Jigololar?

İşte ne alaka ? Kadın kadına yardımcı olamıyor mu ? Sonuçta mesleği bu, danışanın kadın veya erkek olması cinsel konularda da çok önemli değil. Hatta sizin için daha iyi olabilir açılmanız için.
yok kadın daha zor gelir bana niyeyse.

Danışan seçme hakkında özgürdür. Erkek istiyorsanız bulursunuz çok var araştırın. Özellikle klinik psikolog olursa size çok daha iyi yardımcı olur.
yok ya vazgeçtim. önceden yaptım bi kere acı bi tecrübem oldu diye böyle bi işe kalkışmıycam. kayganlaştırıcıyla denerim

yok ya vazgeçtim. önceden yaptım bi kere acı bi tecrübem oldu diye böyle bi işe kalkışmıycam. kayganlaştırıcıyla denerim
Hay allah kahretmesin 🤣🤣 ülen bende ne anlatıyor bu diyorum. Psikoloğa kayganlaştırıcı ne alaka demeye kalmadan uçuyorum konudan. Ne konu sahibi beni anlamış ne de ben senin uzman derken seks uzmanı demek istediğini anlamışım.

Hay allah kahretmesin 🤣🤣 ülen bende ne anlatıyor bu diyorum. Psikoloğa kayganlaştırıcı ne alaka demeye kalmadan uçuyorum konudan. Ne konu sahibi beni anlamış ne de ben senin uzman derken seks uzmanı demek istediğini anlamışım.
hahahah :KK70:

Cıceksın daha kendine yazık etme olur mu, kendinin degerını kıymetini bil.
Seks gunu geldıgınde zaten olur
Pısman olacagın seyler yapma
Bir iki tecrübem oldu. bir sonraki çok acı oldu. çok arzuluyum anlatamam yani çıldırıcam. çok acıyınca fobi oluştu ama kayganlaştırıcı vs deniycem bidahakinde

X