- 10 Haziran 2020
- 678
- 758
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evide temizleyip gitseler iyi olurBulaşıkta yıkıyorlar mı
Ahahaha koptum yaaajigolonun uzmanlik alani ne ola?pahali mi ucuz mu burda bilen var midir ben de merak ettim.illa uzman yardimi gerekiyorsa psikolog daha iyi sanki.
Evli mutlu çocukluYaklaşık 5 sene geçmiş, n’aptınız o işleri
Jıgoloyla mıkıEvli mutlu çocuklu
Cok degisik kreteri varmis bir seferinde duymustum gencler pahali yaşlılar ucuz sonra yalanmi bilmem ama penisinin boyuda tercih +18 gibi secenek mevcutmus nekadar gercek bilmem.Çok mu pahalılar acaba ? Bide sağlık yönünden suan bu hastalık döneminde bence düşünmeyin
Sana ne verelim abla.Kaç para lan bir jigolo
Bunun adı teknoloji olamaz, olsa olsa serbest piyasa olurCok degisik kreteri varmis bir seferinde duymustum gencler pahali yaşlılar ucuz sonra yalanmi bilmem ama penisinin boyuda tercih +18 gibi secenek mevcutmus nekadar gercek bilmem.
Teknoloji gelisti günümüzde
Helal et kesmiş diyorsunEvli mutlu çocuklu
Hani günümüzde bazi gelismeler olurda aaa buda mi varmis deriz ya?Bunun adı teknoloji olamaz, olsa olsa serbest piyasa olur
fikrimi yeniliyorum tamamen serbest piyasayla ilgisi varHani günümüzde bazi gelismeler olurda aaa buda mi varmis deriz ya?
İroni olsun diye söyledim .
Bence cok cok ahlaksiz bir uygulama
Kadini Aşağılayan aile olgusunun yok olmasi icin müslüman topluma sokulmuş
200 ne 200TL mi , günlük mü o , amma da ucuzmusYok şu an değil. Ya yaş gençleştikçe fiyat düşüyormuş. Atıyorum 45 yaşındaki kadın 400 öderken 30 yaşındaki kadın 200 gibi.
Oda düşünmüş ama tanımadihim biriyle sırf cinsellik istiyorum diye yapmak istemiyorum diye yazmışBuralara kadar düştük mü ya jigolo olduğunu bilmiyordum şu bizim kıza tavsiye etseydik keşke fkfkfkf soda şişesi filan dedik kadına