Neden kadınların en büyük düşmanı yine kadın ?

Benim iki arkadaşımın ikisi birden "Saçını koyult, sarı artık demode" diyorlardı ısrarla, defalarca. Ben koyulttum onların ikisi de sarı yaptılar😄
Başlığa katılıyorum. Kimsenin görüşünü önemsemiyorum ben artık, benim fikrim ve beğenim önemli sadece😊
Benim saçlarıma da bir kız uzun saç modası geçti artık demişti çevremdekiler bile kızın beni kıskandığını söylüyordu ben onlara kızı hiç anlatmadan.
Bende sen yapma o zaman uzun saç herkese yakışmaz modayla ilgilenmiyorum bana çok yakışıyor demiştim.Beğenmediği saçlarım da dümdüz ve gür.Neredeyse kalçama gelecek ve bakım da yaparım

Ya kendilerinde olmayanı kıskanıyorlar ve başka bir özelliğinizden sizi aşağı çekmeye çalışıyorlar kompleks yaparak ya da safi kötüler başka açıklaması yok
Sitede 2.5 yıldır yoktum. Yav özelde bir kaç arkadaşıma sadece eşimin ilk eşinden de 2 oğlu var yazmıştım. Benim de bir kızım var ortaokullu 🥰bambaşka konuda tartışırken Bdv de. Vayyyyy 2 çocuk daha var diye saldırıldı ha ha ha. Sanki pavyonda çalıştığımı sakladım Puha ha. Aşağı kim çekildi sizce ben mi? Ezmeye çalışanlar mı? 😂🤣😂🙈🙈yani umursamamak lazımmış . Bunu öğrendim . Konuşsunlar ayol. Mükemmel hayatları var ya herkesin🙈😂tavsiyem bu . Aldırmayın🥰

Ne zaman birşeylere heves etsem genelde kadın arkadaşlarım veya ailemdeki kadınlar hep köstek olma yolunda. Saçımı boyadığımda arkadaşlarım aa neden boyadın güzel olmamış derler saçımı kessem çok kısa olmuş. kilo alsam çok kötü olmuşsun az zayıfla bu sefer diyet yapıp zayıflasam çok zayıflamışsın elbiseler üstünde bol duruyor diyorlar. Neden biz birbirimize destek çıkmak yerine hep kötülüyoruz? Ben arkadaşlarıma hep güzel iltifatlar ederken başkaları herşeyimde kusur buluyor
Önemli olan senin düşüncen , asıl sorun siz neden başkalarının söylediklerine bu kadar takıyorsunuz, başkalarının beğenisine neden önemli?

Ben sc ma buluyorum bu sizü
Sahsende hic yasamadim kadinlarla ilgili birsey. Aliniyorsan belki herseye o baska tabi

Dost acı söyler derler ama bence dost doğruyu söylerken de tatlı söylemeli.

Dost acı söyler derler ama bence dost doğruyu söylerken de tatlı söylemeli.
Arkadaşını seviyorsan ona yakışacak bir ürün mü gördün fotoğrafını atarsın . Canım bu sana çok yakışır indirime de girmiş vs dersin. İşi hakkında mı danıştı? Objektif yorum yaparsın destek de olursun . Bu saç modeli değil de şöyle yapsaydın çok çok daha hoş olurdun, ama bu halin de hoş denir. Çok haklısınız. Bu sitede hele birini eleştir hemen teyzeeeeee oluyorsun . Yaştan vuracak üyeleri başka şey bulamayınca . O 40 larındaki kadınlar da yaşadı ayol 20 leri. Belki de senden çok daha iyi yaşadı. Kimini kilosundan vurmaya çalışırlar . Yani kötülük isteyen bir yolunu buluyor . Küçük düşürdüğü de aslında sadece kendisi

kimsenin dış görünüşü hakkında yorum yapmam çünkü zevk meselesi o öyle beğenmiş ne diyim
ama güzel bulduğum bir şey görürsem iltifat ederim
kimseden de iltifat beklemiyorum manitam hariç o da ego okşuyor işte ona bile gerek yok da 🙂

Back
X