Yabancı kadın hayranlığı ⁉️

Son mesaj: Siz her şeyde mükemmel ablalar kendiniz çalıp oynayın,ben de yatayım yarın denemem var. Bu muhabbet bu kadar uzadığına ve sizler tarafından farklı yerlere çekildiğine göre kafa zehir cidden 🧿🧿
Aferin bak bu mantıkla gidersen YTÜ yerine İTÜ ye girme ihtimalin artar.

Az önce noktalama işareti düzelten biri için, berbat bir paragraf olmuş. :)
SEN ANCA BENİM GİBİ DİŞİNE UYGUN derken zekan üzerine kendi kendine cevap vermişsin zaten. :) bana söz kalmamış. 😘
Hmm sona o emoji konduğuna göre ablamız galip oldu. Çalın mehterleri ey ahali! Ceddin kibir,neslin kibir…

Askim gazladın beni,küçümsemek için uğraşmayın boşuna. Benim gibi bir ikonda ters teper bu isler. Gideyim de geometri falan kasayım bari. Ama “kazandım” diye bir başlık açarsam o zaman da dalga geçmeyin olur mu?🤓😮‍💨
İnşallah kazanırsın, en çok ailen için isterim bunu.

İvit ya onlar da uğraşamıyorlar maalesef. Neyse sağ ol ablası,sonda moralimi bozmak da isteyebilirdin :)
Çocuk sahibi olmak maddi manevi çok zor.
Benim oğlan 7 yaşında olmasına rağmen kolej parası, kurs parası derken ona çalışıyorum gibi oldu 🥲 ana babalarınızın emeklerini boşa çıkartmayin çocuğum

Çocuk sahibi olmak maddi manevi çok zor.
Benim oğlan 7 yaşında olmasına rağmen kolej parası, kurs parası derken ona çalışıyorum gibi oldu 🥲 ana babalarınızın emeklerini boşa çıkartmayin çocuğum
Yok yok,daha bölümde her gıcık hocaya muhalefet yapan “gıcık kız” olacağım. Biraz da onları ayar edeyim🤓

Of ergen muhabbeti pek sevmem ama bu ara ergenleri seviyorum ülkeyi ayağa kaldırdılar vallahi. Hakkım helal olsun, yürüyün çocuklar ♥️
Pek ilgisi yok ama sağ ol abla mfkfkglglgl neslimin isyankâr ve gereksiz muhalif özelliklerini almışım ben de vesselam. Belki ondan fazla uzadı bu muhabbet 😮‍💨😮‍💨😮‍💨

Pek ilgisi yok ama sağ ol abla mfkfkglglgl neslimin isyankâr ve gereksiz muhalif özelliklerini almışım ben de vesselam. Belki ondan fazla uzadı bu muhabbet 😮‍💨😮‍💨😮‍💨
Neyse sen yine de çok yorma kafanı böyle şeylere. Yaşın küçük, dünyayı gördükçe fikrin değişecek. Yabancılara hayranlık sadece erkeklerde yok. Hatta sadece Türklerde yok. Her millette, her ülkede var. Mesela sen dört gözle bir hollandalı karşıma çıksa da evleneyim dersin ama bir hollandalı erkek tanısan yanından bile geçmezsin. Hele bir üniversite ortamı gör, fikirlerin değişir.

ağlamadım anacım,sinirime dokunduğunu söyledim. Özellikle sosyal medyada bir Türk kadını gömme akımı başladı fark etmediniz mi? Bu yersiz yermeden rahatsız olduğumu ve nasıl karşılık vereceğimi sordum. 35’lik ablam beni kankisi yengeçle birlikte küçümseceyeğine en azından “tecrübesizsin minik kuş,boş ver onları” desin. Ayrıca üslup bozmaya gerek yok:(
Şöyle ki yorumların hepsini okumadım daha fazla dayanamadım. Neden cevap verme gereği duyuyorsunuz, bütün ülkenin kadınlarının savunması cevap hakkı size mi verildi mesela? Sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın. Buradaki ablaların yaşının verdiği tecrübe ve olgunlukla gereksiz bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorlar ama siz kimse beni anlamıyor herles aynı düşğnüyor (kendi düşüncenize ters diye) demindir herkese garip cevaplar veriyorsunuz. Büyük ihtimalle banada vereceksiniz. Ben instagram kullanırken hiçte öyle bir şeyler görmedim aşağılama falan. İnsanların size ters gelen düşüncesine cevap vermek zorunda değilsiniz buna efor sarfetmek de bana hep saçma gelmiştir. Birisine beğenmediysen geç demişsin mesela burası konu yani yorum istiyorsun bizde yazıyoruz, hepimiz farklı insanlarız. Sizin istediğiniz yumuşaklıkta herkes olamaz ki. İnşallah anlatabilmişimdir.

Şöyle ki yorumların hepsini okumadım daha fazla dayanamadım. Neden cevap verme gereği duyuyorsunuz, bütün ülkenin kadınlarının savunması cevap hakkı size mi verildi mesela? Sosyal medyada gördüğünüz her şeye inanmayın. Buradaki ablaların yaşının verdiği tecrübe ve olgunlukla gereksiz bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyorlar ama siz kimse beni anlamıyor herles aynı düşğnüyor (kendi düşüncenize ters diye) demindir herkese garip cevaplar veriyorsunuz. Büyük ihtimalle banada vereceksiniz. Ben instagram kullanırken hiçte öyle bir şeyler görmedim aşağılama falan. İnsanların size ters gelen düşüncesine cevap vermek zorunda değilsiniz buna efor sarfetmek de bana hep saçma gelmiştir. Birisine beğenmediysen geç demişsin mesela burası konu yani yorum istiyorsun bizde yazıyoruz, hepimiz farklı insanlarız. Sizin istediğiniz yumuşaklıkta herkes olamaz ki. İnşallah anlatabilmişimdir.
Ama bana söyleyip aynısını siz yapmışsınız,sosyal medyada “bugünlerde” yükselen bir furya diyorum zaten. Belki benim yaş grubum ile ilgili bir durumdur,bakacağız. Bu “abla” mevzusu da abartı olmaya başladı,yaş çok önemli olsaydı şimdiki yaşlılar yüzünden ülke bu hâle gelmezdi. Herkes aynı düşünüyor gibi bir ifade de geçmedi ayrıca,cevap vermiş olmak için vermişsiniz. Sâfi israf

Gòrunus olarak degilde hal ve hareketlerden olabilir. Tyrk kizlari zaten gyzel.
Ama bakiyorumda bazi kizlar cidden agir kezbos, premses zannedersin kainat guzeli..
Altini, istegi nazi niyazi anasi danasi súlalesi, yok yok yani.
Haliyle yabancilar tercih ediliyor

Back
X