Jigololar?

Kadınlardan da bal gibi abaza olur lafının canlı örnegisiniz valla :deli:
“Duramıyorum valla cok kötüyüm cıldırıcam”:rolleyes:
Duramıyorum cıldırıcamı okuduktan sonra konudan gıttım cevap yazmadım
Ayna karsısına gecıp acaba kadın degıl mıyım diye kendime baktım huzunlu huzunlu😂

Konu sahıbı seks dısında derslerin nasıl?

Valla başıma birazdan anlatacağım olay gelmeseydi bende düşünebilirdim. Şöyle ki; uzun süreli bir ilişkim bitti diye (sadece onunla birlikte olmuştum) boşluğa düşüp birisiyle görüştüm ( o da 2. kişiydi beraber olduğum). Bir süre vakit geçirdik falan derken bilin bakalım ne oldu? Bir HPV virüsünün sebep olduğu siğil vajinamda bana “Merhaba🙋🏼‍♀️“ dedi. Üstelik hayatımda sadece ve sadece 2 kişi olmuş ve başıma bu geliyor??? Neyim ben bahtsız bedevi mi???? İnanın artık o günden sonra bütün erkeklere “bacım” diye bakıyorum sjfjfjjfsj. Şaka bir yana bu zorlu süreci atlatmam kolay olmadı. Şimdi gülüyorum ama çok ağladığım zamanlar da oldu. Başıma gelmez demeyin hiç belli olmaz. Eğer bu olay başıma gelmeseydi belki daha kötüsü olabilirdi... Benim beraber olduğum kişiyle bu olduysa ki jigolodan bahsediyoruz seçtiği meslek daha riskli grupta... Böyle bir şey yapacaksanız dikkatli olunuz. Benim artık bir tarafım sıkıyor uslu uslu oturuyorum yerimde. Bazı hastalıklar var erkekler de testler olmuyor gözle belirt vermiyor (mesela HPV). Bu arada bende 21 yaşındayım kendinize çook dikkat edin.🌸🌸🌸

X