• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

kızlar sabah istanbul işi yattı demiştim ama gittik ögleden sonra gittiğimiz halde çok dolu geçirdik
önce kartala halama gittik dayım kuzenlerim halamın torunları kızları hep bir aradaydık ordan düğüne geçtik düğüne durmadık bi göründük çıktık kadıköyde dolaştık kadıköye ayak basmak bile beni inanılmaz mutlu etti :))

oku oku bitiremedim kaç saat oldu:) yine bebişler kaynanalar felan baya kulaklar çınlatılmış valla:)
şu an kimseciklerde yok herkes gezmelerde sanırım , dün hava ne kadar güseldi bugün o kadar diil ama yinede güsel, bu üç günlük tatil çok güsel oldu :)

merhabalarrr herkesee baya kaynatmışsınız kızlaar valla bende yaz temizliği yapmayı düşünüyorum ama hiç gözüm kesmiyo ne yapcam bilmembilmiyorumkismile

bana hergün tatil :) yaz temizliği de yok. çok mu rahatım ne :dance:

haftasonu kimsecikler uğramadı buraya hadi kızlar toplanalım artık

kızlar günaydınlar
ben cumartesi akşam istanbuldan gelince biraz halsiz hissettim kendimi soguk algınlıgı hapını ararken modemin kablosuna takıldım adaptörü bozuldu dün netsizdim akşam abim geldide halettik
mutfagımı topladım kızıma kahvaltısını yaptırdım altını değiştirdim şimdide evi toparlıyım
yaz temizliği bende istiyorum ama belki ev değişiriz halıları falan ozaman yollarım yıkamaya çünkü taşınırken zaten öyle böyle yıkanması gerekecek tüllerinde öyle bakalım ne olacak netleşsin diye bekliyorum açıkçası :))

iyiyim sen nasılsın? hafta sonu kimse girmiyo gibi bişey herkes tatil yapıyo

Sağol canım ya iyi sayılırım.Cuma tatildiya.bizim çocuk içinde annem bizdeydi bu ara.annem ablama gitti cuma sabahı.Hazır tatilken siz biraz başbaşa kalın ailecek diye.Baktm 3-4 saat sonra kayınpederle,kaynım geldi 2 gece kaldılar dün gittiler.Zaten tatilde bitti.Bütün tatil boyunca yemek yap,çay demle,servis yap,meyve,çerez çıkar,yatak aç,yatak topla canım çıktı.Şimdi gene işteyim.Hiç dinlenemedim.

Evet canım yorgunluktan ziyade çok hevesli başlamıştık tatile eşimde bende birden karşımızda görünce şok olduk.Daha 2 hafta önce bizdelerdi çünkü.Bizde çok az eşimle vakit geçirebiliyoruz.Öle kötü bi hafta sonuydu yani.Sen ne yaptım tatilde.Eşiniz izni varmıydı.

gunaydınlarrr :)
lapetuscum canım ben buna çok kızıyorum işte çalışan insana öyle pat diye yatılı kalmaya gidilmez gidende eşiyle gitsin yardımcı olsun bari dimi ama hem işte yorul hem evde yorul seninde tatile ihtiyacın var

günaydınnn bizde uyandıkk kahvaltı yapıyoruzhihoyyyt
Günaydın canım.
gunaydınlarrr :)
lapetuscum canım ben buna çok kızıyorum işte çalışan insana öyle pat diye yatılı kalmaya gidilmez gidende eşiyle gitsin yardımcı olsun bari dimi ama hem işte yorul hem evde yorul seninde tatile ihtiyacın var

Evet canım bende çok kızıyorum.zaten ben evimin işlerini mecbur akşamları yada tatillerde yapıyorum.Bu hafta sonunuda kendimize ayırmıştık.Kafamızı dinleyelim diye.Annem de sağolsun tatil diye gitti kadın.ama malesef yapamadık bişey.Şimdi 19 mayısı bekliyoruzz:))))

Evet canım yorgunluktan ziyade çok hevesli başlamıştık tatile eşimde bende birden karşımızda görünce şok olduk.Daha 2 hafta önce bizdelerdi çünkü.Bizde çok az eşimle vakit geçirebiliyoruz.Öle kötü bi hafta sonuydu yani.Sen ne yaptım tatilde.Eşiniz izni varmıydı.

birde çocuklu eve habersiz niye gelirler ya hayret yani
bizde oğlumdan fırsat buldukça dinlendik eşimle güzel oldu valla bu tatil :)) yıldönümümüzü kutladık oğluşumla oldu bu yıl :))
günaydınnn bizde uyandıkk kahvaltı yapıyoruzhihoyyyt
günaydın Minecim nasıl oldun iyisin di mi?

Back
X