Jigololar?

konu sahibesi de ayrı alem..
kimse kimseyi anlamamış :KK55:
Uzman diyorum psikolog diyorum neden illa erkek diyorum da dönüp bana ne alaka demediği için iş uzadı 🤣 jigolo fikrinden uzak kalmak için bir uzman desteği istiyor sandım. 😆😆 Ben anladım da jigoloyu keşke uzman yardımı diye tanımlamasaydı konu sahibi 🤓

konu jigolalardan kocam beni dürtmüyorlara geldi ardından tüm cinsel yönelim ve tercihlerden bahsedildi, don kilot tercihinden çıkıldı helal .d

Yok yok hayatımda biri yok. Sosyal medyadan tanışmıştık ve takılacaktık olmadı çok kötü oldu. Onunla görüşmüyorum. Yalnızım yani. Önceden yapmama rağmen olmadı birleşemedik.
Duygusal olarak tamamlanamadiginiz icin olmadi belki. Oyleyse jigolayla da yapamazsiniz. Yok para verdim illa yapacam derseniz o baska😂

Duygusal olarak tamamlanamadiginiz icin olmadi belki. Oyleyse jigolayla da yapamazsiniz. Yok para verdim illa yapacam derseniz o baska😂
Yok boşverdim ya cinsel anlamda hep bi boşluk olacak içimde anladım. Duygusallık pek umrumda değil ya cinsellik istiyorum

Hep internetten duyardım böyle biseyi gercek den böyle arayan varmı ya bu devirde hemde parayla

Psikologa gitmeye gerek yok yüzlerce site var dene bence

Daha çok gencim ve bekârım, öğrenciyim. Jigolo tutmayı düşünüyorum. Erkeklerin hepsi kendini çok beğenmiş ve canımı yakıyolar. En azından bi uzman yardımı alayım diyorum. Sizce nasıl fikir? Yani çok mu pahalıya patlar? Param var biraz.
Canım bu tarz şeylerde tavsiye üzerine gitmen gerekiyor yani sana biri önermeli ve mutlaka gizli arama yap yakınlarda çıkarsa kendini kötü hissedersin

X