kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynısını bende diyorum yeni gelin kapıda zaten söz durumları var abooo şimdiden sinyal veriyo kız uğraşamam kimseyle gibilerinden beddua etmicem allahlarından bulsunlar ve beni mumla arasınlar ki arıcaklar zaten benim gibi saf bulamazlar ki bundan sora saf olacağımı zannetmiyorum dedikodumu yaptığı gibi davranıcam artık ne ben üzüleyim ne onlar yalancı olsun giderim keyfime bakarım ne sofraya yardım ne bulaşığa hııhhh hiç kasamam kendimi yeni gelini yapsın artık doktor hanım ama o tabi doktor olduu için mecbur değil bilemez bazı şeleri tabii canııııııııııımmm daha şimdiden beraber yaşamayı biliyolarda iş görmeyimi bilmiyo sibel ev hanımıya mecbur ay çıldırdım gene bak pofff
allaha havale ediyorum ve cadalozluğa başlıyorum
ayda bir gidecem zaten artık ne öle her cuma gidiyodum mal gibi:umursamaz:
canım kıymet bilmeyene yapmıyacaksın
boşver oturup o sofrada yiyeceksen iki tabak getirir oturursun sonra götürüp mutfaga bırak onu misafirlige gidinbce bile yapıyoruz
herkes her işi ögrenir hayatım bende bilmiyordum doğru düzgün yemek yapmayı bilmezdim öğrendim oda bilir bilirde işine gelmesse getirtirsin
ben geçen akşam 8de gittim 10 da kalkıcaz yemişler içmişler yıgmışlar mutfaga eltimde orda geldi kaynanam niye dizmediniz bulaşıkları dedi ben ellemem dedim aaa kalk hadi dizin dedi banane ya hakkında ayet yok ya ben dizicem diye dizmiyorum dedim çok sinirlendim insan gibi dese yine belki ama sanki hizmetçileri var
hiç ezdirmeyin kendinizi kızlar devir öyle bi olmuşki ezebildikleri kadar ezmeye çalışıyolar