japon kadınların yaptığına bakın

teşekkürler lereenim ,ben yazıyı bulamadım,ilgili arkadaşları aydınlattığın için sağol canım.

bunlar manyak mı yoksa tiplerimi öyle gösteriyo anlamadım he salak şeyler:mymeka:

Bence zariflikten önce iğrenç gözüküyor.Resmen işkence yapmışlar.Ayak parmakları ayağın altında kalmış.Ayrıca vücudu sigara kutusu büyüklüğündeki ayakla nasıl dengede tutuyorlar anlamadım...klava:

ya arkadaşlar ben tv de izlemiştim ama bu kadar da diildi daha farklıydı.bu ne böyle sivri uçlu.Allah'ım ya nasıl böyle bişey yapabiliyorlar bilmiyorum.bende küçükken çok takıntılıydım büyük ayaklarım yüzünden hatta bazen hala daha takıntı yapabiliyorum ama napalım insan biraz daha büyüdükça anlıyor ki boş şeyler bunlar.hayatta insanı gerçekten mutlu edecek çok faklı şeyler var.ailesi,başarısı ve özle hayatı bu uyumu yakalayınca gerçekten göze görünmüyor bile.şimdi bakıyorum da büyük ayaklarımla gurur duyuyorum.gereksiz bunlar.

bunu biliyorum çok genç yaştan beri ayaklarını sardıkları için bu hale alıyor çok kötü ya resmen işkence

konu önceden verilmiş,bunu bilmiyordum.görmeyenlerin yorumları için teşekkür ederim

evet görmüştüm bunu hatta haberlerdede çıktı japon kadınları küçük ayaklı kadınların daha alımlı ve seksi olduklarına inanırlarmış çokk eski zamanlardan beri yaparlarmış ama sonra yasaklanmış bu fakat hala gizli saklı yapanlar varmışşşş
yeni doğmuş kız çocuklara bile yapıyorlarmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…