- 21 Ağustos 2024
- 140
- 45
- 13
- 18
- Konu Sahibi kraliceada
Niye sinirlendin? Kompleks mi bu? Aklım başımda olduğu için yerinde cevaplar vererek tartışmayı uzatıyorum ve ben cevap vermeyi kestiğim an bitecekgömmüyorlar yeriyorlar ne demek? Kendini aklı başında mı sanıyorsun?

Tamam18 yaşındayken türk erkekleri neden yabancı kadınları beğeniyor diye hiç düşünmemiştimkusura bakma ama şimdiki gençlik zehir olsa ne olmasa ne, kafa saçma sapan şeylere çalışıyor
t18 yaşındayken türk erkekleri neden yabancı kadınları beğeniyor diye hiç düşünmemiştimkusura bakma ama şimdiki gençlik zehir olsa ne olmasa ne, kafa saçma sapan şeylere çalışıyor
Tamam ablası,en kariyer kasan güçlü kadınlar sizlersiniz. Bu sitede aslında düşündüğünün tam tersi argümanlar sunup birbirini gazlayan çok eleman var maalesef. Ayrıca bir şeyin “saçma” olduğuna karar verme haddini size kim verdi? Bana ve cevap veren diğer kadınlara saygısızlık oluyor bu. Saçma bulduysan işine bakıp görmezden geleceksin,mesajlara ifade bırakanlar hep aynı kişiler nedense. Şer ittifakı seziyorum18 yaşındayken türk erkekleri neden yabancı kadınları beğeniyor diye hiç düşünmemiştimkusura bakma ama şimdiki gençlik zehir olsa ne olmasa ne, kafa saçma sapan şeylere çalışıyor