunda. Beraber aktivite gibi yapıyoruz biz sporu. Ben hoplayip ziplarken gülme krizlerine giriyor beni taklit ediyor. :KK70: Sadece ağırlıklarla çalışırken illa eline almak istiyor ağlıyor ama ben duymazdan geliyorum oyuncagin nerde falan diyerek dikkatini dagitiyorum eninde sonunda alisiyor yani merak etme. Yarim saat ne ki yarim saat kesintisiz bile aglasa birsey olmaz yani :p

Canim çocuğun artık küçük degil bosver aglasa da alışır eninde sonunda. Beraber aktivite gibi yapıyoruz biz sporu. Ben hoplayip ziplarken gülme krizlerine giriyor beni taklit ediyor. :KK70: Sadece ağırlıklarla çalışırken illa eline almak istiyor ağlıyor ama ben duymazdan geliyorum oyuncagin nerde falan diyerek dikkatini dagitiyorum eninde sonunda alisiyor yani merak etme. Yarim saat ne ki yarim saat kesintisiz bile aglasa birsey olmaz yani :p
ahaha iyiymis benimki bacağıma yapışıyor zilli :KK70: alıştırmak en.güzeli aslında dediğin gibi. İşimiz zor yoksa

19 Temmuz Spor Listesi

1. Aquarius24: Ripped 3/6 Level 4
2. eceece20 shred 18/30
3. Asimeleksi shred 16/30
4. Frifri: Shred 13/30 + 30dk hafif tempolu yürüyüş
5. EmiraSalih leslie 3mil 2/15
6. C cranial : Ripped level3 5/6 + tibet 11 tekrar

Yol arkadaslarim canlarim lütfen bana bacak inceltici ise yarayan bir seyler önerin vallahi bıktım 1 cm bile incelmiyor basenler kalin bacaklar yakismayan pantolonlar valla depresyonlara gircem moralim bozuluyor cok :KK43:(

Seni korkutmak da istemiyorum ama benim de böyle başladı
Çok mu yüklendin ki acaba
Eğer bu acı bir iki güne geçmezse doktora gitmeni tavsiye ederim
Şu an ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalıyorum, kemiklerimde çatlaklar var kıymık gibi
Üzerinde duramazsın çatlasa bilmem ne dediler ama duruluyormuş demek ki
Bu pimpiriklilik değil yani ben olsam giderdim doktora o_O
Şu lillian kardio yaparken o hoplamalar sıçramalar acıtıyor bugün ağrıyok ama dokununca acıyor dünkü kadar değil bide ben bugünde yaptım ama şimdi sen böyle söyliyince korttum yarın daha yapmıyım dinleniyim o_O

Yaa saten birine bişey söyliyimde bir aksilik çıkmasın iki gün önce komşulara spor yapıyorum dedim Yarındası böyle oldu nazar deydi resmen hep böyle oluyor kimseye bişeycik demiycen valla:KK12:

19 Temmuz Spor Listesi

2. eceece20 shred 18/30
7. Wsw : Shred 6/1

2. eceece20 shred 18/30
7. Wsw : Shred 6/1
8. Mihail Zoscenko: Callanetics 34. gün

Şu lillian kardio yaparken o hoplamalar sıçramalar acıtıyor bugün ağrıyok ama dokununca acıyor dünkü kadar değil bide ben bugünde yaptım ama şimdi sen böyle söyliyince korttum yarın daha yapmıyım dinleniyim o_O

Yaa saten birine bişey söyliyimde bir aksilik çıkmasın iki gün önce komşulara spor yapıyorum dedim Yarındası böyle oldu nazar deydi resmen hep böyle oluyor kimseye bişeycik demiycen valla:KK12:

Kesinlikle dinlendir
Bak bu topicte kolay kolay dememişimdir ara ver diye
Kendim hırslıyım çok çünkü
Ama ben de sen gibi göz ardı ettim ve devam ettim sonuç bu
Halbu ki o arada 2-3 gün dinlenseydim böyle kötüleşmezdi
Sanırım ben de en azından 1 hafta ara verip programı yarıda bırakmak zorundayım

