• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmitliler dedikodu hoş beş kulübü

eet ca nım burdayıım uytmaya uğraşıom:)

kolay gelsin uyuyun beraber :)

ya ben sana bişi sorcam dr erkan sana çatı muayenesi yaptımı son ayında ? dün dikkat ettimde elleri kocaman ya nasıl yapıyor çatı muayenesini ? yaptıysa bana anlatırmısın nasıl oldunu ?
 
uyudu nihayet minecim yok bana yapmadı çatı muaynesi suyum patlar die doğum anına kadr yapılamamsı gereko ben erkan beye gtmiodm tıp merkzne özlem hanıma gttm 4 ay ondn öncde doktrm bodrumdadı zatn annme gelnce özlem hanıma gttm ona sordm yapckmısın die oda hastne şartlarnda yapılr burası klink elmi fazla iterm suyun gelir doğum olankları burda yok hastnye yetştremyz allh korusun doğm doktrun doğum anında yapacak demişti bana snra ben 1 gün sancılandm kasılmalrm olduu 7.5 alıktm o zan erkan beyden haberim yoktu annem doğum evne gtrdü şaşrdı napcaını orda beni hemn doğm haneye aldılr soyun dediler:) nden dedm ultrsnda baksanıza önce dedem bebek kanala grmişmi ben daha 7 aylığım olsn erkn doğm olablr benm sancm yok kasılmalrm var dedim gecti sancım alttan muayne yapcz dedi hayr istemiorm ya ne münasebet die çıkıştm ebeye snra tamm kağt imzala dedi imzaldm istemiom die alttn muayne snra nstye soktu gerçktn sancm yokmş gaz sancısımş boşuna suyumu patltcklrdı bdaha asla gtmedm doğum evine snra erkan beye gttm 10 gün vardı doğuma doğumu siz yaparmsnz die kabl etti oda işte gece yarısı suyum geldi ebeler serum taktı bana doğum hanede bebek su kaybedio die 1 saatte bi gelip açılma varmı die baktılr hiç açılmam olmuodu 1 cm açılıodu sadce 6 saat bekledk ama ebe alttn muayne ettkce nasıl sancılanıodm kıvranıodm ağldm artk erkan bey geldi doğm masasına aldı oda bi jel dökp muayne etti valla korktmaım ama komple elini soktu bebeğin kafasına bakmya kafa dönmemiş çok canm yandı bağırmadm ama ağladım yani sancım var zatn bide baya ileri kadr sokuo ama benmki doğum diedi canm snra hiç açlma ve bebek kafasını sokmaınca mecbren sezryana grdm norml doğm istedm istersen 12 saat daha bekle ama suyun btio bu bebek dönmz açılmada 8 saaata 1.5 cm olmş sabaha kdr çoktn açlrdı demişti erkn bey sen norml yapamzsn sancı serumu veriim istersn ama çekip çekip egec ayrısı ararlar beni gene sezeryana gelirim dedi boşa acı çekme dedi iikide çekmemişim:)
 
ama elleri kocaman yaaa ben dün dikkat ettim yandım bende desene küçük elli bi doktormu bulsam acaba senağlama
 
cANm o sancıla el falan görmedm ben ama ebelerde aynı komple sokuo:) elini ufaktr belki elleri ama kıvrım kıvrm kıvarndırıo sancıyı tetiklio resmen 2 katına çıkıo sancın
 
günaydın kızlar ben bakıp kaçtım benim canavar delirdide anca sakinleştik :))
 
minecim benim kazım bey yaptı doğumdan 1 hafta önce falan öyle komple elini falan sokmadı ama benim çatım çok dar olduğu için fazla zorlamadı zaten canım yandı ama hemen geçti korkma
 
hoşgeldin tekrardan asudecim ben deminde yazdım ama bi baktım sen kaçmışsın dedim demekki çocuk durmadı doğru bilmişim
 
ayy babsı uuraşsında braz:) bizimkide gece 3 te geldi hemn gözleri açtı babası öpnce kalktı babsıla oynucakmış ne anlıosa daha yarım saat oynaştılar tabi babamız yorgun uyudu bzmknnde uykusu çıktı uğraştım durdum uyutmaya hala agugu guug peşinde saatten hbersiz :)
 
bzmkde öle canm gece gec gelio bazn görmüom sabh erken gdio hamle fotolrumu koyuom avatara ama belli olmuo hiç yaa gör ne kdr şiştiimi:)
 
bizim babamız 3 gün evde çok şükür senelik izin kullanamıyo bi türlü ama bu tatilleri veriyolar bari
 
Back
X