Yabancı kadın hayranlığı ⁉️

Kim karar veriyor buna ? Sen öyle olmadığını iddia edersin, ama yaşın yüzünden ciddiye alınmadığında anlarsın olup olmadığını. ( seni ciddiye almadığım için söylemiyorum )
Bağlaçlardan önce ve sonra noktalama işareti gelmez bu arada.(öylesine söyledim bu arada)

Saldır ya da kaç durumunda ilkini tercih ediyorum diyelim. Düzgün cevaplara gayet hanımefendi bir şekilde teşekkür ettiğimi görebilirsiniz. Üslubumu da ben bozmadım ama şey diyeyim:
Ya da vazgeçtim ayol,bana ne elalem kocasını umursamıyorsa. Bu tartışma burda bitsin,yarın okulum var sütümü içip yatayım. İyi geceler. “Büyüdüm,büyüdüm kk pro üyeleriyle büyüdüm;hep onlar hep onlardı yine de büyüdüm.” Pınar reklam sesi çclclglflfllvlglflf
Tam senlik bi tanım var socially awkward diye. Ona da bak sosyal medyadan bu daha büyük bi dert olabilir senin için.

Aslında gömme karsılıklı oluyor sanki, kötü örnekler yüzünden erkekli kadınlı birbirlerini kötülüyor bazı kesimler. Klasik hikaye, genç ve güzel kızlar güya “bad-boy” seviyorlar ve diğer erkeklerin yüzüne bakmıyorlar ,kadınlar 30 yas üstü olduklarında hele de bekarlarsa bu daha önce yüzüne bakılmayan erkekler “güya” bunun acısı cıkarıyor ve yaş- fizik aşağılamasına giriyor sosyal medyada. Karsılıklı sosyal medya nefret kusması:) sadece fiziksel değil tabi, genel olarak daha tripsiz olmaları da erkeklerin hosuna gidiyor, bu sebeple övmelere doymuyorlar. Bir diğer faktör de az olanın ilgi cekmesi yani genelde uzun boylu ve sarısın olmaları. Bunların dışında ben Türk kadınlarını daha cok beğeniyorum, aynı dilde konusuyoruz, gözleri şöyle güzel böyle fedakar vs diyen erkeklerle de karsılastım.
Belki de konuyu ifade edemedim,tam olarak bunu kast etmek istemiştim. Çok bilmiş mükemmel “ablalar” ağladığımı falan iddia etti bir de 😃😃 ben istediğimde gayet de ilgi çeken bir hanımefendiyim oysaki :(((

Bağlaçlardan önce ve sonra noktalama işareti gelmez bu arada.(öylesine söyledim bu arada)
Ahh canım kıyamammm, sözelci olduğunu %90 oranından anlamıştım zaten. Ama benimle zeka yarıştırmak istemezsin. 18 yaşında yeni bir travma kazandırmak istemem sana. Hiçte sevmem senin gibi tipleri. Sen köşende ağla ablacım. Fazla vakit aldın.

Niye sinirlendin? Kompleks mi bu? Aklım başımda olduğu için yerinde cevaplar vererek tartışmayı uzatıyorum ve ben cevap vermeyi kestiğim an bitecek 💅

Tamam

t

Tamam ablası,en kariyer kasan güçlü kadınlar sizlersiniz. Bu sitede aslında düşündüğünün tam tersi argümanlar sunup birbirini gazlayan çok eleman var maalesef. Ayrıca bir şeyin “saçma” olduğuna karar verme haddini size kim verdi? Bana ve cevap veren diğer kadınlara saygısızlık oluyor bu. Saçma bulduysan işine bakıp görmezden geleceksin,mesajlara ifade bırakanlar hep aynı kişiler nedense. Şer ittifakı seziyorum 🙌🙌🙌
Saçma olduğuna kendim karar verdim, tamamen şahsi yorumumdur 😁
Sana abla tavsiyesi olsun, erkeklere kafa yorana kadar derslerine kafa yor. Belki sende kariyer sahibi olabilirsin 😌

Konu sahibi lise öğrencisi küçük bir kız çocuğu arkadaşlar, diğer konularından biliyorum. Bahsettiği yabancı kız hayranı dediği kişiler lise öğrencisi erkek çocukları. 🤦🏻‍♀️ yani çok da ciddiye almayın konuyu. Muhtemelen hayatında kadın bile görmemiş minik sivilceli ergenler. Reşit bile değiller.
Bizim kucuk kizlarda da koreli erkek hayranligi var oysa 😂

Ahh canım kıyamammm, sözelci olduğunu %90 oranından anlamıştım zaten. Ama benimle zeka yarıştırmak istemezsin. 18 yaşında yeni bir travma kazandırmak istemem sana. Hiçte sevmem senin gibi tipleri. Sen köşende ağla ablacım. Fazla vakit aldın.
Ahahahah sen anca benim gibi dişine uygun görünenlerle zeka yarıştırmak istersin,Cahide Arf abla. Oradaki %90 oran da benim muhabbetimin olduğu insanlar içindeki orandı,senin yorum yapman imkansız. Zekanla övünden de aklıma şey geldi:Kim en çok neyle övünüyorsa onun yokluğunu gizlemek içindir.Neyse,hiç de sevmem senin gibi tipleri. Fazla vakit aldın.

Ahahahah sen anca benim gibi dişine uygun görünenlerle zeka yarıştırmak istersin,Cahide Arf abla. Oradaki %90 oran da benim muhabbetimin olduğu insanlar içindeki orandı,senin yorum yapman imkansız. Zekanla övünden de aklıma şey geldi:Kim en çok neyle övünüyorsa onun yokluğunu gizlemek içindir.Neyse,hiç de sevmem senin gibi tipleri. Fazla vakit aldın.
Çevrende low profile insanlarla dolu demek ki.

Az önce noktalama işareti düzelten biri için, berbat bir paragraf olmuş. :)
SEN ANCA BENİM GİBİ DİŞİNE UYGUN derken zekan üzerine kendi kendine cevap vermişsin zaten. :) bana söz kalmamış. 😘

dedi,üniversite sınavında tüm konulardan temel soruları çözen neslin bireyi:) sizin ÖSS sorularınızı biz çerez diye yiyoruz. Bu arada hedefim YTÜ,denemelere bakılırsa kesin de:)
Tatlım seni üzmek istemem ama ben bilgisayar mühendisiyim, senin zor diye bahsettiğin cart curt şeyleri çerez diye yemeyi 16 yil önce bitirdim 😂😂😂
Bebe ya, gece gece ne güldürdün beni

Son mesaj: Siz her şeyde mükemmel ablalar kendiniz çalıp oynayın,ben de yatayım yarın denemem var. Bu muhabbet bu kadar uzadığına ve sizler tarafından farklı yerlere çekildiğine göre kafa zehir cidden 🧿🧿

Back
X