Yapan onlar sonuçta uzman da onlar olması gerekmiyo muUzmanı da erkek istemen garibime gitti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapan onlar sonuçta uzman da onlar olması gerekmiyo muUzmanı da erkek istemen garibime gitti.
yok kadın daha zor gelir bana niyeyse.İşte ne alaka ? Kadın kadına yardımcı olamıyor mu ? Sonuçta mesleği bu, danışanın kadın veya erkek olması cinsel konularda da çok önemli değil. Hatta sizin için daha iyi olabilir açılmanız için.
Yahu ne alaka cinsellik ile alakalı konuda eğitim almış kaç uzman var bu ülkede biliyor musunuz?Yapan onlar sonuçta uzman da onlar olması gerekmiyo mu
düşündüm evet ama vazeçtimBır uzman yardımı olarak 'jigolo tutmak'
Danışan seçme hakkında özgürdür. Erkek istiyorsanız bulursunuz çok var araştırın. Özellikle klinik psikolog olursa size çok daha iyi yardımcı olur.yok kadın daha zor gelir bana niyeyse.
Dogrusunu yapmissındüşündüm evet ama vazeçtim
aynenDogrusunu yapmissın
yok ya vazgeçtim. önceden yaptım bi kere acı bi tecrübem oldu diye böyle bi işe kalkışmıycam. kayganlaştırıcıyla denerimDanışan seçme hakkında özgürdür. Erkek istiyorsanız bulursunuz çok var araştırın. Özellikle klinik psikolog olursa size çok daha iyi yardımcı olur.
Onceden ne yaptın jigolo mu tuttunyok ya vazgeçtim. önceden yaptım bi kere acı bi tecrübem oldu diye böyle bi işe kalkışmıycam. kayganlaştırıcıyla denerim
Hay allah kahretmesin ülen bende ne anlatıyor bu diyorum. Psikoloğa kayganlaştırıcı ne alaka demeye kalmadan uçuyorum konudan. Ne konu sahibi beni anlamış ne de ben senin uzman derken seks uzmanı demek istediğini anlamışım.yok ya vazgeçtim. önceden yaptım bi kere acı bi tecrübem oldu diye böyle bi işe kalkışmıycam. kayganlaştırıcıyla denerim
yok kız cinsel ilişki yaşadım yani. jigolo tutma sebebim acısız yaşayayım diye ama vazgeçtimOnceden ne yaptın jigolo mu tuttun
Kac yasındasın cıcek kız?yok kız cinsel ilişki yaşadım yani. jigolo tutma sebebim acısız yaşayayım diye ama vazgeçtim
hahahahHay allah kahretmesin ülen bende ne anlatıyor bu diyorum. Psikoloğa kayganlaştırıcı ne alaka demeye kalmadan uçuyorum konudan. Ne konu sahibi beni anlamış ne de ben senin uzman derken seks uzmanı demek istediğini anlamışım.
21 daha çok gencim öğrenciyim.Kac yasındasın cıcek kız?
Allah yardımcın olsun inşallah21 daha çok gencim öğrenciyim.
yok kız vazgeçtim sakat işler bunlarAl ozaman bacı madem istiyosun , sonraki konunu merakla bekliyorum
Cıceksın daha kendine yazık etme olur mu, kendinin degerını kıymetini bil.21 daha çok gencim öğrenciyim.
Bir iki tecrübem oldu. bir sonraki çok acı oldu. çok arzuluyum anlatamam yani çıldırıcam. çok acıyınca fobi oluştu ama kayganlaştırıcı vs deniycem bidahakindeCıceksın daha kendine yazık etme olur mu, kendinin degerını kıymetini bil.
Seks gunu geldıgınde zaten olur
Pısman olacagın seyler yapma