Neden kadınların en büyük düşmanı yine kadın ?

Ben kadınlara iltifat etmeye bayılırım ya sokakta yolda görsem yanında sevgilisi olsa dahi iltifat etmişliğim vardır.Bu bana hep güzel döndü insanların suratında gülümseme oluşturmak bence iyi bir şey
Ben zamanla hep etrafıma da böyle insanlar çektim. Bazı insanlar eleştirmekle karizmatik olacağını sanıyorlar maalesef

Ben zamanla hep etrafıma da böyle insanlar çektim. Bazı insanlar eleştirmekle karizmatik olacağını sanıyorlar maalesef
Ya kendilerinde olmayanı kıskanıyorlar ve başka bir özelliğinizden sizi aşağı çekmeye çalışıyorlar kompleks yaparak ya da safi kötüler başka açıklaması yok

Kahkahayla gülün
Aşağılarak dudak bükün
Duymayın
Ve size yakıştığını düşündükleri bir şeyi kıskandıkları için size kötüymüş gibi göstermeye çalışıyorlar.

Sizde olan onlarda olmayan şeyleri kıskanıyorlar. Ben bunu gözlemledim. O yüzden vurabilecek açık arıyorlar. Böyle insanlara ben de onlar gibi davranıyorum böyle çözüm buldum.

Ne zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
En iyisi o tip insanlardan uzak durmak görüşmemek . Uzak durulamıyorsa da mesafe koyup aynı şekilde kendilerine davranmak . Hak ediyorlar çünkü . Aşağılık kompleksli insanlar kendileri hayatlarında başaramadıkları veya yapamadıkları şeyi sende görünce kıskanıyorlar kalpleri sevgisiz . Seni aşağı çekmeye çalışıyorlar işte ezikçe . Hiç takma sen sen olduğun için güzelsin özelsin. Sorun sende değil sevgisiz kalplerinde .

evet ben lisedeyken biraz kilo almıştım sonra diyet ve sporla yaklaşık 10 kiloya yakın kilo kaybettim ve sporla vcüdum fitleşti ama beni hangi arkadaşım görse aa çok zayıflamışsın göğüslerin küçülmüş şöyle böyşe olmuşsun diyerek moralimi bozdular bunu diyenlerde benden kilolu olanlardı. benden zayıf olan veya benmle samimi olmayan kadınlar ise çok güzel olmuşssun dedi
Ayıptır sorması ne kadar küçüldü? Ben de büyük olmasından rahatsızım, spor ne yaptınız?

Boşverin onları kendinize odaklanın, size iyi gelen insanlarla konuşun, onları övün. Aslında insanlar birbirine güzel söz söylese, birbirine enerji verse ne güzel olurdu.

Ne zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
Sadece görünüşe değer veren insanlardan uzak durabilirsiniz.
İş yerinde bi arkadaş var, kendisi saçından kirpiğine tırnağına kadar her şeyi yapma, ben onların hiç birini sevmiyorum ama o yaptırdığı için onu eleştirmiyorum, ancak kendisi her fırsatta “ halley sen çok güzelsin ama güzelliğinin farkında değilsin bak saçına şunu yap yüzüne yap diye başlıyor. İstemediğimi söylenmeme rağmen bıkmadan tekrar tekrar aynı şeyleri söyler. Hatta geçen beni yanına gelen arkadaşı ile tanıştırdı kıza dedi ki bak bu halley, aslında halley çok güzel kadın ama güzelliğinin farkında değil değil mi? Baksana hiçbir şey yapmıyor dedi.
Farkında olup ne yapayım yahu? Ben halimden memnunum.
O günden beri fazla muhatap olmuyorum, size de tavsiye ediyorum.

Çevrenizi değiştirme şansınız yoksa bakış açınızı değiştirin. Beğendiniz yaptınız bitti. Mühim olan kendinizi iyi hissediyor olmanız

Hoşunuz gitmeyen yorumlar yapılınca teşekkür edin ben kendimi çok iyi hissediyorum keşke daha önce yapsaydım diyin. Emmesinler enerjiyi

Tamamen kurdu diyemeyiz bazen gercekten begenmemis olabilirler, kisisel bir durum bu o kisinin niyeti, oncesi sonrasi davranislari onemli bence ama tabi gercekten kiskancliktan/ ozguvensizlikten karsindakinin ayarlariyla oynayanlar da baya kalabalik

Birde guzellik olarak birbirine yakin kadinlar daha rahat anlasiyor gibi 🤷‍♂️

Çünkü bizim kulturumuzde iyiliğini istiyorum adı altında herşeyi söyleme lüksüne sahipsin yanlış anlama ile başlayan lafların sonu hep yanlis sozcukler icerir.Kucuk bir kızken annen baban biter komsular akrabalar ne der diye yaşarız bu böyle onların agizlarina kürekle vurmak yerine ağızlarına bakarız daha doğrusu baktiririz azcik cevap versek ya saygısız yada küstah oluruz .

E bunu yapan erkek de çok. Mesele ;biz haddini bilmeyen ,sınır ihlali genetik koduna işlemiş , cehaletimiz bakışımıza bile yansımışken manipülasyon konusunda ilginç derecede başarılı ( ne yazık ki ) İNSANLARIZ . Kadını erkeği yok yani pek. Böyle olan insan çok bizde

+1

Son düzenleme:
Benim iki arkadaşımın ikisi birden "Saçını koyult, sarı artık demode" diyorlardı ısrarla, defalarca. Ben koyulttum onların ikisi de sarı yaptılar😄
Başlığa katılıyorum. Kimsenin görüşünü önemsemiyorum ben artık, benim fikrim ve beğenim önemli sadece😊

kompleks
seni de çukura çekme çabası
heves kırıcılar..

her söyleneni bu kadar dikkate alma, herkesi bu kadar önemseme, herkesin her lafına anlam yükleme.
Pirinç ayıklar gibi, ayıklamayı öğren.
Kadın kadının kurdudur,
Kadın kadının yurdudur.

Kurt gibi senin için kemirip, çürütüp tüketeni değil,
Seninle birlikte keyif almayı, mutlu olmayı, derdinle dertlenip sana kol kanat germeyi bilen kadınlarla birlikte olmayı seçmelisin.
herşeyini 'herkese' anlatma, bu çok net.

Back
X