- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşündüm ve vazgeçtim boşver sakat işlerdiyorum bu yaşta jigoloya gitmeyi düşünmek...
Kendine ilaç al ya da nette saatilan seylerdenBir iki tecrübem oldu. bir sonraki çok acı oldu. çok arzuluyum anlatamam yani çıldırıcam. çok acıyınca fobi oluştu ama kayganlaştırıcı vs deniycem bidahakinde
Vibratör falan al atesini onla söndür anam bencede sakat işlerdüşündüm ve vazgeçtim boşver sakat işler
Kardeş ne psikoloğu hanım efendi erkek psikolog uzman değil.Danışan seçme hakkında özgürdür. Erkek istiyorsanız bulursunuz çok var araştırın. Özellikle klinik psikolog olursa size çok daha iyi yardımcı olur.
Seks gurusuHay allah kahretmesin ülen bende ne anlatıyor bu diyorum. Psikoloğa kayganlaştırıcı ne alaka demeye kalmadan uçuyorum konudan. Ne konu sahibi beni anlamış ne de ben senin uzman derken seks uzmanı demek istediğini anlamışım.
Şap?Kendine ilaç al ya da nette saatilan seylerden
Tamam yaw gidiyorum ben gelmeyin üstümeKardeş ne psikoloğu hanım efendi erkek psikolog uzman değil.
Erkek uzman jigola istiyor.
Galiba yanlis anladınız.
Yani keser mi?
Erkek seks işçisi. Bunu bilmiyorsanız buralarda fazla gezmeyinJigolo ne
Ay tövbe estağfurullah neyse aynen eynisi çıkmak ıyyyErkek seks işçisi. Bunu bilmiyorsanız buralarda fazla gezmeyin
Öyle deme kız ben crop la baget i bugün öğrendim burdaErkek seks işçisi. Bunu bilmiyorsanız buralarda fazla gezmeyin
İnanmamÖyle deme kız ben crop la baget i bugün öğrendim burda
Gel Asiye gel neye kusuyorsun anlatsana bi ? Herkes ekmeğinde yani bu ne şimdiAy tövbe estağfurullah neyse aynen eynisi çıkmak ıyyy
Valla crop u bilmiyordum baget mi braget mi tam unuttum onu da yeni öğrendim sende ne şaşıyorsun be sanki her gün giyiyoruz da temizlik yaparkenİnanmam