- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.752
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bralet.onu seviyorum ben ya.aaa temizlik yaparken crop giymeyen de ne bilimValla crop u bilmiyordum baget mi braget mi tam unuttum onu da yeni öğrendim sende ne şaşıyorsun be sanki her gün giyiyoruz da temizlik yaparken
Bende jigolo ne lan diye girdim . Vay beee neler var . Neyse uykum geldiErkek seks işçisi. Bunu bilmiyorsanız buralarda fazla gezmeyin
Yok bacım ben almayayum böyle işu görüşü boşver ben giderum Allah korisun bacum sen kal ben giderGel Asiye gel neye kusuyorsun anlatsana bi ? Herkes ekmeğinde yani bu ne şimdi
Aleyküm selam tövbe tövbe bu konuya böyle mi girilir gardaşSelamun aleyküm
Duramıyorum cıldırıcamı okuduktan sonra konudan gıttım cevap yazmadımKadınlardan da bal gibi abaza olur lafının canlı örnegisiniz valla
“Duramıyorum valla cok kötüyüm cıldırıcam”
Bunlar ne böyle yaa google crop la baget yazayım derken tavuk baget diye sayfa açildı dogru düzgün öğrenemiyorumda hahahaha .Öyle deme kız ben crop la baget i bugün öğrendim burda
BraletBunlar ne böyle yaa google crop la baget yazayım derken tavuk baget diye sayfa açildı dogru düzgün öğrenemiyorumda hahahaha .
Merak etme senlik değil ben baget yazmışım kötü hissetmeBunlar ne böyle yaa google crop la baget yazayım derken tavuk baget diye sayfa açildı dogru düzgün öğrenemiyorumda hahahaha .
Ögrendim ve dunyanın en şanslı kisisi olmusumdurBralet
Destur çektirmeye geldim gardaşım hemen soldan başka konuyla devam ediyorumAleyküm selam tövbe tövbe bu konuya böyle mi girilir gardaş
İhtiyaç var baksana ahval hiç iyi değil. Yetiş ya Ali modundayızDestur çektirmeye geldim gardaşım hemen soldan başka konuyla devam ediyorum
Herkesin ihtiyacına kimse karışamaz .dİhtiyaç var baksana ahval hiç iyi değil. Yetiş ya Ali modundayız
İşte ne alaka ? Kadın kadına yardımcı olamıyor mu ? Sonuçta mesleği bu, danışanın kadın veya erkek olması cinsel konularda da çok önemli değil. Hatta sizin için daha iyi olabilir açılmanız için.
Yok yaw rahat ol zaten bildirim geldikçe bende tekrar okuyup gülüyorumya çok güldüm ben sana affet
Yok yaw rahat ol zaten bildirim geldikçe bende tekrar okuyup gülüyorum
Bende psikolog sandım noop, bır terapi cesıdı olarak jigolo yazdım hatta sonra sessizce uzaklaştım allahım ıns arada kaynarım dedım sksksksskskkonu sahibesi de ayrı alem..
kimse kimseyi anlamamış
Bende psikolog sandım noop, bır terapi cesıdı olarak jigolo yazdım hatta sonra sessizce uzaklaştım allahım ıns arada kaynarım dedım skskskssksk
Yo yo gunahımı alma cropu bilmiyorum hala bilmiyorum sjsjsjsjsjssenin mesajı da gördüm ama onun gideri vardı..
anam sizde crop mrop her şeyi biliyonuz jigoloyu bilmiyonuz :))