Yabancı kadın hayranlığı ⁉️

gömmüyorlar yeriyorlar ne demek? Kendini aklı başında mı sanıyorsun?
Niye sinirlendin? Kompleks mi bu? Aklım başımda olduğu için yerinde cevaplar vererek tartışmayı uzatıyorum ve ben cevap vermeyi kestiğim an bitecek 💅
18 yaşındayken türk erkekleri neden yabancı kadınları beğeniyor diye hiç düşünmemiştim 😂😂😂 kusura bakma ama şimdiki gençlik zehir olsa ne olmasa ne, kafa saçma sapan şeylere çalışıyor
Tamam
18 yaşındayken türk erkekleri neden yabancı kadınları beğeniyor diye hiç düşünmemiştim 😂😂😂 kusura bakma ama şimdiki gençlik zehir olsa ne olmasa ne, kafa saçma sapan şeylere çalışıyor
t
Tamam ablası,en kariyer kasan güçlü kadınlar sizlersiniz. Bu sitede aslında düşündüğünün tam tersi argümanlar sunup birbirini gazlayan çok eleman var maalesef. Ayrıca bir şeyin “saçma” olduğuna karar verme haddini size kim verdi? Bana ve cevap veren diğer kadınlara saygısızlık oluyor bu. Saçma bulduysan işine bakıp görmezden geleceksin,mesajlara ifade bırakanlar hep aynı kişiler nedense. Şer ittifakı seziyorum 🙌🙌🙌

Beğenir, herkes illâki birilerini beğenir de, kendi milletinin kadınlarını gömme olayını anlamıyorum. Türk kadınını gömüyorsa çıktığı yerin menşeini hatırlamalı. Bu gömme işini çok ateşli bir şekilde yapan ve tüm halka mal eden zaten “incel” dediğimiz kesim, aynaya bakmayı unutmamalılar.

Matematik ile aranız epey kötü belli.
%90 oranın ne demek olduğundan bi habersiniz.

Yaşınızın getirdiği tecrübesizlikle, her duyduğunuzu hayatınıza kıstas yaparsanız, yaşayacağınız travmalar yüzünden, 35 yaşında ablalarının çağına geldiğinde onlar gibi mantıklı yorumlar yapan biri olamayacaksın maalesef..
tanıdıklarım arasından oranladım fark ettiysen:( siz birbiriniz gazlamaya devam edin,hepiniz anca laf yetiştirirsiniz. El cevap: 18 yaşında ergeni mi takıcaz yhaaaa… dediler ve devam ettiler 😞

fiziksel kıyastan bahsetmiştim aslında :)
Kabul etmek gerekir ki genel olarak bizden daha güzel ırklar var (rus, ukraynalı gibi) , isteyen yabancı bir hanım alabilir bu sizin canınızı sıkmasın. Ancak bizim kızlarımızın da özgüveni çok gereksiz fazla olabiliyor, kendilerini Hande Erçel’den vs cok daha güzel bulan ama ortalama bile diyemeyeceğimiz kadınlarla yapılmıs bir sokak röportajı izledim ve inanamadım:)

tanıdıklarım arasından oranladım fark ettiysen:( siz birbiriniz gazlamaya devam edin,hepiniz anca laf yetiştirirsiniz. El cevap: 18 yaşında ergeni mi takıcaz yhaaaa… dediler ve devam ettiler 😞
Kimsenin yorumunu okumadım henüz, okusam bile kendi fikrimi yazardım. Neden biliyor musun ? 18 yaşında ve başkalarının fikrinden etkilenen bir çocuk değilim :))))

Biri yanımda yabancı kadın övse evet güzel der geçerim hüüüüü eksik yanıma vuruyorlar diye ağlamam. Tavsiye al 35lik ablandan.
ağlamadım anacım,sinirime dokunduğunu söyledim. Özellikle sosyal medyada bir Türk kadını gömme akımı başladı fark etmediniz mi? Bu yersiz yermeden rahatsız olduğumu ve nasıl karşılık vereceğimi sordum. 35’lik ablam beni kankisi yengeçle birlikte küçümseceyeğine en azından “tecrübesizsin minik kuş,boş ver onları” desin. Ayrıca üslup bozmaya gerek yok:(

ağlamadım anacım,sinirime dokunduğunu söyledim. Özellikle sosyal medyada bir Türk kadını gömme akımı başladı fark etmediniz mi? Bu yersiz yermeden rahatsız olduğumu ve nasıl karşılık vereceğimi sordum. 35’lik ablam beni kankisi yengeçle birlikte küçümseceyeğine en azından “tecrübesizsin minik kuş,boş ver onları” desin. Ayrıca üslup bozmaya gerek yok:(
niye sinirine dokunuyor ki? onlari almasa seni mi alacaklar? senin ilgi alanina girmeyenler erkek gitsin cibutiliyle evlensin sana ne?

