• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

canım çoğunluk benm arkadşımdır zaten resmlern altında bakrsan yorumlara hep benm yorumlarım ben konşurum ama senn eşin problem yaparsa esrada yazaım oraya

benim eşim hayatta öldürsen karışmaz öle şeylere :)

dedimya facebooku bile yoktur uğraşamazki vakti yok ama benim her bişeyim var
:1rolleyes:

benm eşim kızmaz bana kendi açtrdı takılaım die burdanda haberi var buluşrsak izin verdi hergün gelio bakıo ne konşmuşuz die:) merklı naptın kadnlr klbnde dio eşim öle biri diildir face benm zaten:) bana açtrmıo al bu senn zatn dio benm dolu kzı arkdşm vr burdaki eylül sarım varya ondada facete ekliiz msndede konşuoz

benm eşim kızmaz bana kendi açtrdı takılaım die burdanda haberi var buluşrsak izin verdi hergün gelio bakıo ne konşmuşuz die:) merklı naptın kadnlr klbnde dio eşim öle biri diildir face benm zaten:) bana açtrmıo al bu senn zatn dio benm dolu kzı arkdşm vr burdaki eylül sarım varya ondada facete ekliiz msndede konşuoz

tamam cnm o zaman ben aile içi tartışmalara sebep olmıyım diyerekten... öyleyse problem yok. benimda face de fazla foto yok olan albümlerde gizli dur açıyım sende beni gör ama ben kapalıyım aslında şuanda o yüzden albümler gizli kapalı fotom hiç yok. ama sen yine de beni gözünde kapalı canlandır dışarda buluştuğumuzda şaşırma e mi

olur şaşırmam canm daha bakamdm fotolrına ege bey uyumadıki uyanık anneme sattım 2 dk ayat faln topladım resmlrm açık benm bakıp yorum yazablrsn rahat ol benm eşim 1 tanedr hiç bişeyime kızmz face msn neler neler:) garibim o takılamz ben onun yernde takılıom zaten face benm bi adını deiştrsem olcak ama kızıo kısknç braz eski mantalrm msj atıodu kendi adıma açnca ondn onun adına açtm bende

canm sen ne zamndr evlisin fotolrn çok güzl sende öle allah daim etsn mutluluunuzu:)

ayy esracım wallahi bende sizin fotolara bayıldım maşallah allah nazardan saklasın :nazar: biz 2 ekimde evlendik hesapla işte 7 ay dolcak 2 mayısta. yeni evliyiz yani. bebişimizde 6 buçuk aylık hemen pırtladı yani :D

asudecim sende katıl bizee oo yensnz belli canm bzim 2.5 yıl oldu 25 aralık 2007 de nkah oldu 13 ocak 2008dede düğün oldu bebişte gecen yaz mayıs gbi oldu eşim askerden geldi 1 ay snra oldu:)

esracım hızlısın maaşallah biz eşimle evleneli yarın 2 yıl oluyo evlilik yıldönümümüz boshayallersmile
geç mi kalmışız ne kaydirigubbakcemile3

bizde erken evlendik diye düşünüyorduk demekki çokta erken değilmiş :sm_cool:

aman kızlar herşeyin bir vakti var vakit saat gelmeyince hiçbirşey olmuyor kısmet işte

biz eşimle 3 yıl nişanlı kaldık kızlar yoksa evlenirdik ama olmadı kısmet böylesi hayırlıymış

yokk canım biz aceleciyiz:) eşim askre gtcekti bnide istyenlr oldu kaçrmk istmdi askrden önce nişn yapmdn hemn aldı:) ama iikide almş askerdekn koprdık zor dönmdi çnkü şimdi çok mtluyuzz daha nce braber senlere canım eşin n srprz yapck acabakafamçokkarıştı ama size asıl srprzi oğluşun ypar yramazz bıdıkkkyerimseniben

bizde gecen salı izinlidi basbasadık evde dedik yemek yielim güzell ama ege gzel srprz yaptı bze btngün uyudu eşim gtti balıklrı faln aldı ben süslndm mkyj faln eşim yemeği hazrlmya pişirmye basldı bendensn bgn otur demşşti karsma bseye trinnkkk oğlm uyndı yemk boyunca emdi puste koyuoz zırlıo eşim yedi tutuo braz ben yiom:) snra eşim sinr oldu aldı odaya uyutmya gtrdü ama nerde bnde o ara bulşık yıkdm başımızı bkldi yani:emir_bebek: artk saat 1 gbi uyudu yetr sze bu kdr dedi:) artk sarılıp uyuymıoz bile anlr gbi zrlıoo hmen:ecrin_bebek:

sorma büyüsede eşimle vakit geçirsem artık bu tatlı belada kendi uyusa oynasa o günlerde gelecek inşallah

Back
X