izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

minecim sen kendini kötüye hazırlada iyi olsun ben bana benzer uyur diye hayal kuruyodum boshayallersmile

benim eşim yine çalışır hergün sanırım değişen bişey olmaz bizim hayatımızda :roflol:

tek değişen ben artık çıldırmaya başlarım yavaş yavaş hatta beni saçı başı dağıtmış kendimi

yolmuş bir halde görürseniz şaşırmazsınız :sm_cool:

Minecim çok güzelsiniz maaşallah eşinle çok yakışıyosunuz Allah nazarlardan saklasın bu arada arkadaş listendeki aysun eşiminde arkadaşı :))

çalışma saatleri uzun mu?

pazar dahil hergün işe gidiyor kendi bedenen çalışmıyor ama mesai olan hergün gidip çalışanların başında durmak zorunda. ben demiştim ya hani kayınpederimin küçümen bi fabrikası var diye. bazen diyorum aman çalışsın bazende diyorum aman ya keşke başka sahip olacağın işçi olsaydı..

kızlar bu arada bugün ben burayı açarken çok zorlanıyorum sayfa 1-2 dk da anca açılıyor ya benim bilgisayar kastı ya da sitede sorun var hangisi ? ben kapatıp açıcam şimdi tekrar

tekrar geldim bilgisayarı kapadım açtım ama bi faydası olmadı sanırım yine yavaş. asudecim teşekkür ederim bizi yakıştırdığın için:asigim: sizde yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin zaten oğluna bayıldım esranında senindede oğluşlarınız çok güzel Allahım size ve babalarına bağışlasın :Saruboceq: asude ben şimdi kapalıyım sana da söliyim sende buluştuğumuzda beni kapalı görünce şaşırma olurmu bende facebooktaki albümlerimi düzenlicem düğün fotoları yenide diğerleri 2-3 senelik fotolar kapanınca açık fotoğraflarım olmasın diye albumleri gizlemiştim az önce açtım esra ile sen gördünüz tanıdınız beni şimdi yine albümleri kapatıyorum bi arada oturup düzenlicem zaten

sağol Minecim Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın anladım canım evlendikten sonra kapandın sanırım

ben nişanlandıktan sonra kapandımda düğünde saçım açıktı yinede düğün için açtım içimde kalmasın dedim. doktor bana fazla gezme erken doğumolabilir dedi dün yazmıştım buraya kursta vardı haftasonları ne yapcam onuda bilmiyorum 2 ay daha dişimi sıkıp gidebilseydim acaba kendimi yormadan yavaş yavaş gitsem gelsem onun haricinde hiç kalkmasam olurmu

dün gördüm hatta yazdım sana bişeyler doktoruna sorsaydın keşke telefonlada sorabilirsin ama yorulmadıktan sonra bişey olmaz heralde

dün okudumda şimdi doktor çok gezme dedi bende normalde çok geziyorum ya doğal olarak hiç gezmemem gerekiyo gibi algıladım şimdi onu duyduk ya her adımda ay bişey mi oldu ay bişey mi oldu diye diye yürürüm. bugün yemekte yapmadım akşama ne yicez bilmiyorum hiçte yapasım yok bugünüm böle bi tuhaf geçti keyifsize yakınım ama azcık keyif var yinede sizlerle konuşunca geldi
:1hug:

boşver yapma kahvaltı edersiniz bi günde ne olacak ben hamileliğimde çoğu zaman yemek yapamadım eşim sağolsun ya o bişeyler yapardı ya hazır alırdık ya annelerde yerdik nadirdir yaptığım yani
doktor sürekli yatacaksın demediyse sorun olmaz heralde

kızlar burda elektirik gitti anca geldi bende bu arada yatak odası ile mutfağın camını sildim bide salonu silmem lazım ama orası biraz büyük cam biri gelecekde camlarımı görecek diye ödüm pörtlüyor wallahi :roflol: sizler nereye gittiniz neyse bekliyim belki gelirsiniz tekrardan :jeyyar:

kızlar günaydın eşimin tatili oldugu günler nadir girebiliyorum dışarı falan çıkıyoruz
birazda moralsizim istanbul işi yattı gibi gidersekte sadece düğüne öyle gitmek istemiyorum çünkü ben kadıköyümü görmek gezmek istiyordum
minecim çarşıya tek başına otobüslemi gidiyorsun canım kursa belki otobüsler biraz hoplatıyor falan ya ona dikkat etmen gerekebilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…