Kimsenin yorumunu okumadım henüz, okusam bile kendi fikrimi yazardım. Neden biliyor musun ? 18 yaşında ve başkalarının fikrinden etkilenen bir çocuk değilim :))))
Hepiniz ananızın karnından feleğin çemberini yemiş,hayata karşı dimdik kadın olarak mı doğdunuz? Bugün benim bu yaşımdaki basit soru işaretlerinden biri buysa kim bilir siz 18 yaşındayken nelerdi? Fazla kasmasak mı bu yaş olayını acaba ? Yarın ben de birinden daha önce doğdum diye ona akıllılık naraları atan bir kadın olur muyum acaba? Allah’ım esirge 🤲🤲

Bu yeni başlamadı, 10 15 sene önce çok daha fenaydı. Yok esmer kızlar çirkin, yok Türk kızları böyle diye ekşi Sözlük gibi yerlerde her gün başlık açılıyordu. Sonra büyüyünce fark ediyorsun ki aslında kadınlar ile iletişim kuramayan erkekler orada kadınlara sövüyor. Şimdi de o sitede 30'u 35'i geçmiş kadınlara kafayı takmışlar, yazan erkeklerin yaş grubuna bakıyorum aynı yaşlardalar. Yani ulaşamayınca hakaret edip kadınların özgüvenini düşürmeye çalışıyorlar.

niye sinirine dokunuyor ki? onlari almasa seni mi alacaklar? senin ilgi alanina girmeyenler erkek gitsin cibutiliyle evlensin sana ne?
Ha siz beni beğenmiyorlar diye ağladığımı düşündünüz okey. Ben Türk kadını gömme furyasını kast etmiştim,genelledim ve karşılık da buldum.

Hepiniz ananızın karnından feleğin çemberini yemiş,hayata karşı dimdik kadın olarak mı doğdunuz? Bugün benim bu yaşımdaki basit soru işaretlerinden biri buysa kim bilir siz 18 yaşındayken nelerdi? Fazla kasmasak mı bu yaş olayını acaba ? Yarın ben de birinden daha önce doğdum diye ona akıllılık naraları atan bir kadın olur muyum acaba? Allah’ım esirge 🤲🤲
Hiyerarşi diye bir şey var, hayatın her alanında.
Yaşın gereği bu duruma takıldığını söyleyen insanlara çocukça tepkiler vermek yerine, anlamayı deneseydin, sen de 35 yaşında birilerine tecrübelerinle yol gösterebilirdin.

Bu yeni başlamadı, 10 15 sene önce çok daha fenaydı. Yok esmer kızlar çirkin, yok Türk kızları böyle diye ekşi Sözlük gibi yerlerde her gün başlık açılıyordu. Sonra büyüyünce fark ediyorsun ki aslında kadınlar ile iletişim kuramayan erkekler orada kadınlara sövüyor. Şimdi de o sitede 30'u 35'i geçmiş kadınlara kafayı takmışlar, yazan erkeklerin yaş grubuna bakıyorum aynı yaşlardalar. Yani ulaşamayınca hakaret edip kadınların özgüvenini düşürmeye çalışıyorlar.
Teşekkür ederim,şu şekil cevap yazmak zor olmamalıydı ya☺️

Kimmiş benim kankim 🤣 eee gömüyorlarsa gömüyor çok mu lazım onların fikirleri? Bu kadar umursanacak bir şey bile değil. Aklınca burda sen de millete yaş shamingi yapıyorsun. Bu kadar kompleks yapacak bir şey yok. Hayatı sosyal medyaya göre yaşamıyoruz. Kocam bile kalkıp bana şu güzel dese evet güzel der geçerim. Üslubunu da bozan sensin daha ne yazdığını okumuyorsun bile.

