Jigololar?

Ömür boyu jigolo mu tutacaksın rahat etmek adına?
Ayrıca erkekler çok havalı bilmem ne diyorsun da jigolo da sana babasının hayrına iyi davranmayacak cüzzi miktar ücret alacak
Hiç mi kendine saygın yok
Ömür boyu değil alışana kadar. Evet biliyorum ücretini. Kendime saygıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Evet erkekler hep bi kendilerini en iyi sanıyolar. Nefret geldi hepsinden.

Hiç bir kadınin açabileceği bir konu mu bu sizce? Cevapları daha beter zaten yok kolay aldım yok cinsel ilişki uzmanı 😂 yine bir bıyıklı üye sanirim
Yok harbi kadınım ister inan ister inanma. Yani buradan nasıl inandırabilirim kendimi bilemiyorum ama kadınlıkla ilgili bir şeyler sorabilirsin.

Ömür boyu değil alışana kadar. Evet biliyorum ücretini. Kendime saygıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Evet erkekler hep bi kendilerini en iyi sanıyolar. Nefret geldi hepsinden.
Size iyileri denk gelmemiş demek ki. Yaşınız daha çok gençmiş karşınıza iyi biri çıkana kadar bekleyin. Cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var hiç mi korkmuyorsunuz? Eminim hepsi türlü türlü hastalık taşıyordur

Size iyileri denk gelmemiş demek ki. Yaşınız daha çok gençmiş karşınıza iyi biri çıkana kadar bekleyin. Cinsel yolla bulaşan bir sürü hastalık var hiç mi korkmuyorsunuz? Eminim hepsi türlü türlü hastalık taşıyordur
Kondomsuz yapmıyorlarmış. Evet onu düşünmüştüm ben de.

Yav şu iyi birileri nerde ya bi bana gelmez zaten.

Jigolo firmaları onları seçerek işe alıyorlar ve siz kategoriden erkek seçiyorsunuz. Yani jigololuk firmasında çalışmak için belli bir düzeyde olmaları gerekiyor zaten
Daha yeni 1 jigolo sitesinin dolandiricilik yaptigi ortaya cikmisti. Guvenilir olduguna nasil kanaat getirdiniz?

Hpv siğil virüsü erkeklerde belirti göstermez anlayamazsınız ve kondom takılsa bile testis kısımları veya yanlardan tene illa deyeceği için yine de bulaşır erkeklerde risk olmasa da maalesef kadinlar da siğil, kanser vb bir cok sorun yaratır

Hpv siğil virüsü erkeklerde belirti göstermez anlayamazsınız ve kondom takılsa bile testis kısımları veya yanlardan tene illa deyeceği için yine de bulaşır erkeklerde risk olmasa da maalesef kadinlar da siğil, kanser vb bir cok sorun yaratır
Haklısınız aslında ya. Birden geldi bu fikir de aklıma. Ne bileyim baya riskli

Yoğunbakım hemşirelerinin giydiği elbiselerden giyin ya da ona giydirin hastalık bulaşmaz😂

X