Galiba ben en azından birkaç gün veya 1 hafta yapamıcam kızlar
Level 3ün yarısına geldim ama kendimi kötü hissediyorum yaparken
En iyisi biraz ara vermek sanırım
Yoksa daha kötü olacak gibi duruyor
Arkadaşlarım zorlarsan çatlak büyüyebilir kırılabilir 1 ay yatarsın dediler öyle bir şey olabilir mi ki
O arada yerde çalışmayı düşünüyorum
Esneme veya yoga yapabilirim
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara versem ne diyorsunuz :bicak:

Son düzenleme:
Kesinlikle dinlendir
Bak bu topicte kolay kolay dememişimdir ara ver diye
Kendim hırslıyım çok çünkü
Ama ben de sen gibi göz ardı ettim ve devam ettim sonuç bu
Halbu ki o arada 2-3 gün dinlenseydim böyle kötüleşmezdi
Sanırım ben de en azından 1 hafta ara verip programı yarıda bırakmak zorundayım
Çok haklısın canım ayın 12 sinde çocukların sünneti var bende ona çok hırs ettim ondan ama karın hareketliri çalışsam bişey olmaz heralde bol bol mekik çekiyim:KK22:

Galiba ben en azından birkaç gün veya 1 hafta yapamıcam kızlar
Level 3ün yarısına geldim ama kendimi kötü hissediyorum yaparken
En iyisi biraz ara vermek sanırım
Yoksa daha kötü olacak gibi duruyor
Arkadaşlarım zorlarsan çatlak büyüyebilir kırılabilir 1 ay yatarsın dediler öyle bir şey olabilir mi ki
O arada yerde çalışmayı düşünüyorum
Esneme veya yoga yapabilirim
Ya da level 3ü bitirip öyle mi ara versem ne diyorsunuz :bicak:

Bu konuda uzman değilim ancak kesinlikle ara vermelisin bence. Üstüne gitme daha fazla sonra daha kötü olur Allah korusun.
Bu arada bende level 1 6. günü tamamladım ve şimdiden vücudumda totalde 3,5 cm incelme var. Yalnız başladığımda kilom 50.6 dı şimdi 50.8 kaslandım mı ne

2 gün dinlensen geçer merak etme ben napsam bilmiyorum :KK43:
Plates yapabilirsin ayağını zorlamıyacak harekeleri yaparsın ben her akşam ebru şallının ebruli proğramından bir bölümünü açıp onu yapıyorum benim büyük topum yok onun için onu kullanmadığı bölümleri açıyorum onlarda da saten çok fazla ayağını zorlayacak hareketler olmuyor

Plates yapabilirsin ayağını zorlamıyacak harekeleri yaparsın ben her akşam ebru şallının ebruli proğramından bir bölümünü açıp onu yapıyorum benim büyük topum yok onun için onu kullanmadığı bölümleri açıyorum onlarda da saten çok fazla ayağını zorlayacak hareketler olmuyor

Ben de onu düşündüm hem esneme falan iyi geliyormuş peki işe yarar mı o egzersizler zayıflamada?

Bu konuda uzman değilim ancak kesinlikle ara vermelisin bence. Üstüne gitme daha fazla sonra daha kötü olur Allah korusun.
Bu arada bende level 1 6. günü tamamladım ve şimdiden vücudumda totalde 3,5 cm incelme var. Yalnız başladığımda kilom 50.6 dı şimdi 50.8 kaslandım mı ne

Ondan olabilir veya da beslenme düzeninle ilgili bir şeyden olabilir :KK64:

Ben de onu düşündüm hem esneme falan iyi geliyormuş peki işe yarar mı o egzersizler zayıflamada?

Ondan olabilir veya da beslenme düzeninle ilgili bir şeyden olabilir :KK64:
Plates vucudu sıkılaştırıyor kilo hemen vermezsin ama daha zayıf duruyorsun beden olarak incelirsin hemde ara verdiğin bu zaman da vucudunu da salmamış olursun

X