Hiyerarşi diye bir şey var, hayatın her alanında.
Yaşın gereği bu duruma takıldığını söyleyen insanlara çocukça tepkiler vermek yerine, anlamayı deneseydin, sen de 35 yaşında birilerine tecrübelerinle yol gösterebilirdin.
Yaş,hiyerarşiyi belirleyen bir durum değil günümüzde. Kaldı ki “yaşım gereği bu duruma takılıyorsun” denmedi. Direkt “ciddiye almayın” dendi. Buna kim,ne cüretle karar veriyor ? (Sizi kast etmedim bu arada)

Türk kadınları çok şey istiyor onlarda da o imkan olmayınca hâliyle karalama kampanyası😂 yabancı hatun ne anlar altından gümüşten 🥳
Aaa tabi tbiii. çoook yoksul bi Rus hanım kızımız aılesıne de villa tipi ev istemişti istanbul’dan. Arkadasım buarada zengındı, ama kızın ısteklerıne yetısemeyınce bıraktı. Aile baraka gibi bi yerde yasıyordu, Türkmenleri fln hıc soylemıyorum. Asırı bı paragözlük var. Nısantası’nda tırnakcı actırdı kuaförden tanıdıgım bi Rus hanım ablamızda Türk gobekli sevgılısıne😂 ve şutladı tabıı. Benım de ne cevrem varmıs be😂

Kimmiş benim kankim 🤣 eee gömüyorlarsa gömüyor çok mu lazım onların fikirleri? Bu kadar umursanacak bir şey bile değil. Aklınca burda sen de millete yaş shamingi yapıyorsun. Bu kadar kompleks yapacak bir şey yok. Hayatı sosyal medyaya göre yaşamıyoruz. Kocam bile kalkıp bana şu güzel dese evet güzel der geçerim. Üslubunu da bozan sensin daha ne yazdığını okumuyorsun bile.
Saldır ya da kaç durumunda ilkini tercih ediyorum diyelim. Düzgün cevaplara gayet hanımefendi bir şekilde teşekkür ettiğimi görebilirsiniz. Üslubumu da ben bozmadım ama şey diyeyim:
Ya da vazgeçtim ayol,bana ne elalem kocasını umursamıyorsa. Bu tartışma burda bitsin,yarın okulum var sütümü içip yatayım. İyi geceler. “Büyüdüm,büyüdüm kk pro üyeleriyle büyüdüm;hep onlar hep onlardı yine de büyüdüm.” Pınar reklam sesi çclclglflfllvlglflf

Yaş,hiyerarşiyi belirleyen bir durum değil günümüzde. Kaldı ki “yaşım gereği bu duruma takılıyorsun” denmedi. Direkt “ciddiye almayın” dendi. Buna kim,ne cüretle karar veriyor ? (Sizi kast etmedim bu arada)
Kim karar veriyor buna ? Sen öyle olmadığını iddia edersin, ama yaşın yüzünden ciddiye alınmadığında anlarsın olup olmadığını. ( seni ciddiye almadığım için söylemiyorum )

Aslında gömme karsılıklı oluyor sanki, kötü örnekler yüzünden erkekli kadınlı birbirlerini kötülüyor bazı kesimler. Klasik hikaye, genç ve güzel kızlar güya “bad-boy” seviyorlar ve diğer erkeklerin yüzüne bakmıyorlar ,kadınlar 30 yas üstü olduklarında hele de bekarlarsa bu daha önce yüzüne bakılmayan erkekler “güya” bunun acısı cıkarıyor ve yaş- fizik aşağılamasına giriyor sosyal medyada. Karsılıklı sosyal medya nefret kusması:) sadece fiziksel değil tabi, genel olarak daha tripsiz olmaları da erkeklerin hosuna gidiyor, bu sebeple övmelere doymuyorlar. Bir diğer faktör de az olanın ilgi cekmesi yani genelde uzun boylu ve sarısın olmaları. Bunların dışında ben Türk kadınlarını daha cok beğeniyorum, aynı dilde konusuyoruz, gözleri şöyle güzel böyle fedakar vs diyen erkeklerle de karsılastım.
Ha siz beni beğenmiyorlar diye ağladığımı düşündünüz okey. Ben Türk kadını gömme furyasını kast etmiştim,genelledim ve karşılık da buldum.

Back
X