izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

19 mayısta önceden söyle canım herkese haber sal tatile çıkıyoruz de kimsecikler gelmsin DD
banada bi cumartesi yaradı cuma günü sahile indik tanıdık bir kadın sinir etti beni zaten uykusuzdumda çok gergindim eve döndük pazar günüde eşimin arkdşlarıyla bi toplantısı vardı çok daha farklı planlar vardı ama uymadı

ay kızlar bu sudneiz hanfendinin uyuyacagı yok sabahın nurunda dikildi ayaga ama hala fıldır fıldır ben devam edeyim işlere görüşürüz:)

Büşracım geçmiş olsun modem falan arıza yapmış
geçen bizimde laptop bozuldu öyle alışmışımki buraya girip bakmaya hep evdeyimde eşime kendime hediye netbook aldırdım adamı zarara soktum biraz :))

Yok canım bizde söyleyince ters tepiyo söylemiştim bu seferde de annem gitti siz biraz başbaşa kalın diye dedi demiştim ama.Sonuç ortada.bakıyım planlarım var ama.:)))

iyi yapmışsın canım ya.Boşver bişey olmaz o kadardan zarardan

başka bi yere gidin sizde en iyisi lapetus anlaşılan hazır hizmet var diye rahatı bulmuşlar size gelip duruyolar

Yok artık bidaha tatil gününde gelmezler herhalde bu sefer onlarda pişman oldu.zaten normaldede geliyolar.E zaten çoğunluk kayınvalidem çocuk için bizde.Kayınpederde gelir gider hepte.Bu sefer kendileride anladılar düşüncesizlik ettiklerini.

herkese günaydınn, yaf bi erken kalkamıyorum banada mı bi bebek lazımki:) ancak öle kalkarım herhalde bisürü de işim var. haftasonu bizimde birazcık problemliydi , eşimin burda bekar arkadaşı var , ev arkadaşıydı , cumartesiden buluştuk bizde gldi kaldı onun yüzünden farklı planlar yapmak zorunda kaldık, bizim kabusumuz oldu her haftasonu arar ya bize gelir ya biyere gideriz hep birlikte bizimde yüzümüz yumuşak. bizi hala bekar sanıyo galiba:)

merhaba Şeymacım sizde tatili zehir olanlardansınız yani :)) valla bence yüz vermeyin sonra hep sizde olur kuzenimin vardı öyle bi arkadaşı sonra zor kurtuldular :)

işte asude biz yüz verme kısmını yaptık işte bakalım ama böle olunca da iice düşüncesizlik etmek iyi niyeti suistimale girer, inşallah uzun vadede bi kırgınlığa sebep olmam, o diilde günaha girios yaf yalan söylemek zorunda kalıorus artık arkasından konuşuos ne gerek var dimi geliceksen gel bi gün ne yapacaksak yapalım ama evine git bizim iki günümüze malolma, aman neyse, senin nasıldı üç günün asude

Oooo sende bendensin ikiziz.Allah kolaylık versin canım.ama gayet normal bişeymiş gibi bahane falan uydursanız.İşimiz vardı falan deseniiz..Bende öyleyim yüzüm yumuşak. Amann ne zor şeyler yaa

güzeldi de doyamadık ki kırk yılda bi oluyo bizimde böyle bi baktık bitmiş :)) gezdik biraz oğlumun müsade ettiğince tabi yerimseniben

oh iyi iyi sevindim valla senin adına asude:)
lapetus bahane felan olmuyo valla zaten bizim iki olasılığımız oluyo ya evde oturcas ya gezices.ikisinde de kurtuluşumuz yok :):) hatta eşim gelmesini istemediini belli eder tarzda bile konuşsa geliyo, e geldikten sonrada surat yapamıos işte, tamamen karekterle ilgili. ama zor durumda kalan biz oluos,dünyanın kanunu bu galiba:)

şeyma değirmenderede mi oturuyo bu arkadaş eşin açık açık söylesin eşimle başbaşa yemeğe gidicez falan desin anlar belki

yuvam akarcada oturuyo, evet artık bizde öle düşünmeye başladık direk söylices bugün şeymayla güsel bi gece geçirmeyi düşünüyoduk falan diyekaydirigubbakcemile2 bu hale gldik bu kadar diildikte bu hafta çok kızdık halledices artık bi şekilde bu böyle gitmes zaten, bak gelioya ctesi gezios dönerrken plan bile yapıo sabahta sapancaya kahvaltıya gideris diyo:):) anlıyoruski bize gelcek kalcak çok akıllı oturuos evde ilm izleyelimmi diyo tamam izleyelimde filmlerde de abuk sabuk sahneler çıkıyo tetikte izliyorum valla:) rahatsız oluyorum bunlar ayrıntı gibi ama birikiyo işte

haklısın ya sonuçta bi de eşinin arkadaşı senin arkadaşın da olsa belki daha farklı olur tuhaf bi insan belli Allah yardımcınız olsun tez zamanda kurtulursunuz inşallah bizim bekar arkadaşımız var 1 tanecik kaldı :)) onuda çağırıyoruz gelmiyo çekiniyo ortak arkadaşımız hemde anlayış meselesi işte ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…