Yok canım bizde söyleyince ters tepiyo söylemiştim bu seferde de annem gitti siz biraz başbaşa kalın diye dedi demiştim ama.Sonuç ortada.bakıyım planlarım var ama.:)))19 mayısta önceden söyle canım herkese haber sal tatile çıkıyoruz de kimsecikler gelmsinDD
banada bi cumartesi yaradı cuma günü sahile indik tanıdık bir kadın sinir etti beni zaten uykusuzdumda çok gergindim eve döndük pazar günüde eşimin arkdşlarıyla bi toplantısı vardı çok daha farklı planlar vardı ama uymadı
Büşracım geçmiş olsun modem falan arıza yapmış
geçen bizimde laptop bozuldu öyle alışmışımki buraya girip bakmaya hep evdeyimde eşime kendime hediye netbook aldırdım adamı zarara soktum biraz :))
herkese günaydınn, yaf bi erken kalkamıyorum banada mı bi bebek lazımki:) ancak öle kalkarım herhalde bisürü de işim var. haftasonu bizimde birazcık problemliydi , eşimin burda bekar arkadaşı var , ev arkadaşıydı , cumartesiden buluştuk bizde gldi kaldı onun yüzünden farklı planlar yapmak zorunda kaldık, bizim kabusumuz oldu her haftasonu arar ya bize gelir ya biyere gideriz hep birlikte bizimde yüzümüz yumuşak. bizi hala bekar sanıyo galiba:)
işte asude biz yüz verme kısmını yaptık işte bakalım ama böle olunca da iice düşüncesizlik etmek iyi niyeti suistimale girer, inşallah uzun vadede bi kırgınlığa sebep olmam, o diilde günaha girios yaf yalan söylemek zorunda kalıorus artıkarkasından konuşuos ne gerek var dimi geliceksen gel bi gün ne yapacaksak yapalım ama evine git bizim iki günümüze malolma, aman neyse, senin nasıldı üç günün asude
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?